Honor 9X és 9X Pro: végre bemutatásra kerültek az előugró kamerák

A kínai Huawei leányvállalata, a Honor hivatalosan is bemutatta két új modelljét a régóta várt belépő / középkategóriás okostelefonokról. A felugró típusú elülső kamerával, azaz motoros motorral, amely csúszik a szelfi mód bekapcsolásakor, a Honor 9X és 9X Pro kis nevükön nincsenek bevágások és lyukak az előlapon, így teljesen üres. Először a gyártónak. A hátlap is kifinomultabb, az ujjlenyomat-érzékelőt az eszközök oldalsó szélén helyezték el, míg egy harmadik nagy látószögű érzékelő felszerelte az új Honor 9X Pro verzióját..

Az új Honor 9X és 9X Pro okostelefonok végre hivatalossá váltak

A Honor hivatalosan is bemutatta Honor 9X és 9X Pro modelljeit, amelyeket július 30 -án és augusztus 9 -én mutatnak be Kínában.

A Kínában először július 30 -án forgalmazott 9X, augusztus 9 -én pedig a Pro készülékek eladási ára 1399 jüan, vagyis körülbelül 180 euró az első 4GB RAM -os verzióban. / 64 GB és 2 199 jüan a második, 280 euró, 8 GB RAM / 128 GB -ért.

A Honor 9X és 9X Pro a gyártó első felugró kamerával rendelkező okostelefonjai

A Honor 9X és 9X Pro az első Honor terminálok, amelyek csúszó szelfikamerával vannak felszerelve

Komponenseket tekintve a 9X duó a Huawei házon belüli SoC-jével, a Kirin 810-tel van felszerelve, amely már a legújabb Nova 5 Pro-n is megtalálható. Az alapkonfiguráción kívül, amely eltér a két 9X és 9X Pro modell között, a másik különbség a kamerákban található. A hátsó 48 megapixeles szenzor mellett mindkét változat és az előlapi 16 megapixeles felugró verzió mellett a magasabb verzió tartalmaz egy harmadik, 8 megapixeles ultraszéles látószögű objektívet.

Mindkét verzió ugyanazt a 6,6 hüvelykes Full HD IPS LCD kijelzőt, valamint azonos, 4000 mAh -s akkumulátort tartalmaz, amelyek mindegyike Android 9 Pie és EMUI 9.1.1 operációs rendszert futtat.

Konfigurációk & alapár: 4 GB RAM / 64 GB / 180 € a Honor 9X és 8 GB RAM / 128 GB / 280 € a Pro esetében

A Honor 9X július 30 -tól lesz elérhető Kínában, míg a 9X Pro augusztus 9 -től.

Bár az európai és francia kiadás nagyon valószínűnek tűnik e két eszköz esetében, amelyeket az utóbbi időben sokszor csúfoltak, a hipotetikus megjelenési dátummal, valamint az árakkal és a konfigurációkkal kapcsolatban hivatalos bejelentés még nem történt. A Honor 8X korábbi példája azt sugallja, hogy a Kínán kívüli megjelenésre egy hónappal a július 30 -i megjelenés után kerülhet sor. A Huawei és az Egyesült Államok közötti jelenlegi kereskedelmi vita azonban veszélyezteti a Honor 9X amerikai földre érkezését.

Világméretű megjelenési dátumot még nem közöltek

Ha Franciaországban nem mutatják be a Honor 9x és 9X Pro megjelenési dátumát, az egy hónappal a kínai piacra dobás után jöhet