Velge leire til fôr

Velge leire til fôr

Fôr er et brett laget av tre av høy kvalitet og spesialbehandling, som brukes i konstruksjon og dekorasjon av hus, har blitt ganske utbredt over hele verden. En av de mest populære typene kalles “Calm”. Ved montering ble det tidligere bare brukt skruer, spiker og skruer som var synlige. Nylig har det blitt gitt preferanse til innfelte elementer, noe som betydelig forbedret utseendet på rommet og mulighetene for deres design..

Kleimers som en type skjult panelmontering

Kleimers er et av alternativene for å installere etterbehandling av lokaler av skjult type. De er spesialformede braketter som er installert på en veggoverflate eller annen base ved hjelp av vanlige selvskruende skruer, samt spiker. En spesialformet fremspringskrok på damperen tjener til ytterligere festing av paneler til den.

De brukes til å feste forskjellige materialer..

 1. Fasadegardinelementer av stein eller fliser opp til 14 mm tykke. For montering av naturstein lages forsterkede produkter, designet for en tykkelse på opptil 40 mm.
 2. Fasadebekledning med store aluminiumselementer.
 3. Gulvelementer som terrassebord.
 4. Listerpaneler.
 5. Ulike paneler i forskjellige størrelser inne i bygningen.
 6. Fôr av forskjellige profiler og materialer.

Cleamers er laget på spesialutstyr ved stempling fra vanlig og spesialliststål, samt fra aluminium. Etter det er de dekket med et korrosjonsbeskyttende belegg, oftest sink..

Bruken av klosser for installasjon har en rekke spesifikke fordeler og fordeler..

 1. Det er absolutt ingen mulighet for skade på platens materiale under installasjonen. Dette skyldes at det ikke vises hull når du bruker dem. Mens når du fester foringspaneler med spiker og skruer, er det alltid hull som kan sprekker i fremtiden, kan fuktighet komme inn i dem og forårsake råtning av materialet.
 2. Cleamers er skjulte festemidler som ikke kan sees utenfra. Dette forbedrer utseendet på rommet, og veggene ser vakre og stilige ut som helhet uten spikerhoder og skruer..
 3. Dette er en veldig lett å bruke installasjonstype som ikke krever spesialverktøy..
 4. Stiftet av slitesterkt metall er veldig pålitelig og vil tjene i mange år.

Når du velger klosser, må du huske på at de er tilgjengelige i forskjellige tykkelser., som velges med tanke på vekten av strukturene som skal fikses. Så den vanlige, den vanligste, har en tykkelse på omtrent 0,5 mm, og den forsterkede versjonen er omtrent 1 mm eller mer. Når du skal bruke klemmer for festing, bør det bemerkes at panelene som skal festes i dette tilfellet må ha en margin i tykkelsen på gapet, beregnet med tanke på tykkelsen på festet som brukes. Ellers vil det ikke være mulig å bruke det..

For å gjøre dette må du ta paneler fra forskjellige pakninger, sette dem inn i hverandre sammen med kleimeren. I dette tilfellet må alt passe tett, uten unødvendige hull, ellers vil installasjonskonfigurasjonen endres.

Grunnleggende regler for valg av lysere til fôr

Avhengig av tykkelse og vekt på materialet som brukes, brukes forskjellige typer klemmer. Så for tykkere og mer massiv fôr velges kleimerer laget av tykkere og sterkere metall. Kleimers velges avhengig av størrelse og materialer som brukes. Selve metallbrakettene varierer i størrelsen på spesielle fremspring som foringsplaten hviler på.

Ulike typer klosser er tilgjengelige.

 1. For fiksering av sponplater. I dette tilfellet er tykkelsen på materialet for produksjon 4 mm.
 2. For fôr av plast og MDF. Gitt materialets lave vekt, brukes tykkelsen på kleimerelementene opptil 2 mm.
 3. For montering av paneler fra Euro -fôr. I dette tilfellet brukes stifter opp til 4 mm tykke..
 4. Forsterket, for festing av klassisk fôr av tre, opptil 5 mm tykt.

Når du velger en sement, må du huske på at bruken av dem:

 • øker hastigheten og produktiviteten betydelig under installasjon og tilkobling av foringspaneler;
 • skade på materialet, inkludert dannelse av sprekker, er helt utelukket;
 • kvaliteten på arbeidet og festingen av panelene påvirkes ikke av høy luftfuktighet og temperatur;
 • gir en solid feste av panelene, som over tid ikke vil løsne og vippe;
 • de har en lav kostnad med høyt og nøyaktig utførelse;
 • festemidler er usynlige, noe som forbedrer utseendet til den resulterende overflaten betydelig.

I tillegg til de vanlige alternativene ved stempling, produseres kleimere med pigger på overflaten. Bruken av dem kan øke trekkraften med overflaten betydelig og redusere risikoen for sideforskyvning..

Klemmene som brukes må feste panelene på et godt definert sted og plassert på veggen. Antallet avhenger av den totale lengden på foringen som skal festes og materialet den er laget av..

Regler for beregning av frimerker og deres søknad for festing

Erfaringen med å bruke cleamers viser det for å fikse en kvadratmeter sikkert og fast, er det nok å plukke opp omtrent ti stykker.

 • For en mer nøyaktig beregning er det nødvendig å måle lengden på ett panel. Etter det måler vi tonehøyden til mantelrammen. Vanligvis varierer denne avstanden fra 40 til 60 centimeter. Vi deler lengden på panelet med lathing trinn og legger til en. Vi multipliserer dette resultatet med antall paneler. Dette vil være riktig mengde for festing..
 • Når du velger produkttype som brukes til å feste paneler, er det nødvendig å ta hensyn til at hvert element må festes med to eller tre selvskruende skruer. Det er ikke verdt å spare på mengden, da dette kan påvirke påliteligheten og kvaliteten på installasjonen generelt. For festing av tunge paneler brukes tykkere forsterkede elementer med et stort antall fester.
 • Etter å ha beregnet antall klippere, kan du begynne å installere panelene. Veggen som installasjonen er planlagt på er forhåndsbehandlet med spesielle antiseptiske løsninger for å eliminere muligheten for soppdannelse. I fremtiden installeres klemmer på veggen eller den installerte kassen ved hjelp av spiker eller selvskruende skruer. I dette tilfellet brukes negler bare ved bruk av dreiebenk.

 • Siden bruk av fôr krever en flat overflate, i nærvær av ujevne vegger, er det nødvendig å beregne hvordan de skal justeres best. Kanskje utjevning av veggoverflaten med en spesiell mørtel eller installering av dreiebenken.
 • Svært ofte, i slike tilfeller, brukes en kasse, som raskt installeres på overflaten av veggen, og du kan umiddelbart installere den på den. Vanligvis er dreiebenken laget av en trestang av samme tykkelse, som er festet i omtrent en meters avstand fra hverandre. Når du installerer treforing, er denne avstanden litt mindre, og er omtrent 50-60 cm.
 • Når du installerer lathing beam, må du hele tiden overvåke planet til den resulterende overflaten, som skal være flat. Om nødvendig, for å oppnå en flat overflate, plasseres plater med ønsket tykkelse under stengene.

 • Bruken av nivelleringsløsninger tar lang tid, hvoretter det også er nødvendig med tid for å tørke. Derfor brukes dette alternativet mye sjeldnere og, om nødvendig, for å utføre slikt arbeid..
 • Etter å ha installert festene for det første panelet, fortsett til installasjonen og den påfølgende festingen av klemmene for det neste. Det første brettet settes tett inn i kleimernes kroker, resten er montert på samme måte. Denne metoden sikrer en nøyaktig og sikker tilpasning av hvert panel til hverandre..
 • For å sikre installasjon av høy kvalitet med naturlig ytterligere ventilasjon, er det nødvendig å ta hensyn til at platene ikke skal berøre veggoverflaten. Ellers vil det føre til begrenset ventilasjon, fuktakkumulering, mugg og muggdannelse..

 • Når du arbeider med clapboard og cleats, bør det bemerkes at arbeidet bør utføres ved en omgivelsestemperatur på minst 10 grader, siden deformasjon av panelene kan oppstå ved lavere temperaturer. Cleamers må være laget av rustfrie materialer og behandlet med et spesielt beskyttende belegg, siden rust kan spre seg over overflaten av foringen.
 • Du kan ikke bruke flytende tetningsmasse ved leddene på trepaneler, men det er bedre å velge en fuktsikker film for dette. Bruken ved ekstreme temperaturer kan føre til sprekker i panelene. Etter at installasjonen er fullført, bør overflaten av foringen behandles med spesielle beskyttende antiseptiske materialer som øker motstanden mot nedbør og ultrafiolett stråling..
 • Ta hensyn til alle kravene til valg av klemmer for fôr vil sikre pålitelig og holdbar installasjon, samt lang levetid på det installerte belegget.

For informasjon om hvordan du fester klemmer for fôr, se neste video.