Az elégedetlenséggel szembesülő Amazon feladja New York -i székhelyének létrehozását

A város lakóinak és megválasztott tisztségviselőinek kritikája és tiltakozása után az Amazon végül úgy döntött, hogy felhagy a New York -i székhelyprojektjével, amint azt a csoport szóvivője bejelentette: „A mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem valósítjuk meg a királynőben tervezett Amazon -székház projektünket”… “Ez a döntés abból fakad, hogy bizonyos politikusok és helyi tisztviselők ellenzik a telepítésünket, valamint nem hajlandók velünk együttműködni és fejleszteni a projekt sikeres befejezéséhez szükséges kapcsolatokat.” Az Amazon korábban New Yorkot és Virginiát választotta, hogy második székhelyét két különálló egységre osztja, amelyekben 25 000 munkahely létrehozását tervezték..

Long Island City lakosai a New York -i Amazon ostrom ellen

fotó a hosszú szigetváros lakóiról, az új Amazon -központ New York -i létesítése ellen

Ezt a választást azonban New York magas politikai szférája ösztönözte, és nagy előrelépést tett a foglalkoztatás területén, amelyből NYC és régiója profitálhat, így a Nagy Alma a keleti part Szilícium -völgye. A kritikusok ezután gyorsan reagáltak a NYC által a csoport helyi alapításáért cserébe ígért másfél dolláros adókedvezményekre, ami miatt a lakosok attól tartanak, hogy a terület dzsentrifikálódik, és az ingatlanok elkerülhetetlen fellendülése következik be. vagy nagyon magas fizetéseket kínál az Amazon vezetőinek. Azóta a vita tovább osztja a táborokat kedvezően és kedvezőtlenül az Amazon „QG2” nevű projektjéhez..

A helyi tiltakozások megerősítették az Amazon új központját

tiltakozzanak a hosszú szigetvárosi királynők lakói a New York -i új Amazon -központ ellen

Míg Jeff Bezos párti politikusai, valamint a New York-i ingatlanipar csalódottságukat fejezik ki a kilépés bejelentése óta, néhány szomszédos állam potenciális váratlannak tartja a helyzetet. Így pozícionálta magát a közeli New Jersey kormányzója jelöltként a társaság új “QG2” központjának létrehozására, ezzel kihasználva a New York -i kiürülést: “Minden eddiginél jobban Newark bizonyul a legjobbnak választás az Amazon irodáinak látogatására, ahová felajánljuk a lehetőséget, hogy csatlakozzunk Newarkhoz, egy virágzó városhoz ”. A lelkesedés pillanatnyilag halott levelet hagyott, mivel az Amazon úgy tűnik, nem siet, hogy újra elinduljon egy tanulmányban és egy esési pont keresésében, inkább Virginiára, a bemutató nagy nyertesére és kezdeti szakaszának második felére összpontosít projekt. Ha egyelőre úgy tűnik, hogy a tervezett munkahelyek számát nem növelik felfelé, Richmond gazdasági szektora továbbra is elégedett a sorsával, amint azt egy helyi gazdasági tisztviselő mondta: “Örülünk ennek a fejlődési kilátásnak. Virginia állam léptéke ”.

Az Amazon eredeti helyének térképe NYC -ben

térkép az Amazon New York -i központjának tervezett helyéről, végül törölték

Bill De Blasio, New York polgármestere, aki támogatta és hitt ebben a második amazonasi központban, figyelmeztet a város gazdasági vonzerejének esetleges csökkenésére, a népfelháborodás következtében, amely végül a gazdaságot megdöntötte. e-kereskedelmi óriás. Ha azonban az Amazon -ügy nem tudott véget érni NYC -ben, a Google campus közelgő létrehozása ugyanabban a városban újjáélesztheti a helyi gazdaság egyes hídjainak reményeit..

A hatóságok lelkesedésének át kellett engednie a helyi elégedetlenséget

Andrew Cuomo kormányzó és Bill de Blasio New York -i polgármester megállapodtak arról, hogy az Amazon központját Long Island Cityben telepítik