A Microsoft bemutatja az Edge Chromium logót és bejelenti a 2020 -as bevezetést

Néhány hónappal azután, hogy bemutatta új böngészőjének béta verzióját, a Microsoft most arról tájékoztat bennünket, hogy az Edge Chromiumnak hivatalosan jövő év elejére, 2020. január 15 -ig kell látnia a napvilágot. Addigra a “Jelölt” verzió már elérhető, hogy megismerkedjen az Internet Explorer cseréjével, a szeptemberben kínált végtermékhez hasonló a priori verzióban. Tartalmazza a jelszó szinkronizálást, az előzményeket, a kedvenceket, valamint a cég által tervezett új alapértelmezett követési védelmet. A Microsoft egyébként bemutatja új babája végső logóját is, a házon belüli böngészőjének régi verzióit idéző ​​”e” betűt, ékezetekkel, bár absztraktabbak és közel állnak a hullámhoz, amelyen a zöld szín támogat a hagyományos kék d ‘régen. Bill Gates cége bejelentette, hogy elérhető az új Edge böngészője, amely nyílt forráskódú Chromium szoftverre épül Windows 10, 7, 8 és Mac OS rendszerekhez.

A Microsoft bemutatta Edge Chromium böngészőjének logóját

A Microsoft bejelentette új Edge Chromium böngészőjének bevezetését 2020. január 15 -én

Az új grafikus chartán kívül, a húsz év óta először, a Microsoft szeretett volna új funkciókat biztosítani az Edge Chromiumnak és a Bingnek a szakemberek szolgálatában, különösen az információkutatás belső és internetes egyesítésére. Tájékozódás a vállalatok felé, amelyeket egyértelműen a Microsoft és annak vezetője, Yusuf Mehdi feltételezett, aki szerint “fontos lépést ünnepelünk a Microsoft Edge és a Bing hivatalos bevezetésében a januárban várható kereskedelmi ügyfeleink célállomásaihoz”.

Microsoft Edge Chromium: tervezett megjelenés jövő januárbanMicrosoft Edge Chromium, új logó a hullámban és megjelenési dátum 2020 januárjára

Úgy tűnik, hogy a Microsoft is a biztonságra tippel, hogy felhívja a közönséget a Google gyors Chrome -jához. Ehhez különböző blokkolási módokat kínálnak, az alapvetőtől a szigorúig, lehetővé téve a nyomon követést és a feltörési kísérleteket, amennyire csak lehetséges. Az InPrivate mód valóban védett böngészést is ígér, szemben az “inkognitómóddal”, amely nem mindig felel meg a feladatnak..

A Microsoft a profikra és a biztonságra támaszkodik

A béta verzióban már elérhető Microsoft Edge Chromium bemutatta logóját és 2020 -as megjelenési dátumát

Anélkül, hogy túllépnénk a Google Chrome ergonómiáján és egyetemes kompatibilitásán, a Microsoft Edge Chromium ennek ellenére nagy lökést hoz a vállalatnak az internetes böngészés tekintetében..

A Microsoft végre vissza akar térni az internetes böngészési szféra élére Edge Chromiumjával

A Microsoft bemutatta az Edge Chromium böngésző új logóját, valamint a hivatalos megjelenési dátumot 2020 januárjára

Találja meg az összes High-Tech hírt nálunk hivatalos Twitter -fiók.