A WhatsApp “Sötét téma” módot kap bétaverzióban

Amint a szolgáltatás sok szolgáltatásban és alkalmazásban kezd elterjedni, az 5 milliárd letöltött hírvivőn, a WhatsAppon a sor, hogy sötét módot vezessen be a beállításaiban. Egy ideig várt, az új “Sötét téma” funkció már elérhető az alkalmazás legújabb, 2.20.13 verziójú bétaverziójának beállításai részében, Androidon.

A WhatsApp tartalmaz egy “Sötét témát” a 2.20.13 béta verziójában

A WhatsApp most sötét sötét témát tartalmaz a legújabb Android béta verziójában

Az Android akkumulátor -kímélő módjával kapcsolatban véglegesen, ideiglenesen vagy akár automatikusan aktiválva lévő „Sötét téma” vagy sötét módnak sok felhasználó, általában a funkció támogatói szemében kell kedvet találnia. Ismert, hogy kevésbé fárasztó a szem számára, különösen sötét környezetben, és ezáltal korlátozza a kék fény terjedését. A “Sötét téma” funkció a technológia képernyőjével felszerelt eszközök akkumulátorának élettartamának megtakarítása szempontjából is hasznos. OLED. Ez az éjszakai mód WhatsApp verziója azonban úgy tűnik, nem mindenkinek tetszik, tekintettel a szürke megjelenítésre, amely inkább az LCD és az OLED kijelzőkhöz való, mint a valódi mélyfekete..

“Sötét téma”: A WhatsApp sötét módot alkalmaz, és követi unokatestvérei Instagram és Messenger útját

Új éjszakai mód érhető el a WhatsApp béta verziójában Androidon

A sötét mód alkalmazásával a WhatsApp végül ugyanazon megközelítés része, mint a Facebook -csoport többi szolgáltatása, például a Messenger és az Instagram, amelyek már több hónapja felszereltek..

Az éjszakai mód közelebb áll a szürkehez, mint a feketehez, hogy jobban alkalmazkodjon a különböző képernyőkhöz

A WhatsApp új bétaverziójának felhasználói mostantól aktiválhatnak egy új sötét módú sötét témát

Jelenleg csak a Play Áruház üzenetküldő bétaprogram résztvevői számára érhető el, most a WhatsApp döntése korlátozza, a “Sötét téma” végleges verziója, amelyet világszerte terjesztenek Android és iOS felhasználóknak, jelenleg nincs hivatalosan ütemezve.

Sötét téma egyelőre csak a WhatsApp béta tesztelőinek

A WhatsApp viszont éjszakai üzemmódot telepít a bétaverzióban elérhető új Android verziójába