Citronsaft på tom mave om morgenen – er det for mig?

Vi har alle hørt om de mange fordele ved citronsaft på menneskekroppen. Det er en anerkendt sandhed, men meget ofte er man ikke tilstrækkeligt informeret om emnet. Faktisk har den magiske drink særlige egenskaber, der skal tages i betragtning for ikke at gøre dyder til laster. Vi har forberedt svarene på dig på de væsentlige spørgsmål vedrørende forbrug af citronsaft. Hvornår skal man drikke I hvilke mængder? Sådan forebygges mulige risici ?

Drik citronsaft om morgenen ?

Den måde, du starter din morgen på, kan sætte tonen for hele dagen. Så det er godt at give vores krop en god rytme, så vi har et godt helbred. Det er rigtigt, at vi ofte har en for travl tidsplan til at kunne inkorporere sunde vaner. Omsorg for vores krop er imidlertid af så stor betydning, at det er umagen værd. Så lad os starte med varmt citronvand! Fordi hun har alle de kvaliteter, der er nødvendige for en perfekt start på dagen. Det er meget let at forberede og billigt (især hvis du har et citrontræ i dit hjem). Du skal dog være forsigtig med at forhindre den risiko, citronsaft gemmer på. Derudover er det tilrådeligt at give dig selv et par dages hvile hver 21. dag..

En stærk start på dagen

citronsaft en pige, der drikker citronsaft

Fordelene ved citron

 • Styrk immunsystemet

Citroner er rige på vitaminer og kalium. C -vitamin er et meget godt våben i kampen mod forkølelse og vira. Kalium stimulerer på sin side hjernen, sikrer, at nervesystemet fungerer korrekt og regulerer blodtrykket. Derudover er disse citrusfrugter kendt for deres meget stærke antioxidantvirkning. De beskytter kroppen mod frie radikaler, der er forårsaget af stress eller betændelse.

Behandl din krop med citron !

citronsaft om morgenen i skiver citroner

 • Balancer pH -niveauet

Vand er hovedbestanddelen i menneskekroppen. Dens gennemsnitlige mængde i den voksne krop er omkring 65%. Vandmiljøet har sure og alkaliske egenskaber, som måles med pH -skalaen. Balancen af ​​pH er af stor betydning for sundheden. Desværre indeholder moderne menneskers kost mere sure stoffer. Er du klar til en overraskelse? Selvom citron smager surt i munden, og selvom det er en syre, skaber det ingen surhed under metaboliske processer, tværtimod. Det er derfor, det er rangeret blandt de fødevarer, der påvirker pH -værdien godt.

 • Forøg stofskiftet 

Citronsaft interagerer med visse enzymer og stimulerer produktionen af ​​mavesaft. Efterfølgende forbliver den spiste mad ikke længe i maven (hvilket kan være skadeligt) og absorberes hurtigt af kroppen. Folk, der spiser citronsaft, har vist sig at have bedre resultater i deres kost og i vægttab..

En juicer til at forberede citronsaft

citron detox pres en halv citron

 • Hjælp fordøjelsen

Varmt citronvand hjælper muskelsammentrækninger i tarmvæggene. Det fremmer transit og fjerner toksiner, der kommer ind i fordøjelseskanalen.

 • Repræsentere et naturligt vanddrivende middel

Citronsaft øger hyppigheden af ​​vandladning, hvilket forårsager hurtig nedbrydning af toksiner og dermed sikrer en sund urinvej..

 • Hydrer lymfesystemet

Regelmæssig hydrering af menneskekroppen er meget vigtig for et godt helbred. Citronsaft hjælper binyrerne til at fungere korrekt, hvilket producerer aldosteron. Det er et hormon, der sikrer tilstrækkelig koncentration af vand og mineraler i kroppen.

Flere citroner, flere vitaminer !

fordelene ved citronskiver

De skadelige virkninger af citron

 • Irriterer maven

Citronsaft er kontraindiceret til mennesker med sår, gastroøsofageal reflukssygdom eller gastritis og til personer med mere følsom mave. Indtaget på tom mave kan citron irritere maven og forårsage smerter og kvalme. I dette tilfælde er det bedst at have din morgenmad før citronsaften. Hvis du stadig først og fremmest vil drikke det, skal koncentrationen af ​​citron i vandet reduceres.

Forhindre Problemerne !

ulemperne ved citron på kroppen en kvinde, der har ondt i maven

 • Angreb tandemalje

Det er allerede blevet sagt, at citronsaft har flere positive virkninger på menneskekroppen. Men når det kommer til tænder, er situationen ikke den samme. Som en syre kan citron forringe tandemaljen og derved fremme hulrum. Den gode nyhed er, at der er tips, du kan tage for at helbrede vores tænder uden at opgive denne sunde drink. Den første mulighed er at sluge citronsaften på én gang, så den har minimal kontakt med tænderne. Du kan også skylle dem bagefter. En anden variant er at spise et stykke ost, der indeholder lipider, dækker tænderne med en beskyttende film og fremmer deres mineralisering. Endelig foreslår vi, at du bruger et sugerør, når du drikker din citronsaft, fordi sidstnævnte også reducerer kontakten mellem drikken og dine tænder.

                 Sunde tænder vs forringede tænder

ulemperne ved citron på kroppen hvide tænder og beskadigede tænder

Osten bevarer tandemaljen 

citronpresset en pige, der spiste et stykke ost

Citronsaft indtages gennem et sugerør for at undgå tandrisici

fordelene ved citron et glas limonade og et sugerør

Varmt vand eller koldt vand til citronen ?

Citronsaft blandes bedst i lunkent vand, da det stimulerer fordøjelsen og leverfunktionen. På den anden side er C -vitaminet, som citron indeholder, ikke resistent over for høje temperaturer. Den friske limonade vil derfor holde vitaminer bedre og desuden vil det vække dig bedre om morgenen..

Lunkent citronvand

varmt vand citron en skive citron i et glas lunkent vand

Frisk citronvand

citron gavner et glas vand med en citronskive og isterninger

Hvor mange citroner presset i et glas vand ?

Det anbefales, at du drikker et glas vand hver morgen, blandet med saften af ​​en halv citron. Se din krops reaktion omhyggeligt, og hvis den tolererer citronsaft godt, kan du drikke den hver dag.

fordel af citron put citronsaft i vand

Citronsaft om aftenen ?

Det viser sig, at citronsaft ikke bare er den rigtige start på dagen, men det er også den perfekte ende. Natten er en periode med alvorlig dehydrering i menneskekroppen. Citronsaft drukket før søvn vil derfor opfylde vores vandbehov meget godt hele natten. Forresten, hvis du kun bruger en halv citron, skal du ikke smide resten væk! Du kan skære det og arrangere skiverne på dit natbord. Duften af ​​citron giver dig en god og rolig søvn. Hvad ? Så citron neutraliserer andre lugte i soveværelset ved at pålægge sin egen, hvilket igen reducerer stress og angst. Derudover har duften af ​​citron en god indflydelse på humøret og er et naturligt antidepressivt middel. Endelig må vi ikke glemme, at det afviser myg, som ligesom stress og spændinger også er i stand til at forstyrre vores søvn.

citronsaft om aftenen en citron på en bunke puder

Citronsaft og knogleskørhed – bedstemors middel

Det er ofte sådan, at folk undgår citronsaft, når de har osteoporose, fordi de klassificerer det som en sur mad. Det skal dog endnu en gang understreges, at citron bliver til et basisk stof, når det absorberes af kroppen. Pludselig er det en fødevare, der fremmer mineraliseringen af ​​vores knogler. Der er endda en opskrift på citronsaft og æg til sygdomme, der angriber knogler, for eksempel:

Ingredienser :

 • 1 råt æg
 • 1 citron
 • 1 glas vand, ikke for stort
 • 1 C. til c. honning (valgfrit)

Forberedelse:

 1. Læg ægget i glasset uden at bryde det.
 2. Pres citronen.
 3. Dæk ægget helt med citronsaften.
 4. Lad stå til macerering i et par timer eller natten over.
 5. Bland med lunkent vand og honning. (valgfri)

Forbrug:

Hvis du har osteoporose, skal du drikke medicindrikken 2-3 uger om måneden. Personer over 50 år kan indtage det to gange om året i 2 uger som en forebyggende foranstaltning.

Den perfekte kombination til osteoporose

citronsaft og osteoporose skiver citroner ved siden af ​​en skål æg

Fordelene ved citron på leveren

Leveren har en ekstremt vigtig funktion for menneskekroppen. Det filtrerer blodet, hjælper fordøjelsen af ​​fedt og fanger toksiner, der kommer ind i vores kroppe gennem mad, medicin, tobak eller alkohol. Vi ser, at dette er en primær og hård opgave. Derfor er det godt at hjælpe leveren ved at drikke citronsaft. Det er den perfekte allierede, fordi det stimulerer produktionen af ​​galde og deltager i afgiftning af kroppen.

citronvand fra citroner, der styrter i vand

Citronsaft for at tabe sig på maven ?

Vi lægger stor vægt på at tabe os – vi fratager os selv kalorifødevarer, vi prioriterer diætmåltider, vi dyrker motion osv. Et andet middel, der er lige så let som det virker, er lunkent citronvand på tom mave. På den ene side frigør lunkent vand kroppen for toksiner og vasker tarmene. På den anden side indeholder citronsaft pektin. Det er et polysaccharid, der bidrager til en god funktion af fordøjelsessystemet. Kommer i kontakt med vand, svulmer pektinet, og på denne måde forårsager det en mæthedsfornemmelse.

citronen får den til at tabe sig et glas vand med en citronskive og en meter

Citron kost – den bedste detox kur

Citronkosten er den perfekte kombination af en afbalanceret kost og frigivelse af toksiner fra kroppen. Det væsentlige punkt i denne diæt er det regelmæssige forbrug af citronsaft i forskellige former i løbet af dagen..

tabe 5 kg på en uge med citron et bord til citronkosten

Hvor længe holder kosten ?

Varigheden af ​​dette regime er ikke specifikt bestemt, da der ikke er nogen kontraindikationer for det. Så du kan spore det i uger eller endda måneder. Det er stadig vigtigt at nøje overholde dets principper for at opnå gode resultater og ikke for at skade din krop. Hvis du føler, at du ikke kan alt mere, er det bedre at stoppe.

Hvor mange kilo der skal tabes ?

Denne diæt giver dig mulighed for at tabe omkring 3 kilo i en uge. Umiddelbart kan dette virke som et utilfredsstillende resultat. Husk dog, at det, der betyder noget, ikke er mængde, men kvalitet. Hav tålmodighed for at opnå en varig effekt !

Det er let at tabe sig med citronsaft 

citron til vægttab citronsaft til vægttab

Principperne for detox -diæt

 • Drik lunkent citronvand hver morgen på tom mave.
 • Drik masser af vand i løbet af dagen.
 • Spis frugt og grønt 5 gange om dagen.

citronsaft til vægttab mave en lang række frugter og grøntsager

 • Dryp dine måltider med citronsaft.
 • Spis 3-4 gange om dagen og spring ikke måltider over.
 • Spis fisk to gange om ugen.

Den perfekte krydderi

dyder af citron en kvinde, der presser citron på sit måltid

 • Forbruge naturlige produkter som korn, ris, frugt, grøntsager og bælgfrugter og reducere deres varmebehandling.
 • Spis under rolige forhold, og lad mere end 2 timer før sengetid gå.
 • Træn 3 gange om ugen.

citronvand for at tabe sig en kvinde, der dyrker sport og drikker citronsaft

 • Reducer sukkerholdige eller raffinerede produkter. Hvis du stadig vil smage noget sødt, kan du gå til en dessert med citroner..