Segway S-Pod: új ülő gyopod jármű

A Segway-Ninbot bejelentette új elektromos mobilkészülékének érkezését. Az önkiegyenlítő berendezéssel felszerelt Segway S-Pod és a Jurassic World film giroszféra által inspirált dizájnja úgy mutatkozik be, mint egy fotel a kerekeken, tojás alakban, amely olyan ülőhelyet kínál, amely kényelmesebb, mint a jelenlegi álló gyropodák. , célja az utazás megkönnyítése azokon a helyeken, amelyekre szánták. A mozgáskorlátozottakat is megcélozhatja ez az új jármű.

Segway S-Pod: A kínai márka új ülő elektromos járművet jelent be

Segway S-Pod: a kínai márka bejelentette egy új típusú Segway szék érkezését

Az automatikus giroszkópos kiegyensúlyozó rendszerrel felszerelve, amely a márka más járművein is bevált, a Segway S-Pod az irányító joystick használatával különbözik a jelenlegi modellektől, amely lehetővé teszi a vezetést, amikor az utóbbi a test súlyát használja a mozgáshoz előre vagy hátra. Az egykori amerikai márka, amely most kínai zászló alatt van, bejelenti, hogy az önkiegyenlítő technológia állandó szintet biztosít a székben, amelynek maximális sebessége elérheti a 38 km / órát. A két keréken lévő sebességváltója a végrehajtás sebességét is felkínálja az irányváltásokban, még leállított helyzetben is..

A Segway S-Pod székét a Las Vegas-i CES 2020-on mutatják be részletesebben

A CES 2020 bemutatja az új Segway S-Pod ülős gyropod széket

Az S-Pod egyike azon új elektromos készülékek széles körének, amelyeket a Segway bemutat a Las Vegas-i CES 2020 kiállításon, amelyet a jövő héten nyitnak meg. Közülük a gyártó bemutatja új kétkerekű járműcsaládját, amely az eScooter és az eMoped moped, amelyet néhány hete mutattak be itt..

A Segway-Ninebot az új S-Pod kényelmes ülésein és akadálymentesítésén alapul

A Segway-Ninebot bejelentette egy új elektromos Segway jármű érkezését

A 2020 harmadik negyedévére tervezett Segway S-Pod széket a későbbiekben is fel kell ajánlani a nyilvánosságnak, valószínűleg 2021-ben, a The Verge oldal által a márkától gyűjtött információk szerint, amely azonban nem közölte eladási árát.

Látogasson el a CES-re, és fedezze fel a következő csúcstechnológiai híreket

Az S-Pod, az eScooter és az eMopod segítségével a Segway és újdonságai a CES 2020-on várhatók