A blogger Amie DD -nek Tesla chipet ültettek az alkarjába

Mivel a Tesla fizikai kulcs nélkül szállítja elektromos járműmodelljeit, amelyet Bluetooth -on keresztül okostelefonos alkalmazás, kulcstartó vagy egyszerű kártya helyettesít, az Amie DD nevű blogger most új módot adott a Model 3 zárolásához és feloldásához. a gyártó által biztosított RFID chip beültetése közvetlenül az alkarjába.

A blogger és a Tesla tulajdonosa, Amie DD beülteti az alkarjába a Model 3 chipet

blogger és mérnök Amie DD Tesla chipet ültetett az alkarjába

Ez a Tesla Model 3-as sofőr, mérnök és a biohackelés követője, aki “kreatívnak” nevezi magát, nem az első próbálkozás, mivel már telepítette az első otthoni automatizálásra szánt chipet, a másik karján pedig az internetböngészőjét. . Mivel nem tudta feltörni az első RFID chipet, hogy kompatibilis legyen a Teslájával, egyszerűen úgy döntött, hogy megismétli a folyamatot, és beülteti az Elon Musk cég által biztosított csipet. Miután feloldotta a kártyát acetonban, hogy kivonja a chipet, amelyet aztán biopolimerrel borított be, a szemet nem fázó karmestert beültették a bőr alá egy testmódosító stúdión keresztül, és profi, ananász néven.

A bio-hacker rajongója, Amie DD most két zsetonnal rendelkezik az alkarjában

A biohackelés iránt szenvedélyesen Amie DD beültette Tesla Model 3 chipjét az alkarjába

Miközben két Youtube -videóban írja le a folyamatot, amelyekben láthatjuk a kérdéses chip beültetését (a gyenge szívűek tartózkodnak), a végeredmény nem látható. Amie DD csatlakozott a The Verge oldalhoz, és Twitter -fiókjában továbbra is biztosítja, hogy a művelet jól sikerült, dagadt karja ellenére, ami egyelőre csökkenti a chip működési területét.

A blogger és a mérnök videón dokumentálta a teljes beavatkozási folyamatot

A beültetés utáni duzzadt kar ellenére Amie DD ötlete jól működik

A szakember által végzett Tesla chip implantátumát a második Amie DD végezte

A művelet egy professzionális Cleveland testmódosító stúdióban történt

Amie DD szenvedélyes elektronikai mérnök

Amie DD megolvasztotta a kártyát, majd az alkarjába helyezte Tesla chipjét