A perzsa szőnyeg – osztály és történelem

A keleti szőnyegek története több mint 2000 évre nyúlik vissza. Valódi ékszerek, ahogy készülnek – az igazi perzsa szőnyeg kézzel készített. Ezért nevezhetjük művészeknek ezt a belsőépítészeti elem alkotóit. Egyedülálló ízlésük van a színek és formatervezések kombinálására, ezért tervei annyira népszerűek. Először takaróként és terítőként használják őket. Idővel az európai királyok elkezdték használni falak és padlók díszítésére.

Ha valódi perzsa szőnyeget szeretne felvenni, akkor néhány tippet be kell tartania. Először is látnia kell a szőnyeg címkéjét – ha Törökországban, Afganisztánban, Pakisztánban, Indiában vagy Nepálban gyártják -, ez nem valódi perzsa szőnyeg. Iránban kell gyártani, hogy eredeti legyen.

Perzsa-szőnyeg-a modern-nappaliba

A perzsa szőnyeg másik jellemzője a csomók felépítésének módja – ha az egyik oldalon egyedi csomókat lát – ez egy igazi darab! Anyaga gyapjú és már pamut.

iran-girl-making-a-gyapjú-szőnyeg

A perzsa szőnyeg ára általában 30% -kal magasabb, mint a nagyvállalatoknál gyártott szőnyeg, de ez valóban az anyagtól és a szőnyeg korától függ. A perzsa szőnyegek általában antik értékűek, ha 100 évesek..

színek-a-minimalista-szalon-dohányzóasztal-kanapé-port-ablak

Így készítik a perzsa szőnyeget Iránban!

kreatív-iráni-nők-szőnyegek

Sok szín és minta – ez a perzsa szőnyeg titka &# 128578;

Perzsa-szőnyegek

mintapélda az eredeti-keleti szőnyeghez

eredeti minták-perzsa-szőnyeg

tarka-perzsa szőnyeg

nappali-dekoráció-eredeti-kék-kanapé-asztal-párnák-rideuax-fehér-fekete szőnyeg-Iránból-eredeti

iráni-perzsa-szőnyegek-párnák

Perzsa-nappali-szőnyeg-iráni-terítő

Perzsa-vörös-szőnyeg-design-kortárs

Perzsa-szőnyegek-bolt

Természetesen nagyon jól utánozhatja a perzsa szőnyeget – sok tényező van, mint például a méret, az életkor, az anyagok természetes vagy mesterséges, csomók, akár kézzel, akár géppel. Bármelyik típust is választja, még mindig klasszikus elem.