Soverom på Tria -fabrikken

Innredningen av soverommet skal bidra til maksimal avslapning, vennligst med komfort og hyggelig design. Fabrikk soverom «Tria“- et utmerket alternativ for en stilig og praktisk romdekorasjon til en rimelig pris.

Om merket

Tria er en kjent russisk møbelprodusent. Selskapet tilbyr hjemmemøbler og kontormøbler for enhver smak.

Her kan du kjøpe både individuelle gjenstander og komplette sett for enhver del av leiligheten. Sortimentet inkluderer ganger, kjøkken, barnerom. Et stort utvalg soverom.

Hver soveromsuite har en komfortabel dobbeltseng, kommode, toalettbord, garderobe, nattbord, puff og til og med et veggspeil. Alle komponentene i settene er laget i samme stil og fargeskjema.

Dette lar deg fullstendig innrede rommet og gjøre det til et vakkert og koselig rom. Samtidig trenger du ikke uavhengig velge hvert element i situasjonen for å komponere et harmonisk ensemble. Du kan ta et komplett sett eller bare noen elementer, alt avhenger av ønsket ditt.

Merket tilbyr også tjenesten for å lage et individuelt prosjekt i 3D -format. Programmet som presenteres på det offisielle nettstedet lar deg lage et oppsett for rommet ditt. Dekorasjonen av vegger, gulv og vinduer, rommets dimensjoner og forskjellige interiørelementer vil helt tilsvare den virkelige situasjonen.

I dette tilfellet kan du “prøve” forskjellige alternativer for møbler og velge det som passer best for deg. Du kan ikke bare bestemme farger og størrelser på møbler, men også vurdere det interne innholdet. I datamodellen “åpnes” dører og skuffer for å demonstrere funksjonaliteten til hvert element.

Du kan kjøpe ditt favoritt soverom i en av merkevarebutikkene eller ved å bestille i den offisielle nettbutikken.

Funksjoner og fordeler

Fordelene med fabrikkrommene forklares av merkets seriøse tilnærming til alle produksjonsstadier..

  • Kvalitet. I produksjonen bruker selskapet høyteknologisk utstyr fra ledende europeiske produsenter. Materialene som møblene er laget av, gjennomgår streng kvalitetskontroll. Miljøvennlige råvarer, pålitelige komponenter, innovative mekanismer sikrer styrken og holdbarheten til produkter. Møblene kan enkelt settes sammen selv uten ekstra hjelp. Dette forenkles av klare og detaljerte produsentens instruksjoner..

  • Design. Merkets samlinger inneholder møbler for enhver smak. Dette er både klassiske sofistikerte hodesett og sett, laget i ånden til moderne minimalisme. Faktiske farger og en rekke alternativer lar deg kjøpe moderne stilige soveromsmøbler, egnet for ethvert interiør.
  • Overkommelige priser. Selskapets produkter er i middels prisklasse, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt spekter av kjøpere..

Oversikt over samlinger

Amelie

Stilig snøhvit suite kombinerer alvorlighetsgraden av linjer og dekorasjonens nåde. Blanke overflater skinner effektivt i lysstrålene. Sølvfargede håndtak med rhinestones og et delikat blomsterornament som pynter møblene gjør settet spesielt romantisk.

Samtidig er møblene ergonomiske og funksjonelle. Mekanismen for skuffer laget i Tyskland sikrer enkel og lydløs åpning, samt pålitelig festing av deler. Modulært skapsystem lar deg kjøpe alternativet med ønsket størrelse.

Lucia

Dette settet vil appellere til kjennere av elegante klassikere. Den behagelige melkefargen på møblene smelter perfekt sammen med de sofistikerte beige mønstrene. Fresede gesimser og overliggende paneler gir headsettet et kunstnerisk uttrykk.

Sengen kan suppleres med et mykt panel. En miniatyr ottoman lar deg komfortabelt sitte ved et utsøkt sminkebord og føle deg som en ekte prinsesse. Den diskrete luksusen i kolleksjonen vil utvilsomt skape en atmosfære av komfort og harmoni på soverommet..

Tokyo

Dette headsettet ble laget for de som foretrekker et moderne, minimalistisk design. Alvorlighetsgraden av former og klarhet i linjer kombineres her med maksimal praktiskitet..

Flere skapdesign lar deg velge mellom en hjørne eller rett versjon, med eller uten speiloverflate. En komfortabel seng med løftemekanisme kan suppleres med et mykt hodegjerde med skinnbekledning. Et bredt spekter av møbelmoduler lar deg skape et miljø som er perfekt for deg..

Samlingen presenteres i flere farger. Lyse beige møbler skaper en atmosfære av varme og komfort. Settet laget i “wenge” -farge ser strengt og behersket ut. Den tofargede utformingen av headsettet vil appellere til kjennere av originale møbler. I denne versjonen ser til og med en beskjeden design uvanlig ut..

Naomi

Et annet alternativ, laget i en lakonisk ultramoderne stil, vil skape et harmonisk og presentabelt interiør..

Det særegne ved denne samlingen ligger i den visuelle effekten av “flytende”. En elegant dobbeltseng henger i luften og inviterer deg til å slappe av på denne høyteknologiske “skyen”. Hemmeligheten bak magisk levitasjon er i en spesiell skjult struktur. Det sikrer påliteligheten og holdbarheten til møbler til tross for visuell letthet..

Kombinasjonen av blanke og matte overflater gir headsettet en spesiell stil. Bronsespeil utvider plassen uten å gå av moten.

Aurora

Denne luksuriøse Art Deco -suiten er ideell for et romantisk soverom. Perlehvite fronter og et mykt hodegjerde dekorert med glitrende rhinestones skaper en atmosfære av luksus og oppdaterer rommet visuelt.

De originale håndtakene til kommoden, nattbordet og garderoben er laget av glass, hvis kanter skinner i lyset. Utsøkt tegning på fasadene gjør settet enda mer sofistikert og delikat.

Camilla

Denne samlingen av soveromsmøbler inntar en spesiell plass i merkets sortiment. Den kjente italienske designeren Stefano Conti deltok i etableringen av headsettet..

Den spektakulære kombinasjonen av svarte og hvite farger i fasadens design er topp i stil og upåklagelig smak. De uvanlige konturene til skuffene og de elegante designhåndtakene gir møblene en spesiell sjarm. Sengens hodegjerde kjennetegnes også ved sin originalitet..

Slike møbler vil dekorere ethvert moderne hjem, gi eierne komfort og visuell nytelse fra miljøets raffinement..

Anmeldelser

Kundeanmeldelser av produktene fra møbelfabrikken “Tria” er motstridende.

Mange eiere av soveromsett er fornøyd med kvaliteten på møblene. De noterer nøyaktigheten av utførelsen, påliteligheten til beslagene..

Møblene er enkle å montere. Noen kjøpere bruker ikke engang tjenester fra spesialister for installasjonen. Takket være klare instruksjoner og et gjennomtenkt monteringssystem kan headsettet enkelt settes sammen på egen hånd.

Møblene passer perfekt inn i interiøret, har et anstendig utseende og stilig design. Sengene er komfortable, garderober og kommoder er romslige og praktiske. Møbler beholder sitt upåklagelige utseende og funksjonelle egenskaper i lang tid.

Kjøpere er fornøyd med de relativt lave prisene på selskapets produkter og servicenivået. Selgerne gir nøye og detaljerte råd og hjelper til med valget. Levering utføres i tide, samlere jobber raskt og effektivt.

Nylig er imidlertid negative anmeldelser stadig mer vanlige på nettet..

14 bilder

Noen kjøpere sier at kvaliteten på møblene ikke lever opp til forventningene. Det er også en produksjonsfeil. Mange er misfornøyde med servicenivået i individuelle butikker i selskapet. Men den vanligste klagen er mangelen på deler når du sender hodesett..

Når man kontakter et selskap med en forespørsel om å legge til manglende komponenter eller erstatte et defekt element, må innbyggerne vente lenge på en løsning på problemet. Noen ganger er de nødvendige delene ikke på lager, og noen ganger venter folk bare måneder på svar på kravet sitt.

Konklusjon: Før du kjøper møbler, er det bedre å undersøke utstillingsprøven i butikken nøye for å avgjøre om du er fornøyd med det foreslåtte kvalitetsnivået. Ved levering er det også viktig å grundig sjekke tilgjengeligheten til alle nødvendige deler av settet..

Følgende video presenterer et bredt utvalg av unike modeller av soverom fra Tria -fabrikken.