A Motorola Razr végre február 6 -án jelenik meg

Miután az amerikai márka elhalasztotta várva várt új, összecsukható Motorola Razr okostelefonjának értékesítését, az új megjelenési dátumot, február 6 -át jelentette be, egy hónappal az eredetileg tervezett január 9 -i időpont mögött..

A Motorola Razr 2.0 csillagos okostelefon végre február 6 -án jelenik meg

A halasztást követően a következő generációs Motorola Razr forgalmazását február 6-ra tűzték ki

A december 26-ra tervezett amerikai Razr előrendeléseit, amelyek egyesek szerint már áldozata lesz a webes sikerének, január 26-ra halasztják, míg a korábban bejelentett 1499 dolláros eladási árat a maga részéről megerősítik. A Razr -t jelenleg csak az Atlanti -óceán túloldalán értékesítik, de csak bizonyos meghatalmazott forgalmazókon, például a Walmarton, a Verizonon vagy akár közvetlenül a Motorola amerikai oldal. A kiskereskedők február 6-án, D-napon tehetik a polcokra az összecsukható okostelefont, elegendő készlet erejéig..

A Motorola Razr amerikai előrendelése január 26-án kezdődik

A Motorola Razr előrendelése január 26-án kezdődik, február 6-án kerül forgalomba

A tavaly év végén bejelentett új generációs Razr lesz a Motorola első összecsukható okostelefonja, amely néhány nap múlva arra számít, hogy leendő versenytársa, a Galaxy Bloom aka Samsung Galaxy Fold 2, amelyet a maga részéről terveznek Február 11. Ezt a 2.0-s verziót közvetlenül a 2004-ben kelt kagylóhéj-őse, a Moto RAZR ihlette, ez a 2.0-s változat, az utóbbi formáját öleli fel, de tartalmaz egy nagy összecsukható 6,2 hüvelykes képernyőt, valamint egy második külső „QuickView” üveg kijelzőt, amelynek mérete 2,7 hüvelyk. Technikai szempontból a Snapdragon 710 processzorát 6 GB RAM fogja támogatni, és a tárhelye eléri a 128 GB-ot. A 16 megapixeles optikai érzékelővel rendelkező hátsó kamera azonban úgy tűnik, hogy ez az okostelefon Achilles-sarka. -végkategória, tekintettel eladási árára, amely közel 1500 dollár.

Az összecsukható Razr, egy nagyon várt 1500 dolláros okostelefon

A Motorola Razr 2.0 már a megérkezése előtt áldozatul esett, február 6 -án

Ha 2020 az összecsukható telefonok éve lesz, akkor a Motorola Razr egyre nagyobb versenyt talál az útjában, ami bája és nosztalgiája önmagában nem biztos, hogy elegendő a változáshoz. Addigra a megjelenése, bár egy hónappal késik, biztosítani fogja a nagyvonalú helyet a szegmens vezetőjeként az év első hónapjaiban, a lehetséges nemzetközi marketingig..

A meghódított területen indulva a Motorola Razrnak hamarosan szembe kell néznie a versennyel.

A Motorola nagyon várt első összecsukható okostelefonja egy hónappal később, február 6 -án érkezik