Hans Zimmer komponálja a BMW elektromos járműveinek hangját

Hans Zimmer, számos hollywoodi filmművészet zeneszerzője, köztük az Oroszlánkirály és az Inception alkotja a BMW új generációs elektromos járműveinek hangját. Zimmer és Renzo Vitale, a BMW Group akusztikus mérnöke és hangtervezője nemrégiben komponálták az új BMW Vision M Next autó hangját, amely 2019. június 25 -én debütált világszerte..

Hans Zimmer, számos filmzeneszerző zeneszerzője komponálja a BMW elektromos járműveinek hangját

Hans Zimmer komponálja a hangot a BMW elektromos járműveihez, az új BMW M, Vision M Nexthez

A BMW zimmer projektje az új „BMW IconicSunds Electric” hangmárkához kapcsolódik. „Azt akarjuk, hogy a BMW IconicSound Electric olyan helyzetben legyen, mint az ügyfelek, akik érzelmileg értékelik a hangzást. Új rendszerünkkel minden érzékükkel megtapasztalhatják a vezetés örömét. – mondta Jeans Thiemer, a BMW márka alelnöke. A pár a londoni és a Los Angeles -i Zimmer Stúdióban komponálta a BMW Vision M Next vezetési hangjait és hangjait.

Nézze meg az alábbi videót, és hallgassa meg azt a hangot, amely a jármű gyorsításakor hallható.

A jármű, amely a müncheni NEXTGen rendezvényen debütált, hamarosan nem lesz a helyi BMW márkakereskedésben. Ez egy olyan koncepció, amely megmutatja, hogy az autógyártó milyen irányba halad a tervezés, az elektromos járművek és a technológiák terén, mint például a következő generációs adaptív sebességtartó automatika, amely képes érzékelni és leállítani..

Érezze a vezetés örömét minden érzékével – a BMW autóhang jelentősége

Vision M Next, Hans Zimmer és a vezetés izgalma, a modern BMW jármű, amely elektromos autót választ a belsőégésű motoros autó helyett

Az ügyfelek azonban arra számíthatnak, hogy az elektromos járművek következő generációja különleges akusztikával rendelkezik, amelynek célja, hogy utánozza azt az érzést, amelyet a sofőr az M5 vagy más belső égésű motor mögött álló BMW mögött érezhet. Úgy tűnik, a BMW következő elektromos járműsora a vártnál hamarabb megérkezhet.

A BMW elektromos járművei – az i8 modell, amely nagy tiszteletet szerzett

BMW i8 elektromos járművek, válassza a gyalogosok mesterséges autóhanggal történő védelmét

A NEXTGen rendezvényen az autógyártó bejelentette, hogy megelőzi legalább 25 villamosított jármű gyártására irányuló erőfeszítéseit. A BMW, amely a 2025 -ös évre törekedett, most bejelentette, hogy 2023 -ig kínálja ezt a 25 járművet. Az ötlet nem az, hogy egy elektromos autót MCI (belső égésű motor) járműhöz hasonló hangot adjon ki. Ehelyett a hangnak meg kell egyeznie az elektromos jármű teljesítményével és sebességével..

Az autógyártó elmondta, hogy megelőzte az új elektromos járművek gyártására irányuló erőfeszítéseit

Fotó egy BMW járműben, belsőégésű motor, a BMW elektromos járművek előnyben részesítése, kezében a kormány

Kiderült, hogy a BMW legalább 2009 óta mesterségesen dolgozik a hangzáson. Ma a mérnökök fel akarták hívni a figyelmet a hagyományos csendes elektromos járművekre, amelyek akkoriban a MINI E tesztparkot is tartalmazták. A BMW i3 bevezetése óta az ügyfelek hangválasztási lehetőség a gyalogosok védelmére. A jogszabályok arra kényszerítették az autógyártókat, hogy gyalogos zajvédelmet alkalmazzanak, amely alapfelszereltség minden beépített hibrid járműben és a BMW teljesen elektromos járműveiben. A fejlesztés célja az volt, hogy a riasztási funkciót a gyalogosok megzavarása nélkül töltse be.

BMW – vezetési öröm

Autó naplementekor, közeli hegy, elektromos járművek a BMW -től, Hans Zimmer