Interiør i kjøkken-stue i høyteknologisk stil

Kjøkkenet er en så spesiell plass i leiligheten, hvor du kan samle hele din familie og venner, ha en varm samtale med dem og mate dem deilig. Utformingen av dette rommet kan være veldig variert, alt avhenger av smakpreferanser og budsjett. De mest ambisiøse og uvanlige ideene kan realiseres både i et stort område og i et lite rom. Stuen kan lett bli en organisk del av et slikt kjøkken. Et høyteknologisk interiør er perfekt i dette tilfellet og krever ikke store investeringer, krefter og tid..

Særegenheter

I det indre av kjøkken-stua vil den høyteknologiske stilen understreke husets store smak, evnen til å følge motetrender, men samtidig opprettholde ditt individuelle syn på ting. Klarhet, alvorlighetsgrad og jevnhet i former, linjer, vinkler og farger er obligatoriske komponenter i høyteknologisk stil. Hovedprinsippene er høyteknologi, modernitet og relevans, dynamikk og originalitet.

Interiøret i denne stilen er først og fremst egnet for avantgarde-tilhengere som streber etter å være på høyden av moten, og holde tritt med tiden..

Særtrekk:

 • klare linjer, enkle og strenge;
 • innebygde strukturer – bokser, hyller, garderober, husholdningsapparater;
 • elementer og deler er laget av industrimaterialer – glass, plast, metall, betong;
 • tre og stein er forkledd som metall;

 • fullstendig fravær av forgylling, pretensiøs tapet, forskjellige dekorasjoner, overdreven dekor;
 • murstein og betong er ikke malt, bare bruk av gips er tillatt;
 • tilstedeværelsen av skillevegger, skyvedører laget av metall, frostet glass, plast;
 • innebygd belysning av avantgarde-stil, lamper er montert i gulv, vegger, tak;
 • møbler laget av metall eller glass kan ha en kromfinish, møbler kan bygges inn, ha sin egen belysning;

 • fargen på veggene og møblene gjentar eller utfyller hverandre;
 • nøkkel nyanser – hvit, grå, svart, metallisk;
 • de viktigste dekorelementene er svart-hvite fotografier og trykk, avantgarde-malerier og skulpturer;
 • moderne teknologi av de nyeste modellene.

Stuen og kjøkkenet er konsentrasjonen av husholdningsapparater, så den høyteknologiske stilen er ideell for interiørdesign. Et lite rom vil visuelt øke, glass- og metalloverflater som reflekterer lys vil bidra til dette. God belysning og innebygde strukturer vil bidra til å øke plassen i tillegg..

Hver for seg skal det sies om partisjoner, som kan være laget av glass eller plast. De passer perfekt inn i kjøkken-stuen og skiller spisestuen og avslapningsområdet..

Det du definitivt må bli kvitt er et mønstret lyst teppe med en lang haug. Enhver teknikk i retrostil vil også være upassende. Det er bedre å gi preferanse glatte, enkle overflater, ingen prangende utskrifter. Disse bør være tapet eller veggmaling, innebygde hvitevarer, tak, skapmøbler, alle typer skap og skuffer, fliser. Alt dette vil gjøre rommet lyst, romslig, moderne, dynamisk, unikt og til og med futuristisk..

Interessante alternativer for utførelse

For å dele plassen i kjøkken-stua kan du bruke forskjellige gulv og en bardisk, som vil stå midt i rommet og grense til sofaen. Fargeutførelsen av disse elementene bør kombineres og lukkes. I dette tilfellet er polstring av sofaen laget av melket stoff med et delikat lys beige trykk. Bardisken har en lys pistasjskjerm, og den horisontale overflaten er laget med hvite fliser.

En del av stua har mørkebrunt parkettgulv som smelter inn i hvite og grå fliser på kjøkkensiden. Spisebordet er fargekoordinert med parkettgulvet, og polstringen på stolene med høy rygg er flislagt. Hvit kan også brukes til innebygde garderober og hvitevarer.

Det innebygde kjøkkenet trenger ikke å ha samme farge. I dette interiøret er det en viktig og lys detalj, ettersom den har en lys rød farge..

For veggene kan du bruke tapet i forskjellige farger.. Det viktigste er at de kombineres med hverandre og med møbeltrekk.. Tekstur skal også være ensartet. En stor trehylle med en uvanlig geometrisk form i mørk brun vil organisk passe inn og utfylle interiøret. Små lamper kan plasseres i rekker på halvparten av taket, pluss at i tillegg kan flere bygges i spisestuen.

Til tross for det lille utvalget av høyteknologiske farger, kan du fortsatt eksperimentere med lyse elementer og detaljer. En grønn fargetone vil bidra til å diversifisere det hvitt-grå-svarte interiøret. Men ikke lys, men en dempet versjon, en delikat farge på gressplenen. Et slikt fargevalg bør brukes i flere detaljer samtidig, slik at et komplett bilde utvikler seg. For dette er stolene til barkrakker, lamper, en av veggene eller deler av den perfekte..

I videoen nedenfor lærer du 5 tips for å lage det perfekte kjøkken-stueinteriøret.