A Google piacra dobja a Play Pass korlátlan Play Store -előfizetést

A Google jelenleg egy új előfizetési szolgáltatást tesztel, amely korlátlan hozzáférést biztosít a Play Áruház összes tartalmához. A Play Pass 4,99 dollárért lehetővé teszi az Android -felhasználók számára, hogy havi előfizetésért cserébe “több száz prémium alkalmazást és játékot” töltsenek le. Ezt az új, elsősorban a mobiljátékok rajongóinak szánt szolgáltatást a Google áruházból származtathatja az Apple Arcade ajánlata, amely a játékok széles skáláját kínálja “reklám vagy alkalmazáson belüli vásárlás nélkül”, a “rejtvényektől a zenei alkalmazásokig, hozzáféréssel” több száz prémium alkalmazáshoz és játékhoz ”, például a Life Is Strange, a Marvel Pinball vagy akár a Threes, a Google ígéretei szerint.

A Google elindítja a Play Pass szolgáltatást, amely havi előfizetési szolgáltatás a Play Áruház korlátlan eléréséhez

A Google elindítja új Play Pass szolgáltatását, havi előfizetését, hogy korlátlanul élvezhesse a Play Áruházat

Az XDA Developers felhasználói által gyűjtött és az Android Police által megerősített információk alapján úgy tűnik, hogy a Play Pass befejezte fejlesztési szakaszát, és jelenleg tesztelés alatt áll az Egyesült Államokban..

A Play Pass hozzáférést ígér több száz „hirdetésmentes, alkalmazáson belüli vásárlás” alkalmazáshoz

A Google Play Pass szolgáltatás lehetővé teszi számos prémium alkalmazás és játék ingyenes letöltését

Bár a Mountain View cég nem adott ki hivatalos megjelenési dátumot, ez egybeeshet az Apple márka jövő ősszel tervezett Arcade -jével. A verseny hevesnek ígérkezik, tekintettel arra, hogy az Apple milyen erőfeszítéseket tett az előfizetési programja által kínált címek kifejlesztésében, a Sega, a Lego vagy a Cartoon Network együttműködésével.

„Több száz prémium alkalmazáshoz és játékhoz való hozzáférés” – ígéri a Play Pass havi 4,99 dollárért

A Play Pass segítségével a Google havi 4,99 dollárért ígéri, hogy több száz prémium alkalmazáshoz és játékhoz fér hozzá

A közzétett képernyőképekből úgy tűnik, hogy a Google nem tervezte dedikált Play Pass alkalmazás létrehozását, hanem a szolgáltatást közvetlenül a Play Áruházba kell integrálnia a „Felfedezés” részben. Google Play Pass ”. Így felkínálná az “alkalmazások és játékok listáját, amelyek tetszeni fognak”, valamint a teljes fizetett programok katalógusát a szokásos időben, most szabadon használható és rejtett költségek nélkül, azokat az alkalmazásokat, amelyeket használhatunk. Általában megtalálható a letöltéskor időt, és “alkalmazáson belüli vásárlásként” hirdetik.

Az Apple Arcade -hez hasonlóan a Google Play Pass jövő ősszel indulhat

A Google jövő ősszel dobhatja piacra Play Pass -ját, versenyezve az Apple Arcade -jével