Trendy og designer tapet. De bedste modeller 2016-2017

Tror du på det gammeldags tapet? Slet ikke ! Langt forsømt, i de senere år har det gjort sit store comeback i dekorationsverdenen. Denne type belægning, der er mere original, mere funktionel og mere design end nogensinde, bryder med etablerede koder. -en trendy tapet er sandsynligvis allerede i fuldstændig forandring af vores boligareal. Med sin bemærkelsesværdige rigdom af farver, temaer og mønstre er det en reel revolution i husets indre. Hvis du vil invitere stil ind i dit hjem og bringe et strejf af dynamik og kreativitet, så er tapet den perfekte løsning til dine vægge. Du finder måske en lang række gode ideer om wallcover.com.

Men hvad er de aktuelle tendenser inden for vægtapeter? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål ved at præsentere dig for de fem bedste tapetmodeller for 2016-2017.

Det tropiske landskab og naturlige mønstre

Ah, de smukke eksotiske omgivelser, det gyldne sand, den strålende sol og havet, der strækker sig så langt øjet rækker … Disse billeder forfølger hver enkelt af os. Den gode nyhed er, at de godt kan komme til live på væggene i dit hjem. Tropiske mønstre er meget populære i dag. Palmer, lianer, papegøjer, fugle, flamingoer, de findes overalt. Disse elementer bringer et charmerende og originalt dekorativt præg til ethvert interiør. Blomsterprint og temaet Graden Party er også stigende. Faktisk hersker naturen i al sin pragt i tapetuniverset.

Fantastisk forslag til trendy tapet. Tropisk landskab, der tilskynder til dagdrømme

smuk-idé-trend-tapet-tropisk-inspiration-eksotisk-aftryk

Kinesisk pige

En anden god tapetidé er det berømte chinoiserie. Japansk-inspirerede gobeliner vil fordybe dit interiør i en sand orientalsk fortælling. Store fans, sarte kirsebærblomster er tilbagevendende motiver. Farverne er meget mættede. Blå, pink og turkis er overrepræsenteret og hjælper med at skabe en fredelig atmosfære. Og derudover er de meget moderne.

Vægmaleri Chinoiserie med elegante blomstermotiver. Trendy tapetidé

Tapet i kinesisk stil-idé-for-trendy-vægmaleri-med-elegante-blomstermønstre

Grafisk 70’er

Vintage, vi elsker det! Og vi vil gerne have et dekorativt element i vores hjem, der bærer nostalgi for fortiden. Tapetet giver dig også mulighed for at rejse tilbage i tiden. Vi ser 70’ernes grafiske designs og geometriske former igen på væggene. Men med en minimal forskel! Linjerne kendetegnes ved deres renhed og ædruelighed.

Grafisk design, der bærer fortidens aftryk. Fantastisk tapetidé med rene linjer

vidunderligt-forslag-trendy-tapet-gobelin-med-grafisk-design-charmerende-vintage-stil

Nordisk skov

Den skandinaviske stil byder altid på stilfulde dekorationsforslag. Det nordiske skovmotiv inviterer dig ind i den skandinaviske mytologis mystiske verden. Tapet i denne stil blev en del af indretningen for et par år siden. Og det ser ud til, at han ikke længere vil forlade husets vægge. Siden da er skovlandskaber og træprints meget trendy.

Nordisk skovmønster. Forslag trendy tapet. Betagende indretning

den nordiske skov-en-trendy-tapet-model-med-rene-linjer-ædruelighed-skandinavisk

Grøn by

Miljøhensyn og økologisk byplanlægning er i øjeblikket toptemaer. Så meget, at de endda har fundet deres plads i gobelin -verdenen. Repræsentationer af bæredygtige byer er derefter et andet meget fashionabelt forslag. Grønne sind vil elske ideen om et tapet, der forener planteverdenen og arkitektoniske motiver bedst muligt. Resultatet er en zen og ultramoderne atmosfære på samme tid.

Fremtidens bæredygtige by. Overdreven vegetation i bymiljø. Ekstraordinær tapetidé

grøn-by-rigelig-vegetation-kombineret-med-bymønstre-idé-tapet-trendy-og-grønt