Az Audi bemutatja az E-Tron Scooter új hibrid robogóját

Egy évvel az idén piacra dobott E-Tron elektromos SUV bemutatása után az Audi most jelentette be, hogy új típusú, 12 kg-os városi közlekedési mód érkezik 20 km / h végsebességre. Az elektromos robogó és a korcsolya közötti hibrid eszköz, az E-Tron Scooter 2020 végéig kerülhet a nagyvárosok utcáira, körülbelül 2000 eurós áron. Úgy tűnik azonban, hogy az Audi fontolóra veszi, hogy új játékát az E-tron járművek tulajdonosai számára fenntartja opcionális “utolsó mérföld” tartozékként..

Az Audi bemutatta az E-Tron Scooter új hibrid koncepcióját

Az Audio bemutatta az elektromos robogó új koncepcióját, az E-Tron robogót

A gördeszka négy kerekét és a robogó fogantyúját ötvöző E-Tron Scooter koncepciója markolatával és lovaglási helyzetével kiemelkedik közeli unokatestvérei közül. Valójában a német márka Berlinben tartott bemutatója szerint a gépet egyik kezével a fogantyún vezetik, ami eltér a hagyományos robogó kormányától. Ez a fogantyú a gép gyorsítására és fékezésére is szolgál, míg a kormányzást a test súlya és dőlése határozza meg.

E-Tron robogó, korcsolya és robogó között

Az Audi E-Tron robogója egy elektromos hibrid gép gördeszka és robogó között

A 12 kg súlyú és összecsukható E-Tron robogó hatótávolsága 20 kilométer, amelyet az akkumulátor közvetlenül a gép fogantyújába integrálva biztosít, és amelyet a fékezés során keletkező energiát újratöltő fék tölt fel. Egy kis kijelző jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, míg a LED -es lámpák elöl, hátul és leállítva minimális kényelmet és biztonságot biztosítanak, amit a vészhelyzeti hidraulikus fék erősít a lábán. Bluetooth kapcsolattal ez az új generációs korcsolya személyre szabható és lopás elleni védelemmel lesz ellátva.

Az E-Tron Scooter teljesítményét tekintve igazodik a versenytársakhoz

Az E-Tron robogót egy kézzel vezetik, és a test súlyával kormányoznak

E-Tron robogójával, amelynek teljesítménye megegyezik a versenytársakéval, a Xiaomi QiCycle vagy Segway Ninebot ES2 teljesítményével, azonban magasabb áron, mint a Rev de Boosted, az Audi ezért csatlakozik az autógyártók divatos klubjához, akik elindítják a az elektromos városi közlekedés világa, a Ford, a Volkswagen, vagy akár a GM és elektromos kerékpárjai mellett.

Az E-Tron robogót az Audi elektromos járművek tulajdonosainak kell fenntartani

Az Audi meghallgatta, hogy az E-Tron Scooter opcióként lesz fenntartva az E-Tron SUV vásárlói számára