A Genfi Autószalonon a Honda bemutatja az E prototípust, és bejelenti közelgő bevezetését

A két évvel ezelőtt a Frankfurti Autószalonon vázlatként megjelent Honda E Prototype idén visszatér a Genfi Autószalonra, megőrizve eredeti szellemiségét. A japán márka, amely bejelenti, hogy kisvárosi koncepcióautójának sorozatgyártását 2019 végéig megkezdik, már alszik, és már megnyitotta rendelési könyvét.

Honda E prototípus, újdonság a 2019 -es Genfi Autószalonon

A Genfi Autószalonon bemutatott és 2019 végén sorozatban bemutatott Honda E Prototype elektromos koncepcióautó első képe

A városi hivatás és az európai piacra szánt E Prototype hátsókerék-hajtású Honda Urban EV koncepcióval van felszerelve, ezért egy kis akkumulátort tartalmaz, 200 kilométeres hatótávolsággal és 80% -os teljesítményt biztosító gyorstöltő rendszerrel ellátás mindössze 30 perc alatt.

Honda E Prototype, elektromos városi autó, tele varázsa

fotó a Genfi Autószalonon bemutatott és 2019 végén gyártásra kerülő Honda E Prototype elektromos városi autóról

Az esztétikai oldalon a Honda tervezői az olasz Lancia modellekre homályosan emlékeztető retro megjelenést választottak. A belső teret a fa és a modernitás elegáns keveréke varázsolja el, amelyet egy műszerfal jelöl, amely nem kevesebb, mint öt képernyőt és két digitális tükröt tartalmaz. A hagyományos tükrök helyett kamerákhoz csatlakoztatva ennek a technológiának a jelenléte a jövőbeli gyártási modellekben nem került megerősítésre, de esetleg opcionális felszerelés tárgyát képezheti. Úgy tűnik, hogy a Honda is meg akarja különböztetni magát a többi elektromos modelltől úgy, hogy az E Prototype töltőportját közvetlenül a motorháztetőre helyezi, nem pedig a szokásos hátsó sárvédőkre. A rácshoz illő fekete színű nyílás további esztétikai jegyeket hoz a vintage sport szempontjából.

Elegáns belső tér, tele technológiával

belső kép a Honda E Prototype elektromos koncepcióautóról, amelyet Genfben mutattak be az autókiállításon

Ez az új E prototípus, amely a genfi ​​autószalonon is elbűvölte a közönséget, lehetővé teszi a Honda számára, hogy teljes mértékben belekezdjen új villamosítási stratégiájába. A márka vezetősége valóban kihasználta az eseményt, és a német Audihoz hasonlóan bejelentette, hogy az Európában forgalmazott összes modellt 2025 -ig elektromos motorral szerelik fel..

A Honda a motorháztetőn lévő töltőnyílással fogad a különbségre

a Honda E prototípus és annak töltőcsatlakozójának illusztrációja a motorháztetőn és a kerek fényszórók, amelyeket Genfben mutattak be és 2019 végétől gyártottak