Soverom på Lazurit -fabrikken

Sovesett har alltid blitt preget av praktisk, skjønnhet og bekvemmelighet. I dag produseres slike hjemmemøbler av forskjellige produsenter, men soverommene på fabrikken “Lapis lazuli” er etterspurt.

Særegenheter

Soverom og andre møbler fra Kaliningrad -fabrikken “Lazurit” skylder sin brede popularitet til fordelene de har:

 • Bruker de mest moderne, miljøvennlige og holdbare materialene. Ved opprettelsen av soverom bruker spesialistene på denne møbelfabrikken ikke bare naturlig massivt tre, men også dens forskjellige kunstige erstatninger av høy kvalitet, glass og plast. Samtidig er alle materialer helt trygge, har passende sertifikater og er også av høy kvalitet og holdbare..
 • Bredt spekter av. Soverom “Lapis lazuli” kan kjøpes ikke bare i forskjellige konfigurasjoner og til forskjellige priser, men også i forskjellige farger. Det er mulig å velge riktig sett, laget i ett fargevalg, eller du kan velge et flerfarget soverom.
 • Det er mulighet og kjøp av modulære soveromsett, som vil være spesielt relevant for personer med liten plass.
 • Bredt utvalg av priser. Denne funksjonen gjør det mulig for kjøpere med forskjellige inntektsnivåer å kjøpe et soverom av høy kvalitet og holdbart..
 • Hovedfunksjonen er 3D -gjengivelse fremtidig soverom i rommet. Takket være bruken av et spesielt dataprogram kan potensielle kjøpere umiddelbart vurdere utseendet på deres fremtidige soverom, utstyrt med den valgte soveromsuiten..
 • Sovesett, derimot, som andre møbler, selges ikke bare i et stort utvalg, men sammen med mange relaterte produkter av høy kvalitet. Denne funksjonen lar kjøperen kjøpe ikke bare de nødvendige møblene, men også tillegg til det: deksler, sengetøy, tepper, puter og mer..

En stor fordel og funksjon er at du ikke kan kjøpe hele soveromsettet som tilbys av produsenten, men bare noen av delene. Om nødvendig kan skapene skiftes ut med kommoder eller kastes, eller omvendt, headsettet kan suppleres med ekstra nattbord. Om nødvendig er det i noen tilfeller også mulighet for å produsere soverom for individuelle bestillinger, og dette skiller også denne møbelfabrikken fra konkurrenter.

Men likevel er det viktigste for kjøperen nettopp det brede utvalget og svært rimelige kostnader..

Varianter

Sovesett “Lazurit” presenteres i et ganske bredt spekter. Kunder i dag har muligheten til å kjøpe ett av følgende alternativer:

 • Bellagio Er et av de mest populære headsettet rundt. Dette soverommet har modulære møbler. Den har et raffinert utseende, er behagelig, mobil og veldig romslig. Stilig design som kombinerer treelementer, metallsmiing og til og med litt glass vil passe perfekt inn i interiøret i ethvert rom, fordi den kombinerer klassiske funksjoner og innovative løsninger. Settet består av en seng, nattbord, et speil, en garderobe, et stativ og et bord.

 • Soverom sett “Siena” – Dette er et annet alternativ for modulære soveromsmøbler. Den avrundede formen lar deg gjøre noen deler av dette settet til hjørnemøbler. Et slikt sett er ikke bare praktisk og praktisk, men også multifunksjonelt..

 • “Magna”. Dette soveromsettet kan kjøpes ikke bare i forskjellige farger, men også for å velge en annen form på alle delene, inkludert sengen, samt å kjøpe møbler med eller uten dekorasjon. Et slikt headset vil passe perfekt inn i ethvert interiør. Det er enkelt, funksjonelt og konsist. I utgangspunktet er dette en hel serie med spesielle møbler produsert i en serie, som kan brukes både samlet og separat. Valget av dette spesielle headsettet gjør det mulig å lage soverommet til drømmene dine direkte..

 • Sovemøbler “Ilona”. Et annet sett som inkluderer modulære møbler. Dette headsettet i sin fulle versjon har en tilleggspakke i form av romslige hjørnekoder, og på den brede, myke og komfortable sengen er det høy rygg med innebygd belysning. Møblene i seg selv ser ganske elegante, massive og dyre ut. Det er ideelt for elskere av bekvemmelighet og elegant.

 • En nyhet i serien med møbelsett for å sove ved denne fabrikken er soverommet “Eleanor”. Dette settet er presentert i flere versjoner, forskjellig i antall varer, farge, størrelse og dimensjoner på møblene. Takket være dette er det mulig å kjøpe sovemøbler av høy kvalitet for installasjon i et rom i alle størrelser. Forfining, stil, raffinement, komfort og ergonomi kombineres overraskende i disse headsettet..

 • Marta er et modernisert soverom, som ble laget basert på møblene for å sove fra Magna -serien. Her har alle møbler økt funksjonalitet, men viktigst av alt er det bare soverommene i denne serien som har innebygde møbelelementer, noe som øker ergonomien til slike hodesett betydelig..

Det er disse soveromsettene som er mest etterspurt i dag. Dette blir lettere av deres høye kvalitet og ikke bare.

Fargeløsninger

Hver type sovemøbler er presentert i forskjellige fargevarianter – både i solide og i farger. I tillegg kan produsenten på forespørsel fra kunden endre møblens nåværende nyanse til hvilken som helst annen. Men alle disse endringene er bare tilgjengelige innenfor rammen som brukes av produsenten av fargeløsninger.. I dag er sovende møbelsett laget i følgende nyanser:

 • Melkeik. Dette er en uvanlig, veldig delikat og raffinert farge, som er veldig nær ferskenrosa med en liten blanding av brunaktig fargetone. Fordelen med denne tonen er at den passer perfekt inn i nesten ethvert interiør..
 • Sienna nøtt Er en mørk, rik sjokoladefarge. Soverom laget i denne nyansen ser veldig tungt og solid ut.
 • Melkbambus Er en overraskende vakker kombinasjon av lysebrun og beige. Utgangen er en delikat og ganske lys brunaktig fargetone..
 • Blekket eik og mørk eik. Dette er to motsatte toner. Den første nyansen er ganske lys og ser mer ut som fargen på svak te med melk, mens den andre nyansen tvert imot er ganske mettet med en dyp mørk brun farge..
 • Lett valnøtt – navnet beskriver fullt ut selve fargen på treet til treet med samme navn.
 • Sedertre sjokolade – sjokoladefarge av mørkt sedertre. Ser veldig verdig, solid og viktigst, utsøkt og veldig dyrt.
 • Belagio Oak – den mest raffinerte av de lyse nyanser. Den grå fargen ser veldig mild og stilig ut, men samtidig veldig lakonisk..
 • Cappuccino. Denne fargen fikk et slikt navn for sin komplette identitet med fargen på kaffedrikken med samme navn..
 • Lilla eller magnolia – disse er lilla eller lilla farger med varierende intensitet og dybde.

Som du kan se fra denne beskrivelsen, er hovedfargene som brukes til å lage sovemøbler forskjellige nyanser av hvitt, brunt, sjokolade, grått. Produsenten bruker turkis, burgunder, lilla og lilla nyanser som lyspunkter i interiøret. Ved å kombinere dem på en fantastisk måte, er det mulig å lage møbler som passer perfekt inn i ethvert rom..

Materialer

For fremstilling av møblene sine bruker spesialistene på møbelfabrikken “Lazurit” i Kaliningrad bare de mest moderne materialene. Dette merket samarbeider med kjente europeiske produsenter som har etablert seg som kvalitet og pålitelige partnere.. Hovedmaterialene som brukes i prosessen med å lage soveromsett i dag er:

 1. Blekket eik, rotting, bambus brukes i produksjon av fasader. Disse materialene har høy styrke, god ytelse og presentabelt utseende. De brukes vanligvis sammen med matte eller blanke paneler laget av MDF..
 2. LDSP, speil og glass brukes også til å lage fasader på skap, skap, bord, kommoder og hyller.
 3. Trefiberplater eller HDF -plater brukes til å lage innvendige vegger av forskjellige typer møbler.
 4. Kantmaterialer, som brukes til å øke sjokkmotstanden til soveromsmøbler kan være termoplast, melamin eller papir.
 5. Laminerte flis plater er grunnlaget for fremstilling av kroppen til alle møbler.
 6. Enten brukes øko-skinn som møbeltrekk, eller tekstiler basert på bomull eller ulltråd.
 7. Beslag. Siden det kan være av forskjellige typer og brukes til forskjellige formål, kan materialene for fremstilling være plast, metall, stål og forskjellige metallegeringer..

Jeg vil spesielt merke til at alle de ovennevnte materialene er av høy kvalitet, holdbare og trygge, noe som bekreftes av kvalitetssertifikater og samsvar med alle kravene til GOST eller TU. Tilbehøret som er kjøpt på Pertner -fabrikkene er også av høy kvalitet og holdbart. Bare når du bruker materialer med slike kvalitetskarakteristika, kan du lage virkelig stilige, komfortable og holdbare soveromsmøbler..

Eksempler i interiøret i leiligheter

Det har allerede blitt sagt at soverommet sett “Lapis lazuli” passer perfekt inn i designet av ethvert rom. Men disse eksemplene beviser denne uttalelsen:

 • Soverom fra serien Ilona i en minimalistisk stil tiltrekker den oppmerksomhet med sin enkelhet, raffinement og stil. Den er ideell for små rom, siden den er kompakt i størrelse, men samtidig er den ganske romslig. Et ubeskrivelig rom, utført i hvite og lysebrune farger, ser ut til å komme til liv med et slikt headset. Det er hun som blir hovedhøydepunktet i det overordnede designet. En komfortabel og bred seng, to nattbord og en garderobe med speil og tre romslige seksjoner gjør soverommet komfortabelt, komfortabelt og uten unødvendige møbler.

 • Et slikt soveromsett er ideelt for elskere av raffinement, skjønnhet og uvanlige farger. I tillegg er det nettopp slike møbler som er ideelle for rom med ikke-standardiserte former. Til tross for at interiøret på soverommet er laget i ganske mørke farger, gir et slikt sett det en positiv effekt, noe som gjør det mer presentabelt og ergonomisk. Fargen på møblene er mørk sedertre i kombinasjon med tekstiler i en lys burgunder-rød farge, som gir et livlig liv i rommet og gjør det ikke bare vakkert, men også funksjonelt..

 • Selv et ganske kjedelig soverom i gråtoner med varierende intensitet kan gjenopplives og gjøres om til et virkelig kongelig soverom med et slikt møbelsett. Takket være modulære garderober kan de brukes både som rektangulære og hjørnemøbler. En bred seng med høy rygg og miniatyr nattbord skaper en følelse av komfort og fred. Takket være bruken av flere farger samtidig i et slikt headset, ser det solid ut, men samtidig moderne og stilig.

Disse tre enkle eksemplene viser nok en gang at soverommene på denne møbelfabrikken passer perfekt inn i interiøret i ethvert rom med hvilken som helst design..

Anmeldelser

Etter de mange vurderingene å dømme, har kjøpere en dobbel holdning til soveromsettene til denne produsenten. Selve møblene, spesielt hvis det er et dyrt soveromsett, får ganske positive anmeldelser. Kunder markerer den stilige designen, modulariteten og bekvemmeligheten som de viktigste fordelene. Når det gjelder kvalitet, er meninger forskjellige..

Eierne av dyre hodesett sier at møblene virkelig er av høy kvalitet og holdbare. De samme menneskene som har kjøpt en billigere versjon av sovemøbler, insisterer på at de ikke er laget av høy kvalitet. Basert på slike motstridende anmeldelser kan vi konkludere med at kvaliteten på dette merkets sovemøbler direkte avhenger av kostnaden. Derfor, før du kjøper, må du spørre selgeren hva som egentlig er forskjellen mellom to hodesett som har forskjellige kostnader, men som er like i konfigurasjon, hvilke materialer de er laget av, og hva slags garanti som produsenten gir på møblene sine.

I den neste videoen, se en oversikt over soverommet. "Eleanor" fra fabrikken "Lapis lazuli".