A “Project Zero” -val az Amazon erősíteni akarja a hamisítványok elleni küzdelmet

Az Amazon bejelentette, hogy erősíteni akarja a hamisítványok elleni küzdelmet, köszönhetően a “Project Zero” nevű új rendszernek. Ennek a hamisított termékek elleni küzdelem megkönnyítése érdekében a márkák rendelkezésére bocsátott eszközök és algoritmusok kombinációján kell alapulnia.

Az Amazon elindítja a „Project Zero” projektet a hamisított termékek értékesítése elleni küzdelem érdekében

Az amazon létrehozza a nulla projektet annak érdekében, hogy hatékonyabban harcolhasson a webhely hamisítása ellen

Míg az Amazon már a díjakra és a regisztrációra vonatkozó szigorúbb politika révén igyekszik korlátozni a platformján értékesített hamisított termékek terjedését, tény, hogy egyes eladóknak mégis sikerül átsiklaniuk a háló résein. Ennek az új “Project Zero” -nak, amelynek célja, hogy nagyobb hatalmat adjon maguknak a márkáknak, új lépésnek kell lennie a csalás elleni küzdelemben, amely ártalmas számukra, akárcsak az Amazon számára.

A “Project Zero” most lehetővé teszi a márkák számára, hogy cselekedjenek

az új rendszer

Ennek az új szolgáltatásnak az az érdeke, hogy az irányítás kulcsait megadja a márkáknak, hogy azok közvetlenül szabályozhassák a gyanúsnak ítélt hirdetéseket. Ha eddig a márkák megelégedtek azzal, hogy elhalasztják ezeket, amíg az Amazon meg nem teszi a szükséges lépéseket, akkor most már jogukban áll eltávolítani a hamisnak vélt tételeket. Ezt az eszközt, amelyet már teszteltek több márkával, hamarosan minden gyártó számára általánosítani kell.

A gyártók ezentúl eltávolíthatják magukról a gyanúsnak ítélt termékeket

A Projet Zéro segítségével a márkák szabályozzák a termékeket az Amazon oldalon

Az Amazon új politikája amellett, hogy megerősíti a márkákba vetett bizalmát, lehetővé teszi számára, hogy tehermentesítse a vállalatot a mértékletességében. Ha az e-kereskedelmi óriás most lehetővé teszi, hogy a márkák megismerjék üzletét, az Amazon továbbra is használni fogja algoritmusait, amelyek ma több mint ötmilliárd terméket elemeznek naponta. Az olyan példák, mint a Facebook, megmutatják a tartalom belső ellenőrzésének korlátait a felhasználói charta ellenére, mint például a közösségi hálózat moderátorainak csapataival kapcsolatos szenvedések..

Új egyedi vonalkód a termékek hitelességének megerősítésére

fotó összehasonlítás valódi hamis Supreme logó, amely az Amazon új, nulla projektjét illusztrálja a hamisított termékek elleni küzdelem érdekében

Ha a márkák most szabad kezet kapnak a hamisítás elleni küzdelemhez az oldalon, feladatukat meg kell könnyíteniük a termékek új címkézésére vonatkozó másik intézkedés végrehajtásával. Valójában az Amazonnal üzletet kötő gyártók megerősítik a biztonságot, ha minden termékhez egyedi kódot rendelnek, amely lehetővé teszi a webhely számára, hogy szisztematikusan ellenőrizze az érintett termék valódiságát. Egy nulla projekt, amely ezért ambiciózus, mivel a hamisítás teljes eltűnésének ötletét hozza el az Amazon oldalon.