CES 2019: 7 innovationer til bæredygtig udvikling

Tilsluttede solgadebelysning, en virtuel gartner med en grøn tommelfinger og et ansvarligt smart brusebad … Oplev innovatørerne på CES 2019, der arbejder for miljøet.

Technews – The Forbrugerteknologisk Forening, ejer og arrangør af Forbrugerelektronikshow de Las Vegas, belønner 7 nystartede virksomheder, heraf 3 franske, for deres innovationer til fordel for respekt for miljøet og forbrugernes sundhed. “Vinderne af CES Eureka Park Environmental Innovators Award illustrerer, hvad fremtidens teknologier kan bringe med hensyn til økologi og bevarelse af planeten, fra køkkenet til haven, herunder lys og varme” sagde Watern Alcorn, medlem af CTA.

CES 2019: Den franske smarte bruser SmartEmbed Eddo.drop, pris fra Climate Change Innovator

billede af SmartEmbed Eddo.drop, der muliggør håndtering af brusebad, belønnet med en pris fra klimaforandringsinnovatorerne i CES 2019

Brusere er den tredjestørste kilde til vandforbrug, hvorfor den franske opstart SmartEmbed har udviklet sig Eddo.drop, et tilsluttet værktøj, der tilpasser sig alle brusere og giver dig mulighed for at kontrollere dit vandforbrug og din regning. Når den er installeret, skal du slutte den til din smatphone for at justere temperaturen og varigheden af ​​bruseren. Du kan endda vælge din yndlingssang til afspilning på en vandtæt Bluetooth -højttaler. Eddo.drop tager sig af alt, alt du skal gøre er at skubbe hånden foran enheden for at tænde for vandet og nyde.

CES 2019 Climate Change Innovator: GoSun Fusion solovn

billede af GoSun Fusion solovn, der tillader læder takket være solen, tildeling af klimaforandringerne i 2019

GoSun præsenterer GoSun Fusion, en hybrid solkomfur, der bruger et yderst effektivt vakuumrør og fotovoltaisk system, så du kan lave mad dag eller nat, hvor som helst, når som helst og uden en dråbe brændstof! Enheden er fem gange mere effektiv end en normal ovn, fordi den steger, damper eller koger konventionelt såvel som damp, med kun den energi, der kræves af en pære. Markedsføringen er planlagt til foråret 2019.

CES 2019 Climate Change Innovator: Det franske tilsluttede solgadebelysning LUMI’In Flex

Flexforbundet solcellelampe fra det franske firma LUMI'In, uddelt på CES 2019 i kategorien innovatører inden for klimaændringer

Det franske firma Lumi’in præsenterer Flex, det første solar tilsluttede solar LED -gadebelysning, der kan tilpasses overalt. Denne nye generations armatur tilbyder et grønnere og mere økonomisk alternativ til konventionelle belysningsnetværk, hvilket reducerer energiforbruget med op til 90%takket være det integrerede batteri og solpanel. Ud over sin primære belysningsfunktion kan den også bruges som strømkilde til små apparater. Monteret i serie og udstyret med sensorer, er den også i stand til at måle forskellige naturlige eller andre risici, såsom en forureningsvarsel eller en oversvømmelse.

CES 2019 Climate Change Innovator: Heatworks Model 3 smart tankfri elektrisk vandvarmer

Billede af Heatworks Model 3 Smart Electric Tankless Water Heater vist på CES 2019

Heatworks New Generation Model 3 vandvarmer bruger ikke traditionelle metalmodstande, som kan ruste og skalere over tid. I stedet bruger den vand til energi. Takket være grafitelektroder og avancerede elektroniske kontroller ophidses mineraler, der findes naturligt i vandet, og opvarmer vandet direkte og effektivt. Ved hjælp af 99% af sin varmekapacitet giver Model 3 mere varmt vand og reducerer de samlede omkostninger ved varmt vand til hjemmet med omkring 40%..

Grøn tommelfinger med den virtuelle gartner – Tilsluttet have – Archie (Archibald)

applikationen og sensoren til gartner archie archibald fra det franske firma connected garden uddelt på CES 2019

Mød Archie, avataren, der hjælper dig med at udvikle din grønne tommelfinger takket være tilsluttet augmented reality og smarte sensorer. Fransk opstart Connected Garden har skabt Archibald, en virtuel personlig gartner, samt ‘Super Sensor’-enheden, en højtydende følsom sensor, der hjælper med at bestemme hvilken type planter der skal plantes i henhold til miljøet.

Vandlækagedetektor – Blue Whale Company Spy kan kompakte

CES 2019 prisvindende Blue Whale Company Spy Can Compact vandlækningsdetektor foto

Blue Whale Company har udviklet Spy Can Compact, en komplet serie af enkeltstående, robuste og let at installere tilsluttede enheder, der er i stand til at registrere lækager og overforbrug i rør og sende advarsler i realtid. Spy Can leveres med et langtidsholdbart batteri, der let kan installeres på de strammeste og mest fjerntliggende steder.

Den smarte lugtdetektor til byer og fabrikker – NanoScent VOC Watch

illustration af den smarte lugtdetektor til byer og fabrikker NanoScent VOC Watch

På CES 2019 præsenterede NanoScent -virksomheden sit VOC Watch, en revolutionerende detektor, der registrerer, overvåger, advarer og sporer specifikke flygtige organiske forbindelser i luften. En række lugtreceptorer kombineret med et automatisk analysesystem identificerer lugt og gasser og skaber et real-time kort for industrielle faciliteter, brændstofdestillerier og forbundne byer. VOC Watch gør det muligt for fabrikschefer at holde øje med luftens betingelser, identificere en anomali med øjeblikkelig advarsel og sende et team til feltet, når det er nødvendigt. Billedet hentes i realtid fra alle enheder placeret på fabrikken, indsat 30 til 70 meter væk og overført til skyen. Fabriksarbejderen kan således lokalisere den nøjagtige kilde til lækagen, både i form af et kort og en simulator.