Intermitterende faste – den kost alle elsker

Hvem vil ikke være i god form til sommeren? Leder du også efter den perfekte kost, der passer godt til sommerens livsstil? En kost, der ikke kræver at spise mad, der er så specifik, at det bliver næsten umuligt at gå ud med venner. En kost, der er ret let at følge og ikke vil ødelægge din sommer. Heldigvis har vi et forslag til dig! Intermitterende faste er en god mulighed for dem, der ikke ønsker at bremse farten, men stadig vil passe på deres krop..

Udflugter med venner forbliver i projektet !

intermitterende faste vægttab resulterer i tre kvindelige venner, der spiser

Hvad er intermitterende faste? ?

Intermitterende faste er en meget gammel og meget effektiv metode til at opretholde dit helbred. Glemt i nogen tid på grund af tilstrømningen af ​​moderne kostvaner, kendt denne metode siden antikken hurtigt gør et comeback, da den overgår andre kostvaner af flere årsager. For det første er intermitterende faste ikke en slankekur i ordets fulde betydning – det er tidligere en livsstil. Det er ikke aggressivt over for kroppen og kræver ikke for meget opmærksomhed fra dig. Du skal bare bestemme et længere eller kortere tidsinterval, hvor du ikke vil spise.

Tid til at faste ?

intermitterende faste resultater vægttab kvinde med et ur

Vægttab med periodisk faste

Du skal vide, at vægttab ikke er hovedmålet med denne diæt. Det er snarere beregnet til at forbedre kroppens sundhed. Vægttab er stadig en af ​​de positive effekter. Folk kan tabe sig omkring 2 til 5 kg i 7 dage.

Vægttab er ikke længere svært

intermitterende faste vægttab en pige, der måler sin tur

Hvad er den mest effektive intermitterende faste ?

Hvis du har besluttet dig for at faste, har du flere variationer. Fra et effektivitetsmæssigt synspunkt er det bedre at vælge den mulighed, hvor fasteperioden er længere. Det siges, at de bedste resultater kommer efter 14 timers faste. Vi må dog ikke glemme, at et godt helbred er det vigtigste, og det er især det første mål med denne diæt. Hvis du har et svagere immunsystem, eller hvis dit blodsukker falder ofte, skal du vælge en mildere variant. Så hvad er mulighederne ?

16/8 intermitterende faste

Dette er måske den mest almindelige variant, da fasteperioden er lang nok uden at gå til det ekstreme. Logisk set har du 16 timers faste og 8 timers mad. For eksempel kan du spise mellem kl. 12 og kl. En periode, der er lang nok til at vedlægge 2 eller 3 måltider eller endnu mere. Faktisk skal du bare afslutte middagen tidligt og savne morgenmad.

Populær faste

intermitterende faste 16 8 menu en tallerken og en kniv

Intermitterende 12/12 faste

Det er rigtigt, at denne mulighed ikke tillader dig at overskride de hellige 14 timers faste, men dens fordel er balance. Hvis du er nybegynder, er dette det rigtige valg! Du kan for eksempel spise mellem 8:00 og 20:00. Så du skal bare skære ned på sene måltider. Når du har vænnet dig til denne fodringsmetode, kan du valgfrit skifte til 16/8 varianten.

20/4 intermitterende faste

Denne mulighed, der er meget effektiv, kan være en reel udfordring. Du må spise 4 timer om dagen. Vi råder dig til ikke at hoppe direkte på dybt vand. Hvis du aldrig har praktiseret intermitterende faste før, er det bedst at starte med en af ​​de blødere variationer.

5/2 intermitterende faste

Ifølge denne type faste skal du afstå fra at spise 2 dage om ugen. I løbet af resten af ​​ugen kan du spise frit. Det er vigtigt omhyggeligt at overvåge din krops reaktion og stoppe med at faste, hvis der opstår problemer som f.eks. Svimmelhed, lavt blodtryk eller kvalme..

Hvornår er det bedste tidspunkt at faste ?

Morgenen

Flere variationer af intermitterende faste involverer at springe morgenmaden over. Mange mennesker vidner om, at de ser mange fordele ved det. De har det bedre fysisk, de koncentrerer sig bedre på arbejdet, de er tilfredse med, at de har kontrol over deres sult, de nyder frokosten bedre osv. Specialister angiver imidlertid, at morgenmad er et meget vigtigt måltid, som hjælper kroppen med at vågne ved at give den de nødvendige ernæringsstoffer efter natten. Det aktiverer stofskiftet og hjælper os med at leve fuldt ud. Derudover sætter morgenrestriktioner ifølge ernæringseksperter kroppen på en fedtopbevaringskost.

Aften

Fastende om aftenen kan være en bedre idé, for i slutningen af ​​dagen har kroppen ikke rigtig brug for energi. Der er en hvileperiode, og din krop skal være rolig, ikke aktiveret. At springe aftensmaden over eller spise middag tidligt (f.eks. Kl. 18) kan sikre, at du får en sund, dyb søvn. På den anden side, hvis din kost i løbet af dagen ikke er nærende nok, kan springe aftensmad føre til dehydrering eller trang til natten, der kan forstyrre din søvn eller endda tvinge dig til at spise om natten. Så for at faste om aftenen skal du spise fuldt ud i løbet af dagen og indtage citronvand for at blive tilstrækkeligt hydreret om natten..

Sund og lækker middag

periodisk faste, hvor længe et lækkert måltid

Ernæringsmæssige fødevarer

intermitterende faste vidnesbyrd et måltid af gulerod og broccoli

Suppe er altid en god idé

intermitterende dietsuppe, der indeholder sunde ingredienser

Hvor længe til en faste ?

For at en faste skal være effektiv, skal den vare mellem 3 og 7 dage. Det er klart, at effekten efter dag 3 vil være svagere, men stadig nok til at hjælpe immunsystemet, mens fasten på 7 dage vil tillade en dybere rensning af kroppen. Nogle mennesker vælger endnu længere intermitterende faste. I dette tilfælde råder vi dig til at konsultere din læge og ikke overskride varigheden på 21 dage. Men hvis du vælger en af ​​de lettere varianter, kan intermitterende faste være din måde at leve på, ikke en tidskrævende kost..

Fordelene ved intermitterende faste

Reducer antallet af kalorier

Det er indlysende, at når vores kost indeholder lange fasteintervaller, indtager vi færre kalorier end normalt. Dette bidrager naturligvis til vægttab.

Regulere hormoner

Intermitterende faste stimulerer produktionen af ​​væksthormon. Det hjælper både vægttab og muskelopbygning. Det andet hormon, der er godt påvirket af denne diæt, er insulin. Under fasteintervaller modtager kroppen ikke glukose. Pludselig normaliseres blodsukker og kolesterolniveauer, og risikoen for diabetes falder..

Lev med glæde !

www.behindthelens.com.au

Afgiftning

Langvarige perioder med ikke at spise giver vores kroppe nok tid til at frigøre sig fra toksiner og begrænse påvirkningen af ​​frie radikaler. Det reflekterer også over mental sundhed ved at reducere stress og fremme koncentration. Det er velkendt, at reduktionen af ​​stress på den anden side er tæt forbundet med stigningen i forventet levetid og til reduktion af risikoen for forskellige sygdomme..

Reducer stress og vær glad !

periodisk faste resulterer i, hvor længe en glad kvinde

Smil til livet !

fordelene ved den unge en mand, der er glad

Autofagi

Også kaldet en anti-aging mekanisme, autophagy er en intercellulær proces, der involverer genbrug og reproduktion af celler. Det aktiveres efter en fasteperiode, der varer mellem 24 og 72 timer og repræsenterer en reel fornyelse for menneskekroppen.

periodisk faste en gammel dame i god form

Stimulere hjernen

Intermitterende faste hjælper også hjernens funktion, da det stimulerer produktionen af ​​neuroner. Det kan forbedre din koncentration, såvel som din arbejdsevne.

hvad er den unge intermitterende en intelligent mand

Farerne ved intermitterende faste

God ernæring er kroppens livsnerve. Derfor kan ekstrem eller ukontrolleret faste forårsage problemer i stedet for at forbedre tilstanden i vores krop. Bare rolig, vi vil ikke undlade at advare dig om risiciene og de mest almindelige fejl !

Dehydrering

Når du ikke spiser mad, kan følelsen af ​​tørst svækkes. Det er dog vigtigt at drikke mindst 2 L vand om dagen for at forblive hydreret. Tag højde for, at afgiftning, der er fastkædet ved faste, er en proces, der kræver meget god hydrering. Det er meget vigtigt at sikre det, så kroppen fungerer godt.

Glem ikke at drikke vand !

periodisk faste vidnesbyrd om en kvinde, der drikker vand

Vægtøgning

Ja, selvom diæt er beregnet til at fremme vægttab, kan det være den modsatte virkning at anvende det forkert. Så hvordan undgår du det? Ganske enkelt, lad dig ikke spise overskydende mad efter fasteperioden. Lær, hvordan du kontrollerer sult, ikke kun når du ikke spiser, men også når det er tid til at spise. Det er okay at være sulten efter faste, men mister ikke kontrollen.

ung intermitterende 12 timer en mand, der skal spise et ur

intermitterende faste vægttab vælge mellem sund og usund mad

Mangler måltider

Da intermitterende faste begrænser spisningen, behøver du ikke overdrive det. Det er derfor meget vigtigt at spise godt i løbet af fødeindtagelsen. Bekymret for arbejde kan du let gå glip af muligheden for at tilføre næringsstoffer til din krop. Tillad det ikke for ikke at forstyrre din krops funktion.

smuk ung mand, der arbejder med computer i moderne kontor.

Hvem skal undgå intermitterende faste ?

Hvis du er mindreårig, er det bedst at konsultere din læge, før du starter en faste. Under sin vækst kræver menneskekroppen meget mere mad. Af samme grund er det kontraindiceret til diæt under graviditeten. For det andet, hvis dit blodtryk og kolesteroltal er lavt, er det bedst at undgå intermitterende faste eller i det mindste dets hårdere variationer. Endelig, hvis du er syg, eller hvis du tager medicin, er konsultation med en læge obligatorisk! Professionelle atleter, der træner hele dagen, skal også være meget opmærksomme og konsultere deres trænere eller læger.

attraktiv gravid kvinde, der holder en skål salat, mens hun står

intermitterende faste program smilende lille pige spiser

Drikkevarer under periodisk faste

Selvom det er forbudt at spise i fasteintervallerne, har du absolut lov til at drikke, hvad du vil. Det kan endda anbefales at gøre det ofte! Kun du må ikke tilføje sukker og mælk. Du kan drikke frisk juice, limonader, te eller kaffe.

intermitterende faste vægttab en pige, der drikker vand

Hvilken variation !

intermitterende faste programmer en række forskellige juicer

intermitterende faste vidnesbyrd en kop kaffe

Tankevækkende kost

Under fastende er det godt at reducere forbruget af sukkerholdige produkter og bagværk til fordel for naturlige fødevarer som grøntsager, frugter, korn og grøntsager. Dette er en vigtig faktor for at se din indsats lykkes. Hvis du har svært ved at vælge de rigtige måltider eller passende opskrifter, kan du stole på lette kostvaner, der har en afbalanceret og varieret kost som princip, såsom middelhavskosten..