Hvilken pude skal man vælge? 3 tips, du absolut skal vide

Solid base, behagelig madras, bløde dyner, ergonomisk pude. Hver af disse elementer yder sit væsentlige bidrag til englesøvn. I dag vil vi dvæle mere detaljeret ved spørgsmålet: hvilken pude skal man vælge? Et spørgsmål, der afhænger af flere faktorer bortset fra materialets kvalitet. Nysgerrig efter at vide hvilke? Lad os se sammen !

Alle tips til bedre søvn

pude til cervikal spondylose ergonomisk model kvalitetspude fra min pude og mig

Tag dit valg baseret på den position, du sover i

Hvordan foretrækker du din pude? Snarere lav eller tyk? Snarere fast eller blød? Der er ikke noget ligetil svar på alle disse spørgsmål. Men hvorfor sådan et skift i tanken om komfort? Helt enkelt, da vi ikke har de samme vaner eller den samme soveposition. Sidstnævnte definerer stort set vores behov med hensyn til fasthed.

  • Hvis du er vant til at sove på maven, skal du gå efter flade puder. Ideen er at bringe dit hoved tættere på madrassen for at holde ryg og nakke justeret.
  • Hvis du derimod kan lide at ligge på ryggen, så har du brug for en stabil støtte til dit hoved. Mellemfasthed anbefales. Vær dog forsigtig med ikke at gå til enderne !
  • Endelig for dem, der er tilbøjelige til at sove på deres side, er udfordringen at bygge bro over det store mellemrum mellem madrassen og hovedet. For at undgå nakkesmerter anbefaler vi dig at vælge en relativt fast og høj pude.

Betydningen af ​​den position, hvor vi sover

morphée mig og min pude vælg din ergonomiske bløde pude

Hvilken pude man skal vælge – undersøg sammensætningen

Gå nu til sengetøjsafdelingerne. Og hvilken forvirring, ikke? Så mange slags puder, at det hurtigt kunne blive besværligt at vælge den bedste. For at gøre det lettere for dig, finder du nedenfor hovedtyperne af polstring.

  • Den naturlige pude

Mange af os i dag er vilde med alt, hvad der er grønt. Puder er heller ingen undtagelse! Men ud over deres naturlige karakter elsker vi dem stadig for den følelse af komfort, de giver. Meget blød, sammensætningen baseret på dun, uld og korn kombinerer blødhed og muligheden for at sove køligt uden at svede.

  • Den syntetiske pude

Den syntetiske pude er kendt for sin lette rengøring og er også kendt for sine allergivenlige egenskaber. Det er derfor særligt velegnet til mennesker, der er udsat for allergi. Den eneste ulempe er, at den har tendens til at bosætte sig over tid og derefter være opmærksom på den konkrete model! Syntetik er ikke altid i stand til at garantere god ventilation.

  • Den ergonomiske pude

Endelig er den første allierede til tung søvn og vores favoritergonomisk pude. Har du en tendens til at vågne flere gange i løbet af natten? Eller lider du af smerter i rygsøjlen? Din krop advarer dig! Du skal bruge en hukommelseskumskabelon. Dette ville garantere perfekt tilpasning til din krop, mens du giftede dig med din morfologi. Bortset fra afslappende søvn ville nakkesmerter lindres og elimineres. I sidste ende skal du naturligvis omhyggeligt studere det produkt, du har tillid til. Henvend dig derefter til specialister i branchen, f.eks. Min pude og mig. Autentiske kvalitetspuder, produceret i Frankrig og Spanien baseret på økologiske komponenter … Du har ikke mere at bede om fra et produkt, designet bare for at bringe dig i favn på Morphée. Og du skal ikke bekymre dig om det! Med sin 3 års garanti og fremragende eftersalgsservice foretager du en langsigtet investering, der er helt værd !

Den ergonomiske pude til at sige farvel til enhver smerte

Eros ergonomisk pude til forebyggelse af nakkesmerter, f.eks. Komfortundertøj

asclepio min pude og mig behagelig blød pude til kvalitetssøvn uden smerter i rygsøjlen

Vælg den rigtige form efter dine behov

Endelig vælges puden også efter den brug, du vil gøre af den. Selvfølgelig ville alle have brug for en pude, der er behagelig nok, når det kommer til den daglige dosis nattesøvn. I dette tilfælde ville den populære pude være den rektangulære. Det passer ikke kun bedre til din kropsform, det sparer dig også for risikoen for at havne midt om natten med hovedet på madrassen. Hvis du er vant til at forkæle fritidsaktiviteter inde i din seng, ville et par firkantede puder være en stor hjælp. Du kan læne dig op ad det og nyde din fritid i fuld komfort.

Formen vælges efter dine behov 

hygiejne hvordan man vælger en komfortpude hvid farve landskab natur på bagsiden hvilken pude man skal vælge