Italienske stuemøbler: nåde i forskjellige stiler

Herlig Italia er et sted hvor hundre år gamle tradisjoner for produksjon og oppdagelse av nye stiler kombineres. Møblene til stua, som er laget av italienske håndverkere, fortjener spesiell oppmerksomhet. Erfarne håndverkere jobber hardt for å oppnå høye resultater.

Nåde i forskjellige stiler er iboende i disse produktene. Solide og høykvalitetsprodukter vil kunne dekorere ethvert interiør, understreke statusen til eieren, hans økonomiske stilling.

Historie

Tilbake i renessansen begynte håndverkere fra småbyer i Italia å produsere møbler, som vant kjøpernes generelle kjærlighet. Det hele startet med små verksteder, hvor flere mennesker jobbet fra små familiefabrikker. De klarte å oppnå høye resultater og med tiden gjøre liten produksjon til store bedrifter med et verdensomspennende rykte..

Selv da kunne Europa sette pris på arbeidet til italienske håndverkere, som brukte dyrebare treslag i sitt arbeid, dekorerte det med grasiøse tillegg og utskjæringer. Det dyreste stoffet ble brukt til å dekorere polstrede møbler.

Mange representanter for den velstående adelen mente det var nødvendig å ha interiørartikler av italienske mestere i hjemmene sine. Det ble antatt at møbler bare skulle være laget av tre med en monokromatisk overflate, beiset med lakk..

Vi pynter opp stuen

Å dekorere et rom i en bestemt stil er ikke en lett oppgave: du må kombinere luksus riktig med ideen om design. Hvis du tidligere ikke sparte på overdreven luksus, ble en overflod av alle slags dekorative detaljer ønsket velkommen, nå er tilnærmingen til arrangementet en helt annen.

Du kan legemliggjøre Italias ånd ved hjelp av dyre mørke eller lyse tremøbler, som vil bidra til å dekorere atmosfæren.. Et viktig element i stua er et bord med massive stoler., som ligger i midten, samt et lite bord som fungerer som en ekstra detalj av interiøret.

Det er nødvendig å velge interiørartikler på en slik måte at detaljene og trådene er plassert symmetrisk. Dyrt stoff brukes til polstring, for eksempel velour, sateng, jacquard, naturskinn.

Klassisk stil

Når du velger interiørartikler i klassisk stil, bør du ta hensyn til rundformede polstrede møbler med utsøkte vegger og dekor som ligner forgylingen av en massiv lysekrone.

Når du velger interiørartikler du bør ta hensyn til modeller med buede ben, utskåret fasade, ikke glem å ta hensyn til kvaliteten på møblene.

Den kombinerer tradisjonene til mange generasjoner med moderne teknologi. Italiensk beslag fortjener spesiell oppmerksomhet (grasiøse håndtak, bronse og gullfinish).

Når de kjøper polstrede møbler, tar de hensyn til at det er elite og vakkert. De kjøper ofte en enorm myk og koselig sofa som tar mye plass i rommet..

Hardved (eik, kirsebær, valnøtt, mahogni og lønn) brukes i møbelproduksjon.

For å føle Italias ånd, må du ta hensyn til valg av tilbehør. Når du velger møbler i klassisk stil, kan du kjøpe:

 • massiv krystalllysekrone;
 • peis i klassisk design;
 • tett teppe i tekstur;
 • dyre porselenvaser;
 • forgylte rammer for speil og malerier;
 • kraftige trehyller;
 • blomster.

7 bilder

Moderne

De som ikke kan leve uten nåde i kombinasjon med moderne trender, kan velge jugendstil for å arrangere stuen. Denne designretningen er ganske komplisert og har sine egne egenskaper. Når du lager det, må du nøye vurdere hvordan du skal ordne møblene riktig, det er viktig å velge størrelse, finne riktig tilbehør, velge en farge som vil understreke effektiviteten til det opprettede bildet.

I Italia er denne stilen kjent som “frihet”. For denne stilen er produktene laget av kirsebær eller valnøtt, matrisen er behandlet med lakk og maling.

Glass og keramikk utfyller denne stilen; smidde elementer brukes i dekorasjonen..

Polstrede møbler er laget av tungt og dyrt stoff..

Når du lager en stue i jugendstil, må du følge visse regler, du kan:

 • kjøpe produkter med wengefarge og glatte linjer;
 • velg forgylte kommoder og vitriner med utsøkte utskjæringer;
 • kjøpe blanke møbler med glassfragmenter;
 • slutte å velge skap eller modulmøbler.

Art Nouveau -stilen kjennetegnes ved et spesielt åpent arbeid, i denne italienske mestere var i stand til å nå enestående høyder. Alle møbler er nøye polert (i dyre prøver for hånd). Denne stilen innebærer glatte linjer, ingen hjørner..

Hva er forskjellen?

Siden antikken har italienske møbler markert seg med sin høye kvalitet. Nå på salg er det et bredt utvalg av møbler, som varierer i pris og kvalitet. Møbler av italienske håndverkere kan trygt settes i en rekke elite og dyre. Hver modell av slike produkter er unik.

Ofte, på individuelle bestillinger, lager erfarne håndverkere kunstverk, dekorerer møbler med malte mønstre, virtuos utskjæring. Samtidig brukes bare naturlige materialer i arbeidet..

Italienske møbelsnikkere har holdt hemmeligheten til lange generasjoner hemmelig, og kompletterer serien med ny utvikling med tanke på den nyeste teknologien. Spesiell oppmerksomhet rettes mot design. Alle modellene er komfortable og praktiske. Ved å kjøpe produkter fra italienske mestere, kan du være sikker på at disse møblene er av beste kvalitet, det er stilig og fasjonabelt..

Ved bearbeiding av råvarer bruker ikke håndverkere kjemikalier. Bruken av sjeldne treslag lar deg få et eksklusivt produkt.

Ved produksjon av kvalitetsmøbler brukes forberedt tre, som tørkes under spesielle forhold med en viss lufttemperatur og optimal luftfuktighet..

Tørketiden for slikt treverk er fra seks måneder eller mer. I løpet av denne tiden blir treet helt klart for produksjon av holdbare møbler av høy kvalitet..

Den spesielle væsken som brukes til å behandle treverket er nødvendig for å forbedre deformasjonen. Det siste trinnet er overflatebehandlingen med voks, som påføres for hånd..

For hver nye samling lages en skisse, designarbeidet med dekorasjonen kan ta ganske lang tid (uker eller måneder).

Vi velger tilbehør

Når du skaper en hyggelig og koselig atmosfære, kan du legge til fine småting i stua. Det kan være kjærlig broderte servietter eller putetrekk, blonder eller annen dekor..

Kvinner i Italia elsker å dekorere hjemmet sitt med slike søte pyntegjenstander, de broderer ofte eller vever blonder med egne hender. Så de streber etter å skape komfort i huset..

Stilige deksler er en utmerket dekor for polstrede møbler: de gir interiøret et komplett og koselig utseende, mens møblene ser enda dyrere ut. En like god løsning er å kjøpe dekorative puter: noen ganger selger produsenter dem komplett med møbler..

Det myke teppet er også vellykket: i tillegg til beskyttelsesfunksjonen endrer det radikalt atmosfæren i salen, noe som gjør det gjestfritt.

Et høydepunkt i designet kan være marine suvenirer, retter, figurer og andre detaljer som kan brukes til å dekorere møbler..

Valgtips

I lang tid har møblene til italienske håndverkere vært produksjonsstandard. I forskjellige stiler produserer de fantastiske samlinger som legemliggjør god smak og yndefulle former. I dag kan selv den mest krevende kjøperen finne et passende alternativ for seg selv. Dette kan være Siena -stuer: alle vil finne utmerkede møbler i beste kvalitet.

Når du velger italienske møbler, bør du være oppmerksom på prisen på produktet. Du kan finne et billig alternativ eller velge eksklusive produkter fra kjente produsenter.

Det er situasjoner der dyre møbler fra kjente produsenter er forfalsket. Poeten Når du kjøper, bør du be selgeren om et kvalitetssertifikat, kjøpe møbler fra en offisiell leverandør av et bestemt merke.

Møbler fra Italia kan passe perfekt inn i ethvert interiør. Ved å investere i kjøp av et kvalitetsprodukt, kan du være sikker på at det vil vare i mange år og bli hovedelementet i interiøret ditt. Kundene kan være trygge på sikkerheten for helsen, noe som bekreftes av miljøvennlighet.

Vær oppmerksom på skyggen: hvis hovedbakgrunnen i stuen er lys, kan du kjøpe møbler i rike farger. Hvis rommet er trangt, kan du kjøpe lyse møbler. Legg merke til regelen: jo mindre rommet er, desto mindre massivt..

Du kan lære mer om kvaliteten på italienske møbler og funksjonene fra følgende video.