Az Adobe Lightroom Photo Editor megjelenik az App Store -ban

Az Adobe professzionális képszerkesztő és retusáló eszköze, a Lightroom mostantól elérhető Mac rendszeren az App Store -on keresztül. Ez a második program, amely a Photoshop Elements után jelenik meg az Apple platformon, még mindig az Adobe -tól, de a Mojave, a Mac OS frissítése óta az első.

Az Adobe Lightroom már elérhető az App Store -ban

Az Adobe Lightroom Pro képszerkesztő eszköz megjelenik az App Store -ban Mac felhasználók számára

Az Adobe Lightroomnak ez a verziója, amely most elérhető a Mac felhasználók számára, a Lightroom CC néven ismert verzió. Ez egy olyan verzió, amely a Lightroom Classic-tól eltérően szinkronizálást biztosít harmadik féltől származó, táblagépekre és mobileszközökre szánt alkalmazásokkal, az újratervezett felhasználói felület mellett..

Az Adobe Lightroom fizetős előfizetéssel érhető el

Az Adobe fizetős előfizetési szolgáltatással elérhetővé teszi Lightroom fotószerkesztőjét az alkalmazásboltban

Ingyenes egyhetes próbaidőszakért, az AdobeID-fiók létrehozásáért cserébe. A Lightroom használatát ezután évi 130 euró, illetve 10,5 euró havi fizetés ellenében számlázzuk ki, beleértve 1 TB felhőtárhelyet. Ez az ár azonban az App Store -on keresztül történő előfizetésért alacsonyabb marad, mint az közvetlenül az Adobe -tól..

Az Adobe felajánlja, hogy 7 napon keresztül ingyenesen kipróbálhatja a Lightroom alkalmazást Mac rendszeren

Az Adobe mostantól fizetős előfizetéssel kínálja Pro Lightroom képszerkesztő alkalmazását a Mac App Store -ban

A kiadó ezért úgy tűnik, elhatározta, hogy folytatja a fizetett Creative Cloud -előfizetési stratégiáját, kiterjesztve azt az Apple ügyfeleire. Jövedelmezőbb választás, mint a licencek hagyományos értékesítése, mint például a Lightroom 4. verziójáig, amelyet 2012-ben 130 euróért adtak el, vagyis az új Mac verzió egyéves előfizetésének áráért.

A professzionális alkalmazás érkezése az egyik figyelemre méltó új szolgáltatás, amelyet nemrégiben tettek közzé az App Store -ban, mint például a Transic, a BBEdit és különösen a Microsoft Office. Ugyanakkor a Photoshop közelgő érkezésének örömet kell szereznie a Mac képszerkesztő eszközeinek rajongóinak, akik némileg árván maradtak az Aperture lebontásával, amelyet az Apple nem tett elérhetővé a 10.15 -ös operációs rendszer frissítése után, és felszólította a felhasználókat a Photos vagy akár a Lightroom alkalmazására.

A Lightroom érkezése kibővíti a professzionális fotósok számára elérhető eszközök körét

Az Adobe Lightroom az egyik híres eszköz, amely most elérhető az App Store -ban, például a Microsoft Office -ban