Az Amazon Go üzletek hamarosan elfogadják a fizetéseket

Az első készpénzmentes üzletek elindítása után az Amazon most fontolóra veszi, hogy készpénzzel vagy más „kiegészítő fizetési mechanizmussal” is befizeti az Amazon Go áruházaiba. Ez a döntés számos reakciót követ, amelyek sajnálattal illetik az ilyen típusú fizetések megkülönböztető aspektusát. bankkártyával vagy alacsony jövedelemmel rendelkezik. Valóban úgy tűnik, hogy egyes szerény fizetésű amerikai felnőtteknek nincs okostelefonjuk, ami lehetetlenné teszi számukra az Amazon Go áruházak használatát, akárcsak azok, akik általában nem Amazon vásárlók. Ha ez a változás nem lépne azonnal hatályba, egyes nagy amerikai városok, például Philadelphia és hamarosan Washington, Chicago, San Francisco és New York, már betiltották az üzleteket fizetés nélkül..

Az Amazon Go -nak némileg módosítania kell eredeti modelljét

Az Amazon Go áruházának első képe pénztárgép nélkül, amely hamarosan bevezeti a készpénzt és a kártyás fizetést

Úgy tűnik, ez a lépés megállítja az Amazon kezdeti stratégiáját, amely már tucatnyi Amazon Go áruházat nyitott meg, amelyek koncepciója nem a pénztárgépen alapul. Az ötlet az volt, hogy új vásárlási rendszert kínálnak, amelyben a vásárlók anélkül vásárolhatnak, hogy át kellene menniük a pénztárban, és ezek automatikusan az utóbbi Amazon -számlájára kerülnek számlázásra, miután egy összetett kamerarendszer azonosította..

A koncepcionális készpénzmentes üzletek, az Amazon Go intézmények mostantól hagyományos fizetési módokat kínálnak

promóciós kép az Amazon Go üzletekről, automatikus fizetéssel, ezentúl pénztárakat kell beállítani

Az Amazon Go üzleteiben eddig csak automata ajtók vannak

Az Amazon Go áruház belső képe pénztár nélkül, de hagyományos fizetési módokat kell telepítenie

Az Amazon mindig innovatív helyként mutatta be új Go automatikus értékesítési pontjait, kiemelve a fogyasztás új generációs módját. A fizetési alapok létrehozásával a vállalatnak koncepcionálisan és gazdaságilag is felül kell vizsgálnia modelljét, új személyi igényekkel. Ha azonban eleget tesz az egyes államokban érvényes új követelményeknek és szabályoknak, Jeff Bezos cége gyorsan bővítheti Amazon Go áruházait és méretüket a vártnál gyorsabb ütemben, még fejlettebb helyzetben a világban..

A hagyományosabb modellre való áttéréssel az Amazon Go üzletek szélesebb közönséget érnek el.

külső automatikus Amazon Go áruház, amely új pénztárakat telepít hagyományos fizetési módokkal