A Sony bemutatja PS5 első videó bemutatóját

Ha a lelkesen várt PS5 nem lát napvilágot az idén, és hogy a megjelenési dátumot még nem jelentették be, a Sony ennek ellenére most mutatta be technikai teljesítményének egy részét, a kereskedelmi stratégiája bemutatása során készült videó bemutatón. Amint azt a gyártó a jövőbeli konzoljához kapcsolódó korábbi közleményében már bejelentette, valóban kompatibilis lesz a jelenlegi PS4 -el és a Playstation VR -val. “Kihasználjuk a PS5 visszamenőleges kompatibilitását, hogy gyorsan és egyszerűen fejleszthessük jelenlegi felhasználói közösségünket erre az új generációra” – jelentette ki a japán márka egyik képviselője..

A Sony videóban mutatta be PS5 teljesítményét

a Sony Playstation logója, amely most bemutatott egy videót a jövőbeli ps5 teljesítményéről

A Sony valóban azt tervezte, hogy a PS4 címeire támaszkodva a játékosok első hullámát arra ösztönzi, hogy gyorsan felszereljék magukat új verziójával. Ezenkívül ez a két generáció közötti játékok kompatibilitása lehetővé teszi a PS4 számára, hogy nyereséges maradjon az elkövetkező években. Ezáltal lehetővé válik a jövőbeli helyszín kezdetének tompítása és az esetleges kudarc korlátozása, amelyet szükség esetén részben a játékok eladása viselne..

A Sony megerősítette a PS5 visszamenőleges kompatibilitását elődjével és VR -jével

A Sony megerősítette, hogy a PS5 kompatibilis lesz a PS4 és a VR modellekkel

A jelenlegi Playstation 4 -hez hasonlóan a rendszermenedzser, Mark Cerny ugyanakkor azt állította, hogy a PS5 egy harmadik generációs, nyolc magos AMD Ryzen processzorral, valamint az AMD új Radeon Navi grafikus motorjával lesz felszerelve. csúcskategóriás játékgépekhez. Ez lesz a felelős a Ray-Tracing renderelő rendszerért, valamint a magával ragadó 3D hangvisszaadásért. A tárolási oldalon a PS5 SSD -meghajtót fog tartalmazni, amely lehetővé teszi, hogy akár 10 -szer gyorsabban töltsön be, mint elődje, valamint 8K minőségirányítást, a kompatibilis televíziók jövőbeni demokratizálódásának előrejelzésével.

SSD, 8K és Ray-Tracing a Ryzen processzoroknak köszönhetően & AMD Radeon Navi

A jövőbeli PS5 SSD -vel és Ryzen & processzorokkal lesz felszerelve AMD Radeon Navi a 8K és a Ray-Tracing kezeléséhez

A fizikai lemezmeghajtó is megmarad, míg a Sony tovább fejleszti a Now streaming kínálatát, amelyet eddig sok felhasználó kritizált instabil kapcsolata miatt. Egy áttörés, amelyet nagymértékben fokoznia kell a nemrégiben és a Microsofttal kötött partnerségnek, amelynek célja a játék- és streaming lehetőségek gyors növelése..

A Sony együttműködött a Microsofttal a Now streaming játék kínálatának fejlesztésében

A Sony és a Microsoft partnerséget írt alá a Playstation Now, a streaming játék szolgáltatás fejlesztésére