Audi har løftet sløret for sin nye E-Tron Sportback coupe

Den tyske producent Audi udnyttede sin tilstedeværelse på biludstillingen i Los Angeles til at præsentere sit andet elektriske køretøj, E-Tron Sportback, som er ingen ringere end en coupéversion af sin E-Tron SUV. Forventet i første halvår af 2020 tilbyder den seneste tilføjelse til mærket med ringene en rækkevidde på omkring 440 km i sin premiumversion og 265 kW / 360 hk, der tilbydes af sin duo af elektriske motorer. Salgsprisen for den germanske E-Tron Sportback i grundversionen vil være 71.350 euro i oprindelseslandet.

Audi har løftet sløret på sin E-Tron Sportback

Audi afslørede E-Tron Sportback på biludstillingen i Los Angeles

Med hensyn til æstetik er denne E-Tron Sportback direkte inspireret af sin storebror, der blev præsenteret for et par måneder siden, og inkorporerede dens rase Single Frame-gitter og sideluftindtag. Med et mere sporty temperament er denne model med sportslige ambitioner imidlertid udstyret med nye intelligente LED -forlygter med “exceptionel præcision”. Bemærk også tilstedeværelsen af ​​en lille spoiler, der bekræfter Sportback -modelens vildskab, store vandrette lys samt forstørrede muskuløse vinger. Sidespejlene er også til stede i stedet for spejlene, i hvert fald i den fremtidige europæiske version.

E-Tron Sportback, en Coupe-version af E-Tron SUV

Audi har løftet sløret for sin nye E-Tron Sportback, en coupéversion af mærkets elektriske SUV

På indersiden tager E-Tron Sportback funktionerne i sin storebror SUV. Med fokus på al berøring indeholder det et 12,3-tommer digitalt instrumentpanel til føreren samt et andet 12.1. Udstyret med “MMI key response” -teknologi, er den placeret i midten og er beregnet til at styre mediefunktioner som telefoni, navigation eller endda al hjemlig “infotainment”, herunder stemmekommandoer og Alexa -assistenten. Fra Amazon integreret. Endelig vil en tredje skærm, mindre med sine 8,6 tommer, sørge for at styre bilens komfortfunktioner, f.eks. Temperaturen i kupeen, samt indtaste tekst..

En slank linje og masser af infotainment

det tyske mærke Audi har afsløret coupemodellen af ​​sin elektriske SUV, E-Tron Sportback

E-Tron Coupe fås i to versioner, Sportback 50 og Sportback 55, og bør nyde godt af sin forgængers gode modtagelse, der allerede har solgt mere end 18.000 eksemplarer verden over, på trods af de forskellige designforsinkelser og andre problemer med batterier, der kræver tilbagekaldelse af sikkerhedsmæssige årsager . Baseret på en transmission og et batteri, der ligner dem i den tidligere E-Tron SUV, fremstilles Sportback-modellen også via den platform, der er udviklet af det tyske mærke, beregnet til produktion af forskellige versioner af elbiler, herunder disse repræsenterer de to første flagskibsmodeller.

Tre skærme udstyrer interiøret i denne nye E-Tron Sportback

E-Tron Sportback, Audi afslørede sit nye elbil, Coupe-version af sin SUV

Find alle højteknologiske og auto-nyheder i vores Technews-kategori og på vores officiel Twitter -konto.