Az Apple bejelentette az új iPod Touch készüléket

Az Apple nemrégiben meglepetést okozott azzal, hogy bejelentette népszerű iPod Touch új verziójának érkezését, amely ezúttal az iPhone 7, 7 Plus és az iPad 2018 azonos A10 Fusion chipjével van felszerelve, és új 256 GB -os tárolókapacitással rendelkezik. Ez az új iPod Touch generáció az első jelentős frissítés az eszközön 2015 júliusa óta, amikor megjelent az előző 6. generáció. Az elődjéhez hasonló megjelenésű dizájn ugyanaz marad, akárcsak a képernyő, a kamerák és az otthoni gomb.

Az iPod Touch visszatér a 7. generációhoz

Az Apple bemutatja a hetedik generációs iPod Touch készüléket

Ha úgy tűnik, hogy az iPod új verziója csak a könnyű iPhone 7 technikai jellemzőit veszi át, akkor a most hozzá illesztett új A10 chip lehetővé teszi, hogy bizonyos teljesítményt biztosítson, amelyet korábban megtagadtak. Valóban, az Apple új mobileszközének végre képesnek kell lennie kezelni a Facetime csoporthívásokat, valamint bizonyos kiterjesztett valóság alkalmazásokat, mint például az ARKit, mindezt az új, kétszer gyorsabban megjelenő processzorának és a teljesítménynek köszönhetően..

Az iPod Touch most az iPhone 7 A10 Fusion chipjét tartalmazza

Az Apple új iPod Touch 7 -ben az iPhone 7 A10 Fusion chipje lesz

A Cupertino márka hangsúlyozza, hogy ennek a frissítésnek és az ebből adódó technikai fejlesztésnek köszönhetően az új iPod kompatibilis lesz a hamarosan megjelenő Apple Arcade előfizetési szolgáltatás által kínált játékokkal. Az egyik módja annak, hogy megerősítse a vállalat pozícióját a kapcsolódó szolgáltatásokra összpontosító új stratégiájában.

Azonos kialakítás, de nagyobb teljesítmény a népszerű iPod Touch frissítéséhez

A 7. generációs iPod Touch frissítés javítja a teljesítményt, de megőrzi a dizájnt

Ha ez az új generációs Touch könnyűnek tűnik néhány felhasználó számára, akik azt várták, hogy olyan gépet fedeznek fel, amely az iPhone funkcióival összhangban van, ez a korlátozott frissítés mindazonáltal lehetővé teszi az eszköz számára, hogy megfiatalodjon és feltételezze, hogy az iOS következő verziói nem jelennek meg a számlán mássz túl magasra. Ez az új iPod Touch generáció három változatban lesz kapható: a 32 GB -os modell 249 euró, a 128 GB -os 359 euró és a 256 gigabájtos 469 euró..

Az Apple ezért szívesen frissítette eszközét Arcade online játékszolgáltatásának elindítása előtt.

Az Apple új, jobb teljesítményű iPod Touch -ot dob ​​piacra az Apple Arcade csatlakoztatott játékszolgáltatásának érkezése előtt