A Sega MegaDrive Mini szeptember 19 -én lesz kapható

A Nintendo és a Sony után a Sega-n a sor, hogy bejelentje az egyik ikonikus 16 bites konzol, a MegaDrive Mini modern mini verzióját. A szeptember 19 -re tervezett új verziója, a híres retro konzol 2.0 -s verzió 40 játékból, két vezérlőből és egy hdmi -portból fog állni, így könnyen csatlakozhat a mai TV -khez és képernyőkhöz. Eladási ára 79 euró.

A Sega piacra dobja a 90 -es évek konzoljának 2.0 -ás verzióját, a MegaDrive Mini -t

A Nintendo és a Sony után a Sega piacra dobja konzoljának új verzióját az 1009 -es évekből, a MegaDrive Mini -t

Sikeres versenytársaihoz, a Nintendo NES Mini -hez, a Super NES Mini -hez és a Playstation 1 Mini -hez hasonlóan a MegaDrive Mini is átveszi híres idősének dizájnját, bár kisebb méretben, amelyen ugyanazokat a gombokat találjuk, mint az eredeti konzol első verziójában, 1988. Ha a Sega nem közölte a MegaDrive Mini -be integrált összes játékot, a japán cég azonban megerősítette a Sonic, az Ecco vagy a ToeJam és Earl jelenlétét. Más arcade címek, mint a Gunstar Heroes vagy az Altered Beast verekedős játék is szerepelnek a játékban, csakúgy, mint a Shining Force szerepjáték..

A MegaDrive Mini 40 játék integrálásával veszi át elődjének dizájnját

A Sega piacra dobja új MegaDrive Mini konzolját, amely a klasszikus 90 -es évek Mega Drive -ját emulálja

Ha az AtGames cég, amelyről ismert, hogy már replikálta a Sega konzolokat, ideje volt ennek az új MegaDrive Mini -nek az emulációját kifejleszteni, a Sega végül tavaly szeptemberben jelentette be, hogy egy másik céghez szeretne fordulni a szoftverprojekt megvalósítása érdekében..

Az amerikai MegaDrive vagy Genesis 2019 szeptemberében tér vissza Mini változatában

Az új Sega MegaDrive Mini konzol vagy az Egyesült Államokban Genesis néven 2019 szeptemberében jelenik meg

Ha a Sega sorra belépett a nosztalgiapiacra, akkor a Nintendo előzte meg a többieket, és utat nyitott a retro remake -nek a NES Mini néven ismert Nintendo Classic Mini 2016 novemberi megjelenésével. Valódi kereskedelmi siker, ez arra ösztönzi a Nintendót, hogy fejlessze a Super NES Mini -t, amelynek eladásai nővérével együtt 10 millió darab nagyságrendűek lesznek. A Nintendo által megnyitott hullámot meglovagolva a Sony 2018 decemberében piacra dobja Playstation 1 Mini -jét, amely 30 játékból álló katalógust tartalmaz, de a fogadtatás eddig sokkal kevésbé volt lelkes, mint japán versenytársaié.

Sega visszatér a játékkonzolokhoz, miután 2001 -ben kilépett a szektorból

A Sega 2001 óta visszatér a videojáték -konzolokhoz, az új Mega Drive Mini 2019 -ben jelenik meg

A Sega 2001 óta kivonult a játékkonzol -üzletágból, és részesülnie kell az új MegaDrive Mini médiából és kereskedelmi bukásából, és minden bizonnyal meg kell fontolnia egy hasonló második életet a 90 -es évek többi hasonlóan ikonikus gépe, a Saturn és a Dreamcast számára..