Pas på dit hår om sommeren – de rigtige ting at gøre mod sommerhårskader

Om sommeren, feriesæsonen, godt vejr og solbadning er vi alle særligt bekymrede over spørgsmålet om hudbeskyttelse. Således plejer hårpleje meget ofte at tage et bagsæde bag huden, og det er meget forkert. I stedet for at lide de katastrofale konsekvenser, håret lider om sommeren, er det bedre at begynde at tage de nødvendige forholdsregler og behandle din manke med den samme pleje, du giver huden. I de følgende linjer vil vi informere dig om vigtigheden og måderne pas på dit hår om sommeren for at holde dem så lange, sunde, silkeagtige og skinnende i hele solskinssæsonen.

Hvorfor beskytte dit hår om sommeren ?

Når det er landet på stranden, vil dit hår hurtigt møde alle de hårfarer, som den aktuelle sæson byder på. Sol, sand, havsalt, klor – så mange gode grunde til at beskytte dit hår om sommeren. Bortset fra den populære mening udgør sidstnævnte ikke mindre risiko for manen end vinteren! Så pas på at beskytte det godt, og dette både før og under din ferie, men også og frem for alt, når du vender hjem. Fordi hvis du ikke har betalt for meget opmærksomhed eller har modtaget utilstrækkelig pleje, kan dit hår have brug for et par uger for at komme sig. Men hvordan ved du, om dette er tilfældet? Der er også en del advarselsskilte. Irriteret hovedbund, tyndere spidser og frem for alt – svækket hår, der bliver groft og skørt. En sand katastrofe! Dette får os dog til at insistere mere på vigtigheden af ​​gode fagter inden ferien, der kan redde dig fra ubehagelige overraskelser..

Betydningen af ​​at forlænge hårplejen også om sommeren

hvordan du plejer dit hår i sommerpleje til bølget blondt hår fugter godt

Sådan plejer du dit hår om sommeren – forebyggende foranstaltninger ?

Hårpleje forebyggende, det er hemmeligheden bag maksimal beskyttelse af dit hår, og som det skal være, bør de starte et par uger på forhånd med rigelig og vedvarende hydrering. Start med det vigtige valg af en kvalitetsshampoo, der passer til din hårtype, nødvendigvis efterfulgt af en balsam, uden at glemme at inkludere nærende masker for en mere strålende og silkeagtig effekt. Tøv ikke med at ty til naturlige behandlinger, som er et stærkt anbefalet alternativ! Fordelene ved vegetabilske olier, især kokos-, ricinus- og arganolie, der påføres hårets ender, kan ikke bestrides. Ellers skal du vide, at der stadig er anti-UV-cremer og spray, der påføres håret, f.eks. Solcreme, før du udsættes for solen. Glem endelig ikke, at der stadig er en hat, kasket og tørklæde til beskyttelse af din kappe, men også dit hår. Lille tip – da det er sommer og om sommeren vil vi ofte hurtigt genoprette volumen og friskhed til din moppe, ved at der kun er den bedste løsning, og hans navn er Tør shampoo. Det er en god idé at placere vaske ud og dermed bidrage til dit hårs generelle sundhed.

Forebyggelse – det første vigtige trin for at have smukt hår om sommeren

tips hvorfor passe på dit hår om sommeren langt brunt hår beskytter håret mod UV -stråler

Sådan vasker du dit hår ordentligt om sommeren ?

Du ved sikkert, at specialister fordømmer for hyppig vask, og det har de ret i. Men hvis du er på ferie ved havet, er det bedst at fjerne salt- og sandresterne efter hver svømmetur, da de har en tendens til at angribe og tørre håret ud. For at gøre dette er det vigtigt at skylle godt med frisk vand og skiftevis skylle med vask med shampoo. Bemærk, at sidstnævnte også skal være så skånsom som muligt. Det er stadig tilrådeligt at fortsætte med at anvende en balsam for bedre at afvænge enderne og fugte håret. Glem endelig et øjeblik hårtørrer samt krøllejern og glattejern. Vi opgiver alle forsætlige aggressioner til fordel for tørring i det fri, som sker ganske hurtigt i denne sæson. Og for at skabe en smuk romantisk frisure til at efterligne havets bølger, er intet lettere end en bolle eller fletning på vådt hår, når du kommer ud af bruseren.

Vask dit hår efter hver svømmetur er afgørende

skyl og vask dit hår efter svømning hår tips sommer pas på dit hår

Hvilke behandlinger til at reparere dit hår ?

Tænk derefter på at komme tilbage til din rutine før ferien, hvis du får øje på hårskader. Nærende shampoo, blødgørende balsam, oliebad, reparation af masker, gør hvad der er nødvendigt for at genoprette glansen i dit hår. Et besøg hos frisøren ville også være en fantastisk idé, især hvis du tydeligt kan identificere udseendet af splittede ender. Og bare rolig, du behøver ikke at skære alt ned. At fjerne spidserne ville være tilstrækkeligt til at genoplive og give dit hår en ny ungdom..

Hjemme igen – hårpleje varer

gå til frisøren i slutningen af ​​ferien for at genoplive dit hår hårpleje om sommeren hvilke skønhedsbevægelser