10 smink újdonság 2021 -ben, hogy divatos megjelenést biztosítson

Amikor ma a trendekről és újszerű smink, csak fel kell mennie az Instagramra, hogy észrevegyen néhány divatos sminkjelenséget. Időnként azonban meglehetősen nehéz lehet megállapítani, hogy melyik lesz az érvényes és melyeket érdemes kipróbálni egyszerre. Merítsen ihletet a 10 legjobb sminktrendünkből 2021 -re, majd integrálja őket a saját napi szépségszertartásába..

Hogyan kell ma jól sminkelni – a 10 legjobb smink újdonság 2021 -re

2020 -as sminktrend ötlet, pirosító, piros rúzs, színes szemceruza, ékezetes szempillák

Milyen smink javítja a bőrt ?

  • Az Üvegbőr trend 

Először az arc bőrét illetően egyszerre fogunk összpontosítani a természetes és ragyogó arcszínre. Ez a trend Glass Skin néven ismert, francia „skin of glass” néven, és amely jelenleg a közösségi hálózatok zümmögése. Ezt az egyszerű szépségszertartást, amely eredetileg Koreából származik, rendkívül fényes, egyenletesen ragyogó fény jellemzi. A siker érdekében semmi sem fontosabb, mint az elején jól hidratálni a bőrt. Ez hozza létre a legjobb alapot a smink felhordásához, amely leggyakrabban egy krémes kiemelőből, olajokból vagy mindkettőből áll. Anélkül, hogy túlságosan megváltoztatnánk az arcszínt, hibátlan bőrünk lesz! Igazi baba, úgy néz ki !

  • Túl sok pirulás

A gyakran alulbecsült és néha féltett termék, a pirosító nemcsak visszatért, hanem a középpontba kerül. Már nem arról van szó, hogy apró érintésekkel alkalmazzuk az arccsonton és az arcon, hogy hangsúlyozzuk az arcvonásait, hanem éppen ellenkezőleg, intenzívebben használjuk, anélkül, hogy félnénk, hogy behatoljon a halántékba és a szemhéjba. A szín tekintetében szatén rózsaszín árnyalatot választunk, amely friss levegőt ad és lehetővé teszi a ragyogást..

A Glass Skin trend a ragyogó, hibátlan bőrért

sminktrend 2020, üvegbőr, újszerű ötlet a ragyogó arc sminkhez, szaténhatással, arccsonton és arcon

Hogyan kell sminkelni 2021 -ben ?

  • A lebegő szemceruza 

A szemceruza több éve uralja a sminktrendeket, és ez az év sem lenne kivétel. Kicsit elavult az igazat megvallva, de még mindig ott van! Látni fogjuk, hogy a szemceruza felfelé vándorol, és egyfajta második szemöldökcsontot hoz létre, amely vonallal van jelölve a természetes szemöldöke alatt. Az eredmény nagyon grafikus és egyszerűen lenyűgöző. Ennek ellenére nem fogunk félni a ragyogó színektől, különösen a pasztell- és neonárnyalatoktól, valamint a fehér szemceruzától, amely smink újdonságok idézésre.

  • Akvarell szemek

Régóta nem hagyta el az akvarell effektus a művészi rést, hogy meghódítsa a szépség világát. Egy újabb bizonyíték arra, hogy a smink önmagában is művészeti forma. Ez magában foglalja az absztrakt művészet minifestményének létrehozását a szem körül, egy szemhéjfesték -paletta használatával, amelyben a színek egymásba keverednek. Így hozzuk létre azt a hígított hatást, amely annyira jellemző az akvarellfestészetre. Nincsenek speciális szabályok vagy eljárások, amelyek végigvezetik a folyamaton. Használd a fantáziádat és kísérletezz.

  • Halo szemhéjfesték

Nevük ellenére a szemhéjfestékeket már nem csak a szemhéjakra alkalmazzák. Ezek aztán gyakran oldalra nyúlnak, vagy elindulnak a homlokcsont meghódítására. A szín oldalon a szemhéjfesték trendje szintén pasztell színű, csakúgy, mint a kék és a lila hűvös tónusai. Az Instagramon is nagyon divatossá vált, ha csak a szem belső sarkát jelöljük meg egy kis szemhéjfestékkel, különösen, ha ehhez neon árnyalatot választasz..

  • “Csillogó” szemek

A gyémánt a nők legjobb barátja és különösen a sminkesek! A csillogó trend lehetővé teszi, hogy képletesen és szó szerint is ragyogjon, kivéve, hogy a mi esetünkben ez nem lesz gyémánt! Valójában rengeteg megfizethető módja van ennek a sugárzó hatásnak a létrehozására. A csillogó szemhéjfestékektől az apró kristályokig és strasszokig terjed, amelyek egyenes Euphoria megjelenést kölcsönöznek Önnek, mert ez a trend a híres amerikai sorozat ihlette..

Színes akvarell hatású szemhéjfesték lebegő szemceruzával – több 2021 -es sminktechnika együtt

színes szemhéjfesték és lebegő szemceruza, ötlet a szem sminkelésének 2020 -ban, újszerű eredeti smink

Melyik ajaktrendet fogadja el idén ?

  • vörös rúzs

A nőies ajkak idén „vöröset látnak”, az érzékenységüket legjobban hangsúlyozó színnel. Az igazi klasszikus, vörös rúzs rendkívül gazdag tónusokat élvez, lehetővé téve, hogy bármilyen bőrszínhez alkalmazkodjon. Akkor nem volt csoda látni, ahogy a legutóbbi Oscar -díjátadón sok híresség ajkát díszíti. Azonban itt a klasszikusnál hidegebb megjelenésre összpontosítunk, a vörös rúzst sápadt és friss arccal társítva, nem pedig csillogással..

  • Gótikus ajkak

Mivel a gótikus stílus visszatér az utóbbi időben, a sminknek is meg kell felelnie a feladatnak, hogy sikeres gótikus megjelenést hozzon létre. A sötét rúzs, amelynek árnyalata még a feketét is megközelíti, elengedhetetlen. Ha úgy dönt, hogy megjelenésének többi részét semleges és világos színekkel díszíti, akkor a rúzs jobban kiemelkedik, hasonlóan a gótikus divat által előírt esztétikához..

Piros rúzs az extra érzékenységért

sötétvörös rúzs az ajkak összeállításához, szőke nő smink ötlet, sápadt bőr

Mit kell tenni a szempillákkal és a szemöldökkel ?

A szemöldök természetes, de nem túlzásba vitt

Vége a bozontos szemöldök trendnek! Megőrizve természetes megjelenésüket, a szemöldök sokkal strukturáltabb és fényesebb karakter lesz. Az átlátszó szemöldökpillaspirál az első szövetségesed, aki eléri ezt a rendkívül klassz megjelenést. Ideális kompromisszum vintage ceruzával kiemelt ultravékony szemöldök és korszerűbb vastag szemöldök között. Szeretünk !

Kiemelkedő szempillák

A szempillaspirál már nem a klasszikus fekete szempillaspirál, amelyet gondosan kell felvinni, hogy extra hangerőt adjon a szempilláknak. Ebben az évben a képzelet és a kreativitás megmutatására törekszünk a szempillaspirál különböző hatásainak és színeinek kísérletezésével. Bátorkodunk olyan színes szempillaspirált használni, amely a klasszikus feketét váltja fel, még látványosabb megjelenítés esetén, ha a szín merész. A szempillák külső sarkának nagyobb volumenére is összpontosítunk, miközben extravagánsabb ötletekhez folyamodunk, mint például az ultra hosszú és néha szokatlan pillák..

Szerkezet és textúra – a kulcsfontosságú elemek a szempillák és a szemöldök természetes szépségének hangsúlyozására

meztelen smink ötlet vegyes fajú nőnek, strukturált szemöldök és szempillák, fekete szempillaspirállal kiemelve, terjedelmes külső sarokkal