A Canal Plus elindítja új Canal + Séries VOD platformját

A francia titkosított csatorna március 12 -én elindítja új és saját VOD platformját, a Canal + Séries nevet. A “Négyek” főnöke, Maxime Saada bejelentette, hogy hivatalosan nem arról van szó, hogy versenyezni kell az amerikaiak Netflix, az Amazon Prime Video vagy akár hamarosan az Apple és a Disney növekvő térnyerésével, hanem egy kiegészítő ajánlatot kell hozni a műfaj. Az egyik módja azonban új ügyfelek vonzása a csoport előfizetőinek folyamatos csökkenésének ellensúlyozása érdekében.

A Canal + Séries, a TV sorozatoknak szentelt új VOD platform

logó új vod platform Canal + Séries Plus gomorra 4 Vernon Subutex Twin Peaks Engrenages 6,99 euróért

Ahogy a neve is sugallja, ez az új Canal + platform főként tévésorozatokból fog állni, figyelmen kívül hagyva a mozit, mindeddig történelmi lándzsáját. Az ajánlat természetesen a csoport eredeti produkcióin alapul, kiegészítve az újonnan aláírt terjesztési megállapodásokkal, amelyek lehetővé teszik amerikai programok sugárzását olyan produkciókból, mint a Showtime vagy az FX. A Canal + Séries kínálatában tehát 136 sorozatot terveznek, beleértve a francia Hippokratét és Vernon Subutexet, valamint a külföldi Killing Eve -t, a SMILF -et és a Better Things -t. Vegye figyelembe, hogy a régi kultikus programok, például a Dexter, az X-fájlok vagy a 24h is elérhetők lesznek.

A Canal + Séries havi 6,99 eurótól lesz elérhető

rögzítési ajánlat vod platform Canal + Séries Plus Vernon Subutex Twin Peaks Engrenages 6,99 euró

Ami az árakat illeti, a csoport úgy döntött, hogy a nevüket nem mondó versenytársaihoz képest közepes tartományba sorolja magát. A kezdőár havi 6,99 euró (egy képernyő / 4K-UHD), szemben a Netflix alapértelmezett 7,99 euróval vagy az Amazon Prime Video 5,99 euróval, a Canal + Séries az agresszivitás kártyáját játssza, jóval kisebb összeg miatt ajánlat. Két- vagy négyképernyős ajánlatok is kaphatók 9,99 és 11,99 euróért, szemben a Netflix 10,99 és 13,99 eurójával. A Canal + OTT MyCanal műsorszórási szolgáltatásával lehetővé teszi új Canal + Séries platformjának sugárzását a mobileszközökre vagy akár az Apple TV -re is elérhető alkalmazásán keresztül..

A VOD platform olyan sorozatokat fog sugározni, mint a Gomorra 4, Vernon Subutex, Killing Eve, SMILF, Better Things…

rögzítési ajánlat vod platform Canal + Séries 6,99 euró a Gomorra 4. évad Vernon Subutex Twin Peaks és Engrenages sorozatával

Az egyre versenyképesebb ágazatban a Canal + ezért a játék középpontjába próbálja helyezni magát annak érdekében, hogy új fogyasztókat vonzzon, akiket nem feltétlenül érdekelnének a hagyományos ajánlatok, anélkül, hogy kockáztatná a kannibalizációt. A Canal Plus Séries -szel az 1984 -ben létrehozott francia csoport ezért megpróbálja megfékezni az óriási Netflix és az 5 millió francia előfizető lelkesedését, akiknek árai közben emelkednek..

A Canal Plus csoport megtámadja a hatalmas Netflixet

Canal Plus platformhirdetés Canal + Séries Plus Pose Killing Eve SMILF Engrenages 6,99 euró