Nattbord til soverommet

Nattbord til soverommet

Hver eier, som utstyrer leiligheten sin, vil at alle interiørelementene skal se stilige og attraktive ut. Samtidig er det spesiell oppmerksomhet mot soverommet. Det er her du vil hvile. For en stilig utførelse av hvilerommet trenger du også nattbord. De vil hjelpe deg med å få plass til alle nødvendige ting du måtte trenge..

Særegenheter

I møbelbutikker i dag kan du se en rekke nattbord til soverommet. Det ser ut til at produsentene har tatt vare på smaken til hver kunde. Du vil utvilsomt få modellen du liker. Det skal bemerkes at slike produkter har en rekke fordeler:

 • Funksjonalitet. Kantstenen vil ikke bare fungere som et element for å dekorere soverommet ditt, men vil også bli en ekte assistent for å bevare forskjellige viktige ting. Her kan du legge interessante bøker, figurer, blader, sette en flaske parfyme eller sette smykker. Du vil alltid vite hvor disse elementene ligger. De kan tas når som helst på deres sted..
 • Praktisk. Disse møblene er ganske allsidige. I tillegg til det direkte formålet, vil det være mulig å sette en lampe eller andre lysarmaturer på nattbordet. Dette gjelder spesielt for de som foretrekker å lese før sengetid. Dermed vil produktet hjelpe deg med å tilbringe tid komfortabelt, selv i mørket..
 • Stilige alternativer. En dobbeltseng vil bli forvandlet hvis du legger moderne designmodeller ved siden av den. De er ganske vakre og vil være høydepunktet på rommet ditt. Du kan også velge matchende kommoder som fullfører komposisjonen. Finn din originale versjon med en designutførelse.
 • Stort utvalg av varer. Det er bemerkelsesverdig at moderne møbelbutikker i dag tilbyr et stort utvalg av forskjellige modeller av sokkler. Du kan kjøpe alternativet du trenger på toalettet ditt.

 • Rimelig pris. På grunn av det store utvalget av slike møbler, kan du kjøpe varer til en rimelig pris. Det er verdt å merke seg at kostnaden for nattbord varierer betydelig. Disse kan være de mest budsjettmessige modellene eller de dyreste og elitemodellene. Prisen vil bestå av råvarer som er en del av produktet, produsenten, samt design.
 • Modeller bidrar til å skape symmetri. Dermed vil rommet i rommet bli balansert..
 • Du kan kjøpe modeller i hvilken som helst møbelbutikk. Samtidig er det verdt å huske at kvalitetsprodukter ikke vil ha en for lav pris. Du kan imidlertid kjøpe alternativer av høy kvalitet til en rimelig pris i løpet av salgsperioden..
 • Flott humør. Ved å plassere alle aksentene riktig, fordele plass til hvert produkt, velge møbelstil, kan du skape et koselig rom på soverommet, hvor det vil være hyggelig å hvile og slappe av etter en hard dag på jobben. Stilige nattbord vil bare gi deg positive følelser.

Varianter

Det er mange varianter av disse produktene. Før du handler, bør du bestemme hvilken modell du trenger. Så du kan spare tid og ikke bli skuffet over kjøpet. La oss ta en titt på noen av de populære alternativene:

Standard

Disse nattbordene har et elegant og attraktivt utseende. De kan lages av et stort utvalg materialer. Imidlertid er de mest etterspurte og populære treproduktene. Slike modeller vil tjene deg i lang tid, vil glede deg over deres skjønnhet og perfekte utseende (med riktig omsorg). Nattbord i tre er miljøvennlig, allergivennlig. De vil passe til enhver stil og retning. Det er bare viktig å velge riktig fargeorientering.

Hjørne

Et hjørnesengbord vil være et utmerket alternativ for små rom som ikke kan skryte av ekstra kvadratmeter. Den ligger henholdsvis i hjørnet, noe som betyr at den opptar plassen som vanligvis ikke tas i betraktning når du planlegger et rom. Det vil hjelpe deg med å lagre småting du trenger. En lignende enhet kan også brukes som bord..

Suspendert

En lignende modell skiller seg fra stasjonære ved at den er festet til veggene i rommet. Dette alternativet vil bli ganske relevant hvis du ikke har nok ledig plass på gulvet. Også monterte modeller vil se originale og interessante ut. De vil bidra til å legge lyshet og luftighet til rommet ditt. Under en slik kantstein kan du installere alle gulvartikler..

Transformatorer

Disse modellene har høye funksjonelle egenskaper. De kan transformere og ta form av for eksempel et bord. Dermed kan du når som helst organisere et kontor for deg selv eller et sted hvor du kan ta en kopp aromatisk te og chatte med venner. Du kan sette en slik modell på hodet på sengen. De kan være smale eller høye, på ben eller på en plattform.

Det er viktig å velge det alternativet som passer akkurat inn i rommet ditt..

Når det gjelder ytterligere strukturelle elementer, kan disse være følgende alternativer:

 • Med skuffer. Vanligvis har mange nattbord skuffer. Det kan være flere av dem. De kan også være forskjellige. De kan lagre forskjellige ting, smykker, kosmetikk, bøker. Lukkede skuffer hjelper deg med å lagre og beskytte viktige ting sikkert mot støv og lunt sollys.
 • Med ekstra hyller. Ytterligere hyller vil bidra til å øke funksjonaliteten til modellen. De kan også forandre utseendet på soverommet ditt. Vanligvis er dekorative elementer installert på dem..
 • Med spesialutstyr. Det er mulig å merke seg lignende møbler, som har spesielle enheter for lagring av væsker, samt glass, skriveutstyr. Du finner enkelt det riktige i skapet.

Det skal også bemerkes at kantstein kan installeres på ben eller hjul. Takket være det siste alternativet kan du enkelt flytte produktet og flytte det fra ett sted til et annet. Gummihjul riper ikke på gulvet ditt.

Skjemaer

Det er verdt å merke seg at nattbord er tilgjengelig i en rekke former. Du kan kjøpe klassiske alternativer i rektangulær eller firkantet form. De vil være praktisk plassert i et hjørne, og fyller plassen optimalt. Det er også andre originale alternativer. For eksempel runde modeller. De vil passe perfekt inn i soverommet, vil være like funksjonelle og romslige. Disse alternativene er tryggere, spesielt for barn..

Velg en form som er i harmoni med objektene rundt i pauserommet.

Uvanlige modeller

Det er også alternativer som har de mest kreative designene. Originale produkter gir ditt hjem individualitet og positivitet. De kan være myke eller harde, ha kreative design og stilig innredning. Det er for eksempel et originalt nattbord med speiloverflate. Det vil se bra og fordelaktig ut i et høyteknologisk interiør.

Åpne strukturer ser også attraktive ut. De kan være av de mest intrikate formene og med forskjellige rom inni. Et slikt nattbord vil romme alle nødvendige ting og vil bli høydepunktet på soverommet ditt. Du kan velge et nattbord i de lyseste og mest prangende nyanser. Hun vil bli en aksent på rommet ditt. Eller du kan plukke opp vakre relieffer og mønstre som vil understreke den generelle stilen. Et interessant alternativ ville være et fatformet nattbord. Det vil bidra til å utfylle country- eller Provence -stilen. Ikke vær redd for å eksperimentere og legemliggjøre de villeste ideene dine..

Farger

Når det gjelder fargen, er det ingen råd. Du bør velge tonene som vil være i optimal harmoni med rommet ditt og objektene. Den vanligste og mest etterspurte er imidlertid hvite modeller av nattbord. Lyse farger ser alltid grasiøse og edle ut.

De lar deg visuelt utvide rommet, fylle det med lyst og positivt.

Du kan også velge svarte nattbord. De er enkle å rengjøre. Wenge -farge er også relevant denne sesongen. Generelt ser det ut til at naturlige nyanser aldri går av moten..

Dimensjoner

Før du går til butikken, bør du nøye beregne størrelsen på nattbordene du vil installere på soverommet ditt. Du bør ikke kjøpe store ting hvis plassen din ikke er veldig romslig. Dette vil bare gjøre plassen tyngre..

Bedre å få en kompakt versjon.

De smaleste nattbordene til soverommet som produsentene produserer i dag, er 30 cm brede. De vil spare plass og skape et lønnsomt interiør. Slike alternativer er spesielt egnet for høyteknologiske, loft, moderne stiler..

Det er verdt å merke seg at høyden på skapet også skal være optimal. Høyden på bordplaten må samsvare med sengens høyde. Så du kan lage et organisk stilkonsept for soverommet. Samtidig vil det være praktisk for deg å bruke selve møblene..

Materialer

Nå i møbelbutikker kan du se modeller som er laget av alle mulige materialer. Håndflaten holdes fortsatt fra år til år av produkter av massivt tre. Dette materialet er miljøvennlig. Treprodukter vil tjene deg lenge. De er holdbare og pålitelige. For eksempel vil et nattbord i furu være et utmerket alternativ. Du kan kjøpe kreative modeller av dette treverket eller kjøpe klassikere.

Glassprodukter er ikke mindre populære. De vil bidra til å legge til originalitet på soverommet ditt og markere den valgte stilen. Nattbord med speilflater vil kunne overraske familie og venner hyggelig.

For de som liker intrikate og originale alternativer, kan du kjøpe smidde modeller. Produkter laget av øko-skinn vil se interessant ut i interiøret. Nattbord i skinn gir rommet edelhet og raffinement.

Stiler

Når du velger ditt favoritt nattbord, ikke glem å vurdere riktig stil. Det er mange områder innen interiørdesign. La oss vurdere de mest populære:

 • Klassisk. Klassiske modeller har alltid vært etterspurt av kundene. De kjennetegnes ved klare, lakoniske linjer, rik dekorasjon, raffinement og elegant. Ved å kjøpe slike nattbord vil du bare bli belastet med positive følelser hver dag..
 • Nyklassisk. Denne stilen innebærer en kombinasjon av raffinement, raffinement og pragmatisme. Stilen vil appellere til konservative som allerede er klare til å endre noe i utformingen av rommet sitt, om enn ikke så avgjørende. Slike produkter er laget i naturlige farger, preget av symmetri, enkelhet og konsistens..

 • Skandinavisk. Dette alternativet blir også mer populært. I utgangspunktet brukes det ved fremstilling av møbler lyse farger eller hvitt. Naturmaterialer brukes. Det kan være tre, glass, metall, skinn. Hovedforskjellen mellom slike møbler er funksjonalitet og praktisk. Det skal ikke være noe overflødig i det..
 • Provence. Denne stilen er elsket av mange kjøpere. Det gjør det mulig å kaste seg ut i atmosfæren av fred, komfort, å føle naturens letthet og nærhet, å finne harmoni. Fargene som brukes her er pasteller. Møblene er hovedsakelig laget av tre. Det er preget av eleganse og funksjonalitet. Dekorerte og utsmykkede elementer kan brukes.

Hvordan velge?

Før du går til butikken og kjøper et stilig produkt, bør du på forhånd bestemme parameterne. Se hvor du vil plassere varen. Dette vil gjøre det lettere å gjøre valg i butikken. Faktisk tilbyr produsentene i dag en rekke alternativer for nattbord. De er forskjellige i stil, størrelse, høyde. Det er smale og brede alternativer, firkantede eller runde. Du kan lage skreddersydde modeller av ethvert materiale.

Det er også verdt å bestemme seg for skapets funksjonelle verdi. Hvis du trenger et alternativ for å lagre ting, blader eller annet tilbehør, bør du se på parametrene til et slikt produkt. Hvis nattbordet fungerer som et stativ, vil utseendet også endre seg betydelig, samt listen over materialer som det vil bli laget av.

Sørg for å se på hvilket materiale produktet er laget av. Tross alt vil levetiden til møblene avhenge av dette. Så for eksempel vil alternativer fra naturlig massivt tre være mer å foretrekke. Det er holdbart, pålitelig og miljøvennlig. Det er derfor de fleste foretrekker det. Det er også alternativer fra sponplater, glass, lær, plast. Du bør velge produktet som passer ditt interiør.

Noen få ord om stilen. Du bør definitivt kjøpe hver modell ettertenksomt. Alternativet bør ikke bare være fasjonabelt, men også egnet for leiligheten din. Så det er verdt å kjøpe nattbord som kan understreke individualiteten og attraktiviteten til soverommet ditt. Det er verdt å fokusere på fargeparametere, teksturer, bilder. Et velvalgt produkt vil dekorere hvilerommet. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å lage soverommet ditt i klassisk stil, bør du følge en retning: bruk passende skala, klare linjer osv. Men hvis du foretrekker landlig stil, kan du legge den mest interessante innredningen til rommet..

Sørg for å ta hensyn til størrelsen. Du bør ikke kjøpe massive nattbord i et lite soverom. De vil bare gjøre hele komposisjonen tyngre. Det ville være bedre å kjøpe et stilig og kompakt alternativ som organisk vil utfylle hele plassen..

Hvis du har problemer med å velge et produkt, kan du bruke råd fra erfarne designere. I dette tilfellet må du bruke et visst beløp. Men hvis du uavhengig organiserer plassen, kan du få et kreativt alternativ enda bedre. Stol mer på din egen intuisjon og smak, og ikke vær redd for å eksperimentere.

Populære produsenter

Hver kjøper vil at kjøpet bare skal gi glede, og møblene vil tjene i mange år. Følgelig er det verdt å først velge de produsentene som har tjent tillit fra kundene og som har vært på markedet i flere år..

For eksempel produserer Ikea møbler av høy kvalitet, inkludert nattbord. De er komfortable, praktiske og har en ikke-triviell design. Blant selskapets produkter finner du alternativet som passer for deg..

Et bredt spekter av varer forutsetter tilstedeværelse av sokkler av forskjellige design, former, størrelser, bruk av forskjellige materialer.

Du kan også markere kvalitetsalternativer for modeller fra produsenter i Kina, Italia, Spania. Mange foretrekker å kjøpe italienske holdbare og pålitelige produkter. På samme tid, uansett hvor kjent firmaet er, bør du uavhengig sjekke møblene i butikken, feilsøking av alle mekanismer. I en tid med urettferdig konkurranse er det faktisk en stor risiko for å snuble over produkter av lav kvalitet. Og dette vil ikke bare gi et negativt inntrykk av kjøpet, men det kan også tømme lommeboken din..

Pris

Selvfølgelig kommer alternativer av høy kvalitet ikke for billig. Du kan imidlertid få en anstendig modell, for eksempel, og for 2000 rubler, spesielt hvis du følger salget. Den høye prisen betyr imidlertid ikke at du vil kjøpe kvalitetsprodukter. Sørg for å sjekke produktet selv. Møbler bør ikke ha sprekker, deformasjoner eller andre feil. Fargen på overflaten skal være jevn (med mindre det er et kreativt design). Møbler skal ikke ha en ubehagelig lukt..

Mange kjøpere har kommet til at det er bedre å bruke litt mer budsjett på kvalitetsmodeller enn å angre på å kjøpe, det vil si at du ikke skal jage etter billigheten. Bedre å spare en gang og kjøpe en verdig ting.

Hvordan gjøre det selv?

Det skal bemerkes at du ikke bare kan kjøpe kreative modeller i møbelbutikker. Du kan lage et nattbord til soverommet selv. For å gjøre dette må du ha alle nødvendige verktøy og materialer, samt ferdigheter, eller i det minste noen ferdigheter..

Se videoen nedenfor for hvordan du lager et nattbord med egne hender.

Hvis du ikke er trygg på dine evner, men virkelig ønsker å ha en kreativ modell, bør du bruke tjenestene til erfarne designere. De vil gjerne velge det beste alternativet for rommet ditt, og snekkere vil lage et slikt nattbord. Selvfølgelig må slikt arbeid betale et betydelig beløp, men resultatet vil være verdt det. Pluss at du sparer energi, nerver og penger.

Vi har vurdert det som er bemerkelsesverdig med nattbordene til soverommet. Nå kan du kjøpe det alternativet som er best egnet for leiligheten din. Når du velger stilige møbler, bør du ikke alltid bli guidet av motetrender. Det er bedre å kjøpe modellen som virkelig vil få deg til å føle deg positiv og stille inn bare for lykke til. Nyt shopping.