Apple fører smartphone -salg i 2019

Ifølge rapporter afsløret af Kontrapunkt og Omdia, Apple beholder stolt sin lederposition med hensyn til smartphonesalg for 2019. Det er faktisk de to modeller af Apple -mærket, iPhone XR og iPhone 11, som var de mest efterspurgte terminaler sidste år.. Hvis tallene er forskellige fra kontinent til kontinent, har iPhone 11 stadig formået at placere sig på andenpladsen på podiet af de bedst sælgende smartphones, på trods af en sen ankomst til markedet. En reel succes fra et kommercielt synspunkt.

IPhone XR og iPhone 11, førende på verdensmarkedet

Bedst sælgende smartphones i 2019 er Apples iPhone XR og iPhone 11

Bedst sælgende smartphones 2019: Apple og Samsung, førende i Vesten

Apple er fortsat det mest populære mærke i Nordamerika og placerer sine iPhones blandt de fem bedst sælgende smartphones i året 2019. Resultater, der placerer Cupertino-mærket i virtuelt monopol, der alene indtager 50% af markedet takket være sin iPhone XR, 11, 8, 11 Pro Max og XS Max. På det gamle kontinent dominerer Samsung på dette område og placerer sin Galaxy A50 i toppen af ​​salget, lige foran iPhone XR og 11, igen. Det er således lykkedes koreaneren at etablere sig globalt i Afrika og Latinamerika med sin mellemklasse A10, hvilket giver stolthed til de andre modeller i Galaxy-serien, henholdsvis A2 og J2..

Apple placerer fem af sine iPhones i de bedst sælgende smartphones i 2019

Apple placerer sin iPhone XR i toppen af ​​smartphones salg i 2019

@Counterpoint

Apple allroundmester i Nordamerika, Samsung-konge i Europa, Oppo-mester derhjemme

I Kina er det ikke overraskende de lokale mærker, der holder toppen af ​​blokken hvad angår salg. Vi finder således Oppo A5 i leder, som overgår A9. Derefter kom to modeller fra Vivo -mærket efterfulgt af Huaweis P30.

Samsung vinder ét sted i forhold til 2018 og lukker podiet med sin A10

Apple er stadig den bedst sælgende smartphone i USA med sin iPhone XR og iPhone 11, Samsung dominerer i Europa med A50

@Omdia

Hvem laver de bedst sælgende smartphones ?

På trods af at være den næststørste sælger af smartphones i verden bag Samsung og foran Apple, lykkedes det kinesiske Huawei kun at placere en af ​​sine mobiler, P30, blandt de bedst sælgende modeller i 2019. Men hvis ingen terminal af mærket af Ren Zhengfei har pålagt sig selv sidste år, konfronteret med konkurrence under high-endens tegn, gør mangfoldigheden af ​​sit tilbud det samme muligt at kræve en betydelig stigning i sin eksport mellem 2018 og 2019, fra 206 til 240 mio. enheder. Imidlertid kan de tunge sanktioner, som Trump -administrationen pålægger ham, forårsage alvorlige problemer i hans fremtidige resultater..

På trods af et tydeligt fravær fra det bedste smartphone -salg i 2019, holder Huawei fast på sin 2. plads i verden med hensyn til eksport

iPhones XR og iPhone 11 top smartphone -bestsellere i 2019, mens Huawei bevarer andenpladsen i verden med hensyn til eksport

@Canalys