Aston Martin Rapide E: James Bonds næste bil bliver elektrisk

Ligesom vodka martini, 007s yndlingscocktail, det britiske bilmærke Aston Semble, uadskilleligt fra billedet af Hendes Majestæts berømte hemmelige agent. Hvis han havde tilladt sig et par utroskab til mærket i løbet af episoderne, ser det ud til, at Aston / 007 -duoen er gået afsted med en hævn. Efter DB10 fra filmen “Spectre” ville den engelske producent reservere endnu en nyhed til de næste eventyr af sin yndlingshelt, nemlig Rapide E, en 100% elektrisk model. Selvom det er rigtigt, at denne ændring, der blev påbegyndt af direktøren for den 25. episode af franchisen, Cary Joji Fukunaga, fremstår som radikal, hvis ikke unaturlig, når man kender James Bond’s tilknytning til de stønnende køretøjer, ville det være godt at huske, at skøn over en elektrisk enhed kan være nyttig i visse situationer.

James Bond vil nu køre den elektriske Aston Martin Rapide E

Daniel Craig James Bond og hans Aston Martin DB10, snart ved rattet på den elektriske Rapide E

Efter al sandsynlighed er det næste køretøj, der er tale om, som 007 vil have fornøjelsen af ​​at håndtere, Rapide E, den første elektriske model fra Aston Martin, der går i produktion i år. Baseret på den allerede eksisterende “Rapide” vil E -versionen dog have en dobbelt elektrisk motor i stedet for den traditionelle V12. Med en samlet effekt på over 600 hestekræfter og et moment på 950 nm vil disse bagdrevsmotorer tage Bond fra 0 til 100 km / t på 4 sekunder og op til 250 km / t ved topfart. Som sædvanlig vil 007 derfor sidde bag rattet i en ekstraordinær bil, hvis produktion vil være begrænset til kun 155 eksemplarer, til en pris tæt på 300.000 euro hver (330.000 dollars)..

Aston Martin Rapide E, nyhed i det næste afsnit af James Bond

forsiden af ​​den kommende James Bond 007 -bil den elektriske Aston Martin Rapide E

Tilknyttet siden Sean Connery optrådte bag rattet på DB5 i Goldfinger i 1964, forbliver billederne af James Bond og Aston Martin dybt forbundet i biografens historie. På trods af nogle lejlighedsvise afstemninger, der tidligere er foretaget med BMW, Lotus eller AMC, har det engelske mærke altid været trofast over for det, der ser ud til at være dets bedste salgsfremmende aktiv. En vedhæftet fil mærket af DB10, specielt designet til Spectre -afsnittet fra 2015.

Rapide E, en enestående elbil: 600 hestekræfter, 0 til 100 på 4 sekunder, $ 330.000

foto af den elektriske Aston Martin Rapide E, næste køretøj valgt til at ledsage James Bond 007

Hvis James Bond kunne have nøjes med de eksisterende DB11- eller Vantage -modeller, ser det ud til, at Aston Martin vil benytte lejligheden til at fremvise sin første elektriske model. Præsenteret som en prøve med sin begrænsede produktion, ville Rapide E således tjene som en måler til at teste et marked, hvor mærket har til hensigt at finde et sted for sig selv. Med offentliggørelsen af ​​sin nye walisiske fabrik dedikeret til fremstilling af elektriske køretøjer har AM til hensigt at drage fordel af udstillingen af ​​sin Electric E på alle skærme rundt om i verden for samtidig at promovere sit næste luksusprojekt, der allerede blev præsenteret i Genève, “Lagonda” elektrisk koncept SUV.

 Sean Connery og hans legendariske DB5 er så britiske

Aston Martin og James Bond har en lang britisk historie med ankomsten af ​​den elektriske Rapide E til det næste afsnit af 007