A Google bemutatja az Earth és az Street View által gyűjtött adatokat

Miközben a Térképen, az Utcaképen és a Földön keresztül bemutatott szolgáltatásai forradalmasították a mozgásunkat és a világlátásunkat, a Google nyilvánosságra hozza eddigi fotózási munkájának mértékét.

A Google képgyűjtési adatokat közöl Föld és Utcakép szolgáltatásaihoz

A Google bemutatta a Föld és az Utcakép megbízásából készített képgyűjteményének adatait

Bár úgy tűnik, hogy a bolygó nagy részét a Google örökítette meg, a webet a kezében tartó amerikai óriás nemrég hozta nyilvánosságra a 15 évvel ezelőtt kezdődött projektje számadatait. Így megtudhatjuk, hogy a Google Earth jelenleg 93 millió négyzetkilométernyi fényképet tárol és használ, és hogy több mint 16 millió kilométer utat, utcát és utat fényképeztek az Utcakép szolgáltató járművei. Adatmennyiség sokkal nagyobb, mint versenytársának, az Apple -nek, amely most kezdte meg saját népszámlálását az Apple Maps alkalmazáshoz.

Google Föld & Utcakép: 93 millió km2 és 16 millió km fényképezve

A Google nyilvánosságra hozza a Földről és az Utcaképről készült világfotók gyűjteményét

A Földön több mint 400 -szor megtett távolságok mellett a Google egy másik lenyűgöző adatot, 98%-ot jelent be, amely a maga részéről megegyezik a lakott területek százalékos arányával, vagyis 58 millió négyzetkilométerrel, amelyet gondozása lefed. Az Street View autók flottája kilenc nagyfelbontású kamerával van felszerelve ”. Ha az utóbbi használatát csak a számukra hozzáférhető helyekre korlátozzák, a Google nem felejtette el az elszigetelt lakott területek többi részét, mivel a Trekker Street View keretein belül más szállítóeszközöket alkalmaz az emberekhez, sőt állatokhoz, mint pl. tevék, a lefedetlen területek fényképezésére.

Az Utcakép -autók 400 alkalommal körbejárták a világot a világ útjain

A Google felfedi az utcakép -autók flottája által megtett több millió kilométert

A fotogrammetriai technikán alapuló, több kép összeállításából álló, VR -n keresztül tökéletesített képalkotó rendszert a Google úgy ítéli meg, hogy “a teljes leképezési folyamat alapja”, amelyet a vállalat hajtott végre, és amelyet a Maps vagy Earth alkalmazásaiban valósítottak meg. Technikai előrelépés, amely lehetővé teszi az új virtuális túraeszközök megvalósítását is, mint Versailles esetében.

A Trekker Street View emberei és állatai átveszik a világ fényképezését

Az Utcakép és a Föld segítségével a Google 400 -szor fényképezett a Föld körül és 93 millió km2 -t