Soverom til hviterussiske produsenter

Et soverom er et spesielt sted i hver persons hus, designet ikke bare for søvn, men også for generell avslapning. Derfor er det veldig viktig at dette rommet har komfortable og trygge møbler av høy kvalitet. Soverom til hviterussiske produsenter samsvarer fullt ut med alle disse parameterne..

Funksjoner og fordeler

Nesten alle produktene i Hviterussland er kjent for sin høye kvalitet, så det er stor etterspørsel i mange land i verden. Soveromsmøbler er intet unntak, og det rettferdiggjør fullt ut sin høye popularitet med de tilgjengelige fordelene..

11 bilder

De viktigste fordelene med soverommene i Hviterussland er:

 • Absolutt miljøvennlighet. Alle materialer, uten unntak, brukt til produksjon av soveromsmøbler, spesielt senger, er helt naturlige og trygge både for miljøet og for personen selv..
 • Kvalitet og holdbarhet oppnådd ved bruk av bare materialer av høyeste kvalitet, slitesterkt tre, samt bruk av moderne og presisjonsutstyr for produksjon av møbler.
 • Rimelig. Når det gjelder kvalitet og estetiske egenskaper, kan hviterussiske soverom godt konkurrere med mange utenlandske produsenter, mens kvaliteten på produktene deres noen ganger er mye høyere, og prisen er lavere..
 • Bredt sortiment. Soverom fra hviterussiske møbelfabrikker produseres i et veldig stort utvalg av forskjellige stiler og design, så vel som i forskjellige priskategorier. Dette gjør det mulig for alle å kjøpe et slitesterkt og komfortabelt soverom..

Slike fordeler skiller hviterussiske møbler gunstig fra soverommene til andre produsenter. Det er også noen særegenheter i produksjonen:

 • De fleste soverommene er, i likhet med andre typer møbler, kun laget av trær som vokser her i landet.. For å gjøre dette økes kunstige plantinger av treslag årlig..
 • Alle møbler laget i moderne fabrikker oppfyller alle kravene til GOST. Dette betyr at sammenlignet med soverom laget i henhold til TU, vil det være mer holdbart, holdbart og trygt..
 • En systematisk tilnærming til produksjon av soverom er hovedtrekk ved produksjon av møbler i Hviterussland.. Produksjonen bruker bare de mest moderne teknologiene og utstyret. Dette lar deg lage en detaljert skisse av den, beregne kostpris og salgspris allerede før selve produksjonen av soverommet begynner..
 • Samarbeid kun med pålitelige leverandører. Armaturene som brukes til å lage møbler kan enten være av vår egen produksjon eller kjøpes utenfra. Vanligvis samarbeider møbelfabrikker bare med de mest pålitelige og påviste partnerne fra Europa..

Alle disse egenskapene og fordelene med soverom fra Hviterussland gjør disse møblene til en av de mest etterspurte og populære på markedet i dag. Et stort pluss er også det faktum at et slikt soverom i dag kan kjøpes ikke bare i republikken selv, som er engasjert i produksjonen, men også i mange andre frykt for verden.

Populære merker

Det er mange forskjellige møbelfabrikker i Hviterussland i dag, alt fra små private til merker med et verdensomspennende rykte.. De mest populære og kjente av dem i dag er:

 • FE “Forest Deco Group” byen Mogilev. Til tross for at dette merket er privateid, er det soveromsmøblene i sin produksjon som regnes som et av de mest kjøpte. Dette selskapet produserer uavhengig av forskjellige typer møbler, både i henhold til ferdige skisser og utvikler dem uavhengig. Alle produktene selges til både enkeltpersoner og juridiske enheter. For produksjon av soverom brukes bare or og nåletrær.

 • Holdingselskapet “Pinskdrev” regnes som ledende innen produksjon av møbler, inkludert soverom.. Det er her alle møbler er laget utelukkende av tre som er dyrket i dette landet. Sortimentet av fabrikken inkluderer absolutt alle typer møbler som finnes i dag. Soverommene til dette selskapet presenteres i det bredest mulige området. Fleksibel prispolitikk og muligheten til å levere et soverom til hvilket som helst sted så raskt som mulig, gjør produktene fra denne beholdningen veldig populære.

I dag er det offisielle butikker for dette selskapet i alle større byer i Ukraina, Hviterussland, Russland og andre land..

 • En av de eldste produsentene av soverom og andre typer møbler er merkevaren Gomeldrev.. Det ble grunnlagt for nesten 150 år siden. Gjennom hele sin eksistens har dette aksjeselskapet konstant ekspandert og forbedret seg. I dag er soverom til salgs i en rekke stiler og design til en rekke priser. Alle er forent av høy kvalitet, holdbarhet og bekvemmelighet..

 • Møbelfabrikken Bobruiskmebel ble grunnlagt i 1924 og regnes for tiden som ledende innen salg. Høy kvalitet, bredt sortiment, komfort, sikkerhet for soverommene som selges oppnås ved å bruke bare miljøvennlige materialer av høy kvalitet, de nyeste produksjonsteknologiene, samt takket være fabrikkpersonellets høye profesjonalitet. De mest populære er soverommene, som er laget av bøk og furu..

 • “Progress” er en annen verdensberømt møbelfabrikk fra Hviterussland, som ble grunnlagt i 1963.. Produktene, inkludert soverom, er representert i et bredt spekter, ikke bare i produksjonslandet, men også i Russland, Tadsjikistan, Kasakhstan og andre. Produksjonen bruker europeisk utstyr av høyeste klasse fra Tyskland, Frankrike, USA. Dette sikrer førsteklasses kvalitet og komfort for alle produserte soverom og andre typer møbler..

 • Timber ble grunnlagt for litt over 25 år siden, og er nå også kjent over hele verden for produksjon av høykvalitets, holdbare, moderne og trygge møbler.. Et bredt spekter av møbler til forskjellige formål, en individuell tilnærming til hver kunde, høy profesjonalitet har gjort denne fabrikken til en av de mest vellykkede i Hviterussland.

 • “Minsk Furniture Center”, grunnlagt for 28 år siden, er i dag en av lederne innen produksjon og produksjon av møbler av forskjellige typer og formål. Dette senteret ble åpnet av felles innsats fra tyske og hviterussiske produsenter og har en lukket produksjonssyklus..

Absolutt alle stadier av møbelproduksjon, fra design til levering til butikker, utføres utelukkende av svært profesjonelle spesialister i dette selskapet. Dette gjør at det ferdige produktet kan gi holdbar drift, utmerket utseende og gode tekniske egenskaper..

 • Den mest kjente produsenten av hviterussiske møbler som selges i utlandet, er selskapet “Slonimmebel”. Soverom for produksjonen hennes er kjent over hele verden, men i Polen, Moldova og en rekke andre land, inkludert Russland, er det stor etterspørsel. Dette tilrettelegges av et bredt sortiment, høy kvalitet, stilig utseende og en annen prisklasse på solgte soverom og andre typer møbler..

Det er soverommene til de hviterussiske produsentene beskrevet i denne anmeldelsen som har størst etterspørsel. De er av høy kvalitet, holdbare, komfortable og praktiske, og viktigst av alt, de presenteres i et bredt spekter..

Stiler

I dag er soverommet valgt i samsvar med den generelle innredningen av rommet. For at alle kjøpere uten unntak skal finne et passende alternativ for seg selv, selger hviterussiske produsenter soverom laget i en rekke stiler.. De mest populære er:

 • Klassisk stil. Et slikt soverom er preget av stilig design, kapasitet, komfort og viktigst av alt, bekvemmelighet. Avhengig av produsenten kan den bestå av flere varer. Sammen lar de deg lage et koselig interiør for elskere av klassikerne. Møbler i denne stilen kjennetegnes ved sin enkle raffinement, behagelige farger og elitekonsistens. Produksjonsmaterialer er utelukkende massivtre av or, bjørk, eik, bøk og furutrær.

 • “Hi-tech” er en moderne stil, som er preget av lakonisme, bekvemmelighet, men samtidig romslighet. Soverom til hviterussiske produsenter i denne stilen oppfyller alle kravene. Alle tingene på soverommet har klare avgrensede linjer, det er ingen ekstra dekorative elementer på dem, mens soverommet i seg selv ser solid, behersket, men samtidig veldig raffinert ut. Slike soverom er preget av et minimum av elementer som er inkludert i dem. Materialer: tre, glass og noen ganger metallbeslag.

 • “Barokk”. Hviterussiske soverom i denne stilen tiltrekker seg umiddelbart oppmerksomhet med sin prakt, litt teatralitet og eleganse. De er massive, sofistikerte, dyre. Møblene som er inkludert i slike soverom er vanligvis dekorert med dekorative utskjæringer. Deres store pluss er ikke bare produksjonen i samsvar med de klassiske kravene til denne stilen, men også tilleggsfunksjonaliteten til selve møblene og kvaliteten..

Et soverom i denne stilen består vanligvis av en høy og romslig seng, to utskårne nattbord og en stor garderobe og en kommode med eller uten speil..

 • Soverom sett i stil med “Provence” er i stor etterspørsel. Møbler laget i denne stilen kombinerer overraskende komfort, bekvemmelighet, enkelhet og raffinement. Alle møbler er myke og grasiøse. Takket være de små endringene i skapets design, oppfyller slike møbler ikke bare de klassiske standardene i denne stilen fullt ut, men gjør den også mer moderne og forbedret..

 • “Minimalismen” -stilen er relevant i dag som aldri før, derfor er etterspørselen etter soverom laget i denne stilen stor.. Slike møbler kjennetegnes ved sin enkelhet, raffinement, ergonomi og bekvemmelighet. Det er stilig, delikat, men samtidig så enkelt og behagelig som mulig. Slike soverom er bare laget av de beste treslagene..
 • Et soverom i “moderne” stil er preget av fravær av for lyse farger og unødvendige dekorative elementer. Hun er enkel, myk, men samtidig buet og attraktiv. Slike soveromsett er veldig funksjonelle og komfortable for en moderne person som lever i et raskt tempo..

 • Antikk. Det var produsentene fra Hviterussland som var de første som begynte å produsere møbler laget i en så særegen stil. Ved å kjøpe soverom laget med antikke møbler, kan du kaste deg inn i fortiden, dens kos og bekvemmelighet. Slike møbler er preget av tilstedeværelsen av klare linjer, utsøkt bulkiness, men viktigst – romslighet og bekvemmelighet. De er bare laget av tremassiver av forskjellige arter, som noen ganger er kunstig alderen.

Dette er ikke en komplett liste over alle stilene som møbelfabrikkene i Hviterussland lager soverommene etter. På salg kan du også se soveromsett laget i stiler som “Loft“,”fortropp“, Venetiansk, “Pop Art“,”Fusjon“,”Art Nouveau“Og andre. Blant et så omfattende utvalg vil hver kunde, selv med de høyeste krav og utsøkte smak, definitivt kunne velge et passende soveromsett for seg selv..

Fargeløsninger

Et soveromsett bør velges ikke bare i en ensartet stil med hele rommet, men også i et lignende fargevalg. Det er med dette behovet i tankene at møbelfabrikker i Hviterussland produserer headsettet..

En stor fordel er det faktum at nesten alle soverommene er laget i farger som tilsvarer en viss interiørstil.

For eksempel, i klassisk stil er det brune og beige toner som dominerer, i minimalistisk, høyteknologisk og moderne stil er hovedfargene hvit, beige, grå, mørk brun og noen ganger svart. I barokkstil kan du ofte finne burgunderfarger, perle og blekrosa.

Provence -stilen er preget av lyserosa, lyseblå og lysegrå farger.

Et trekk ved fargeløsninger er det faktum at noen produsenter lar sine kunder velge fargen på det fremtidige soverommet selv. Ofte, allerede på fabrikker som produserer slike møbler, bruker de flere farger samtidig, i kontrast til hverandre. Dette lar deg litt modernisere utseendet på noen headset uten å endre stilen fundamentalt..

I tillegg kan bruk av flere, noen ganger til og med kontrastfarger, nyanser i ett sett med møbler gjøre det allsidig. Det vil si at det samme settet vil passe perfekt inn i et soverom i en klassisk eller modernistisk stil..

De viktigste fargene som brukes i produksjonen av denne typen møbler er:

 • Hvit;
 • beige;
 • Brun;
 • Grå;
 • svart;

 • gylden;
 • elfenbein;
 • naturlig trefarge.

Hver av nyansene presenteres i forskjellige varianter, alt fra den lyseste til den mørkeste tonen. I produksjonen brukes vanligvis spesiell akrylmaling, som har en høy holdbarhet, beskytter treet mot forskjellige skader og ikke falmer over tid..

9 bilder

Hvordan velge?

Ikke bare utseendet på hele rommet avhenger av det riktige valget av et soveromsett, men også varigheten av driften, bekvemmeligheten og tilfredsheten med kjøpet. Derfor, når du bestemmer deg for å kjøpe slike møbler fra hviterussiske produsenter, må du følge anbefalingene:

 • Det er bedre å kjøpe møbler fra de mest kjente og påviste fabrikkene. Derfor anbefaler vi at du tar hensyn til produktene til merkene beskrevet tidligere..
 • Det er nødvendig å velge et soveromsett, med tanke på rommets område. Hvis det er lite, bør du noen ganger ikke ta hele settet med møbler samtidig. Mange merker gir kundene muligheten til uavhengig å velge et soveromsett fra de tilbudte delene..
 • Det er nødvendig å velge fargen på soverommet, så vel som stilen, basert på rommets område og lysnivået.. I et lite mørkt rom vil et soverom i barokkstil se latterlig ut..

Det er verdt å huske at mange produsenter produserer soverom som er veldig like hverandre. For eksempel produserer Tømmerfabrikken og møbelprodusenten GomelDrev nesten identiske soveromsett, bare prisene er vesentlig forskjellige. Derfor, før du kjøper, er det tilrådelig å studere hele butikkutvalget, og ta et valg basert på mottatt informasjon. Det vil ikke være overflødig å spørre produsenten om tilgjengeligheten av en garanti for møblene og varigheten av gyldigheten..

Generelt er soveromsettene til hviterussiske produsenter blant de beste i verden, så du bør definitivt kjøpe et slikt soverom..

"Empire of furniture" presenterer en samling soverom av naturlig tre: