Ce să faci cu role de hârtie igienică pentru Crăciun – idei pentru tineri și bătrâni

Pe măsură ce se apropie Crăciunul, este întotdeauna goana euforică a magazinelor care caută un decor care să aprindă focul spiritului festiv. O activitate care uneori se dovedește a fi mai jenantă decât ai putea crede. Anul acesta, însă, cu criza pandemiei în plină desfășurare, vom putea în cele din urmă să facem un pas înapoi de la tumultul festiv pentru a putea gusta Crăciunul în adevărata sa esență. În acest scop, vă invităm să jucați diferența făcându-vă propriile decorațiuni de Crăciun. Și pentru a vă ajuta și mai bine, găsiți mai jos câteva răspunsuri frumoase la întrebarea ” ce să faci cu role de hârtie igienică de Crăciun “. În atenția dumneavoastră: o listă strălucitoare de meșteșuguri ecologice și originale de Crăciun de care se pot bucura atât tineri, cât și bătrâni.

Ce să faci cu role de hârtie igienică de Crăciun – mini cutii cadou DIY

Materiale și instrumente: 

 • rola de hârtie igienică
 • Vopsea albă
 • radiera

Faceți o cutie cadou DIY de Crăciun, fără a fi nevoie să tăiați

ce să faci cu role goale de hârtie igienică idee pentru o cutie de cadou de bricolaj pentru a te face singur umplut cu hârtie confetti și cadou colier

Cum se face :

 1. Lucrați modelul cu buline pe exteriorul rolei de hârtie igienică. Pentru a face acest lucru, pur și simplu înmuiați guma de la capătul creionului în vopsea albă și apoi apăsați pentru a aplica pe rolă.
 2. Lăsați-l să se usuce și apoi strângeți rola pentru a o face plată.
 3. Îndoiți capătul rolei de hârtie igienică spre interior. Desenați bine faldul trecând o unghie de-a lungul timpului, dacă este necesar.
 4. Faceți același lucru și la celălalt capăt al sulului, pliant în interior pentru a forma o jumătate de lună.
 5. Legați o etichetă de cadou frumoasă cu șir decorativ. Utilizați pentru a anexa mini cadouri, cum ar fi bijuterii mici sau produse cosmetice, bani, bomboane etc..

Cum se face modelul cu buline în vopsea albă

exemplu ce să faci cu rulouri de hârtie igienică cutie de cadou de bricolaj cu model alb de buline cum să faci

Pur și simplu pliați capetele spre interior și mica dvs. cutie de cadouri este deja gata

Cum să faci o cutie cadou originală din hârtie igienică DIY pentru Crăciun

© rabbitfoodformybunnyteeth.com

Activitate cu rolă de hârtie igienică tăiată – fulgi de zăpadă cu bricolaj elegant

Materiale și instrumente:

 • role de hârtie igienică
 • lipici alb pentru bricolaj
 • sclipici
 • strasuri
 • şir
 • pistol de lipit fierbinte
 • foarfece
 • farfurie de carton
 • regulă
 • creion

Un fulg de zăpadă elegant realizat din benzi de suluri de hârtie toaletă

Idei de decorare de Crăciun de făcut cu carton fulg de zăpadă în benzi de rolă de hârtie igienică acoperite cu sclipici și strasuri în centru

Cum se face :

 1. Pentru acest proiect specific, cel mai bine ar fi să folosiți role de aproximativ 10 cm lungime.
 2. Folosind o riglă, luați măsurătorile necesare pentru tăieturi. Cu cât benzile tăiate sunt mai subțiri, cu atât ar arăta mai elegante și totuși benzile mai puțin subțiri sunt mai ușor de lucrat. Măsurați secțiuni de aproximativ 1,5 cm și marcați cu un creion.
 3. Tăiați benzi urmând semnele creionului. Va trebui să tăiați aproximativ 8 benzi din fiecare rolă de hârtie igienică și să obțineți un total de 18 benzi pentru a face designul în cauză..
 4. Benzile ar trebui să aibă o formă ovală frumoasă. Începeți cu 6 bucăți din acesta, care ar sta la baza fulgului dvs. de zăpadă. Apoi, creați mai multe modele în jurul său. Pentru a face designul mai sofisticat și mai original, pliați câteva benzi în jumătate pentru a obține o formă „V” sau „urechi de iepuraș” și plasați-le între formele mari de bază. Pentru proiectul concret, am atașa una dintre aceste mici piese în golurile dintre două piese mari.
 5. Chiar înainte de a lipi totul împreună, așezați diferitele piese pe o suprafață plană pentru a vă imagina designul dorit.
 6. Apoi, începeți să asamblați bucățile mari împreună în perechi, aplicând puțin adeziv pe baza lor. Apoi, așa cum este indicat mai sus, atașați o mică parte în spațiul dintre cele două părți mari.
 7. Se toarnă adeziv alb într-o farfurie și se distribuie bine în partea de jos, apoi se toarnă sclipici într-o altă farfurie.
 8. Înmuiați aceste piese mari de bază (trei la număr) în adezivul alb și apoi imediat în sclipici. Apăsați bine pentru a acoperi cu sclipici. Faceți acest lucru de ambele părți.
 9. Apoi repetați procesul de lipici-sclipici cu restul de mici piese decorative pentru fulgii de zăpadă..
 10. Finalizați, de asemenea, având micile bucăți strălucitoare atașate la fulgii de bază, din nou în spațiul dintre cele două „petale” și pe lungimea fiecărei bucăți mari. Iată cum să o faci pas cu pas …

Tăiați benzile

exemplu ce să faci cu role de hârtie igienică pentru fulgi de zăpadă de hârtie de Crăciun și sclipici pentru a te face singur

Faceți baza fulgilor de zăpadă

idee care poate fi făcută cu role de hârtie igienică hârtie fulgi de zăpadă pentru a face de Crăciun deco noel diy

Adăugați mici detalii pentru a înfrumuseța

faceți decorațiuni de Crăciun din role de hârtie igienică tăiate și sclipite, decorate cu sclipici argintii

© onelittleproject.com

Meșteșuguri cu role de hârtie igienică pentru cei mici – oameni de zăpadă din carton de Crăciun 

Materiale și instrumente:

 • 6 role de hârtie igienică – 4 pentru personaje și 2 pentru detalii
 • vopsea roșie, albastră, galbenă, portocalie, albă și maro
 • pensule
 • lipici
 • bandă
 • sclipici roșu
 • sclipici verde
 • zăpadă artificială
 • curățătoare de țevi
 • ochi mici în mișcare
 • bumbac
 • pom pom roșu și alb de dimensiuni medii
 • stilou negru

Cum se face :

Mos Craciun 

 1. Vopsiți rola de hârtie igienică cu vopsea roșie și înainte să se usuce, presărați sclipici roșu în jur. Pentru a vă fi mai ușor, așezați degetele în interiorul rolei.
 2. Neteziți rola pentru a se usca și luați alta pentru a tăia un cerc pentru pălărie. Faceți o mică fantă în cerc, apoi rotiți-vă pentru a face pălăria, îndepărtând orice hârtie în exces. Apoi, puneți și pălăria atașată la rolă folosind clei sau bandă.
 3. Lipiți pompa albă pe vârful pălăriei și întindeți puțin bumbacul, ceea ce îl face să se lipească în jurul marginii periferice a pălăriei.
 4. Apoi, tăiați într-o rolă, un pătrat mic pentru fața lui Moș Crăciun, pe care să o fixați pe fața rolei pentru a constitui fața.
 5. Joacă-te cu bumbacul pentru a-ți face barba lui Moș Crăciun și la sfârșit, fixează și nasul cu pompon roșu și ochii mobili.

Hârtie igienică DIY foarte creativă – minunat Moș Crăciun

cum să faci decorațiuni de Crăciun cu o rolă de hârtie igienică cu un model de Moș Crăciun într-o rolă roșie cu barbă de bumbac și ochi mișcați

Om de zapada 

 1. Vopsiți rola de hârtie igienică cu vopsea albă și înainte de a se usca, presărați fulgi de zăpadă artificiali. Se lasă să se usuce.
 2. În timp ce vopseaua se usucă, tăiați din rola de hârtie suplimentară un triunghi mic ca nas și revopsiți-o cu vopsea portocalie sau folosiți hârtie portocalie pentru ao face.
 3. Apoi lipiți nasul și ochii mișcați de pe rola de hârtie „om de zăpadă”.
 4. Împletiți două produse de curățat roșu și verde între ele pentru a face eșarfa omului de zăpadă.
 5. În cele din urmă, înfășurați rola și lipiți, dacă este necesar.

Un om de zăpadă la fel de drăguț

ce se poate face cu rola de hârtie igienică sclipici alb om de zăpadă ideea nas portocaliu ochi mobili și eșarfă pentru curățarea țevilor

Rudolf, renul cu nasul roșu

 1. Vopsiți rola de hârtie igienică cu vopsea maro, aplicând câteva straturi de vopsea, dacă este necesar.
 2. Pentru a face coarne, luați o rolă suplimentară și pliați-o în jumătate, tăiați un dreptunghi. Creați-vă designul unic de lemn în el, fără a tăia baza pliantă. Astfel sudate, aveți perechea de lemn atașată la spate, prin centru, folosind puțin adeziv.
 3. În cele din urmă aveți nasul roșu și ochii mișcați legați.

Renul cu nas roșu Rudolph este cel mai ușor de făcut

rudolph the nas nas roșu diy hârtie igienică manuală activitate Crăciun grădiniță pompon roșu ochi wiggly

Elf

 1. Vopsiți rola de hârtie igienică cu vopsea verde și presărați cu sclipici verde chiar înainte ca vopseaua să fie uscată.
 2. Lăsați deoparte să se usuce și între timp tăiați un cerc final dintr-o rolă de hârtie igienică extrautilizată. Tăiați o fantă în interior, asemănătoare cu o pălărie de Moș Crăciun și înfășurați-o pentru a crea pălăria menționată, îndepărtând orice hârtie în exces. Apoi lipiți sau atașați cu bandă adezivă pălăria superioară a rolei elfului.
 3. Întindeți bumbacul și lipiți-l în jurul marginii periferice a pălăriei. Atașați un pompon alb la vârful pălăriei.
 4. Apoi, folosind unul sau două produse de curățat pentru țevi (împletite), faceți o eșarfă pe care să o legați în jurul rolei și lipiți-o dacă este necesar.

Rola de hârtie igienică decorativă pentru a face un mic elf – copiii vor adora !

Exemplu de bricolaj cu rola de hârtie igienică cu elf verde sclipitor, cu nas roșu și ochi mișcați

Iată toată lumea împreună …

ce să faci cu role de hârtie igienică pentru Crăciun Rudolph personaje de hârtie de Crăciun idee Moș Crăciun elf om de zăpadă

© mimiroseandme.com

Cum se face un brad din hârtie – o altă activitate cu role de hârtie igienică de făcut în grădiniță de Crăciun

Materiale și instrumente:

 • role de hârtie igienică
 • vopsea verde
 • foarfece
 • hârtie galbenă și tăietor de biscuiți în formă de stea
 • paiete fanteziste
 • lipici

Fotografia materialelor necesare

activitate manuală ușoară în rulouri de hârtie de hârtie igienică transformate în pomi de Crăciun revopși cu vopsea verde cu decor de paiete de stras

Cum se face :

 1. Vopsiți exteriorul și interiorul rolei de hârtie igienică cu vopsea verde. Dacă este necesar, aplicați un al doilea strat pe exterior pentru a densifica culoarea.
 2. Tăiați rola de hârtie igienică de la un capăt la altul, astfel încât să creați un fel de spirală.
 3. Urmăriți forma stelei pe o hârtie galbenă cu ajutorul tăietorului pentru biscuiți și atașați-o la vârful copacului.
 4. Decorați cu paiete și copacii dvs. sunt gata de afișare.

Vopsiți, tăiați, decorați – nu devine mai ușor decât asta !

ce să faci cu suluri de role de hârtie igienică vopsite în verde cu paiete colorate și decor de stea de hârtie galbenă

Fă-ți o pădure întreagă de brazi

Decor de Crăciun de făcut în hârtie pentru pom de Crăciun în rolă de hârtie igienică verde cu paiete și decor în stea deasupra copacului

© beafunmum.com

O altă idee de pom de Crăciun pentru hârtie igienică pentru mâini mici și creative

Pom de Crăciun în hârtie pentru a face singur ce să faci cu suluri de hârtie igienică pentru strasuri de brad deci de brad

Și încă o idee despre cum să decorați cutia de cadouri cu role

activitate cu cutii de role de hârtie igienică în tuburi de hârtie igienică decorate cu hârtie de Crăciun și panglici

activitate manuală grădinița de Crăciun Pom de Crăciun în hârtie cu trunchi în sul de hârtie igienică și hârtie pentru coroană de flori

Cum să faci un om de zăpadă din rulouri de hârtie igienică – o idee creativă de care să te bagi

deco cu rola de hârtie igienică om de zăpadă alb cu eșarfă albastră desenând trăsături faciale

om de zapada in rola de hartie igienica reciclata decorata cu pompe colorate ecure pipre strip de fetru

Crăciun DIY grădiniță cu role de hârtie igienică revopsite în verde, decorate cu puncte colorate ca o minge de Crăciun

DIY Moș Crăciun care poate fi realizat cu role de hârtie igienică Moș Crăciun hârtie colorată bumbac frizer și față

Chiar și elfi mai reali decât cei prezentați în tutorialul nostru

Decor de Crăciun pentru a face din hârtie piticii lui Moș Crăciun în hârtie igienică rulată cu pălării fețe de hârtie spumă marcate cu pâslă

role de hârtie igienică deco cântăreți role de toaletă figurine drăguțe cu pălării tricotate colinde de Crăciun

Un pom de Crăciun din hârtie realizat din sul și hârtie de hârtie

Exemplu de Crăciun de grădiniță DIY cu role de hârtie igienică și farfurii de hârtie reciclate pom de Crăciun în hârtie drăguță DIY

realizarea fulgilor de zăpadă în roșu și auriu din role de hârtie igienică reciclate, activitate ușoară de hârtie

bufnițele în rola de hârtie igienică și carton ideea cum să facă un ornament original de Crăciun din hârtie

Un calendar de aventuri bricolaj realizat întotdeauna din role de hârtie igienică reciclate

Ideea calendarului Advent în role închise de hârtie igienică cu hârtie kraft și numere pe ea

Ideea de decor de Crăciun pentru a face din hârtie cu sclipici în interiorul ornamentului original de Crăciun DIY

hârtie igienică rolă fulg de zăpadă idee ușor și rapid DIY hârtie igienică de Crăciun role role idei pentru adulți

Un frumos ornament pentru casă de păsări pentru a vă decora pomul de Crăciun

ornament de casă pentru hrănitor de păsări Decor de Crăciun cu hârtie de muzică și hârtie sclipici Decor de Crăciun pentru a face hârtie

model olaf in white toilet paper roll diy paper toieltte manual activity Christmas for toddler

rudolphe modelul de ren al lui Moș Crăciun în role de hârtie igienică reciclate și decorat cu un model de Crăciun în pixuri

Moș Crăciun în rolă și cupă pentru pălărie

Moș Crăciun în rolă de hârtie igienică decorată cu vopsea roșie de pălărie mobilă din bumbac syeux pentru activitate cu barbă cu rolă de hârtie igienică

Moș Crăciun ce să faci cu suluri de hârtie igienică pentru Crăciun decorat cu barbă roșie în fire albe față pompom desen fetru pălărie hârtie bomboane

micii îngeri de Crăciun în rola de hârtie igienică reciclată cu aripi din cutiile de brioșe reciclate încoronează fața desenului din pâslă

Grup de cântăreți drăguți de Crăciun

mici cântăreți de Crăciun în role de hârtie igienică reciclate, decorate cu hârtie spumantă și desene de față

ce să faci cu role de hârtie igienică idei de bricolaj pentru copii mici rola simplă înfășurată în imitație de hârtie Moș Crăciun intră în șemineu

ren Moș Crăciun Idei de decorare de Crăciun de făcut cu rulouri de hârtie igienică maro cu nas nas ochi mobili și eșarfă cu panglică de pădure în curățarea țevilor

regii vrăjitori Moș Crăciun în rola de hârtie igienică aurie cu coroană sclipitoare și barbă albă

Un brad de hârtie neobișnuit

brad de carton Ideea de meșteșug de Crăciun care poate fi realizată cu role de hârtie igienică decorate cu resturi de hârtie

scenă de Crăciun cu personaje de Crăciun în role de hârtie igienică pere noel rudolphe the renne om de zăpadă hârtie pom de Crăciun

scena de Crăciun cu cei trei înțelepți Iisus nașteri ideea ușoară activitate manuală în hârtie igienică pentru cei mici

Sat de Crăciun în suluri de hârtie igienică și acoperișuri de hârtie din dantelă Idei de decorare de Crăciun de făcut

Crăciun activitate manuală pentru adulți fulgi de zăpadă în hârtie igienică reciclată rola hârtie DIY ușoară

rola de hârtie igienică coroană cu decor de flori bricolaj ușor de lucru hârtie igienică rolă