Typer og funksjoner i San Marco gips

Dekorativt gips San Marco fra Italia brukes til utvendig og innvendig etterbehandling. Denne produsenten begynte arbeidet på 50 -tallet i forrige århundre, og i dag har selskapets produkter vunnet stor popularitet blant forbrukerne. Selskapet bruker de nyeste teknologiene i produksjonen, så alle San Marco -maling og lakker er av meget høy kvalitet og regnes som elite.

Særegenheter

I sortimentet til San Marco -selskapet er det et stort antall plaster. De har gode ytelsesegenskaper. San Marco -gips varierer i egenskaper, farger, teksturer, priser. San Marco -gips er etterspurt blant forbrukerne, til tross for at kostnaden for slike produkter er ganske høy.

Takket være dekorativt gips fra denne produsenten kan du lage komplekse sømløse belegg på en rekke overflater..

San Marco -plaster har en rekke funksjoner.

 • Praktisk. San Marco gulv er lett å vedlikeholde og kan rengjøres vått eller tørt.
 • Du trenger ikke å jevne overflater nøye før du pusser (bortsett fra venetianske belegg).
 • Estetisk utseende. Belegg med forskjellige effekter er tilgjengelige for forbrukere (eldret, metallisert, under steinoverflater, moire, og så videre).
 • Sikkerhet for mennesker. Alle materialer er vannbaserte.
 • Evnen til enkelt å reparere skadet belegg.
 • Økonomisk forbruk. Lagene kan være ganske tynne (en til tre millimeter).
 • Lang levetid. Belegget kan vare opptil et kvart århundre.

Bruksområder

Pussemasser fra San Marco -selskapet er universelle. De kan brukes til kontorer, offentlige og kommersielle bygninger, boliglokaler. Slik gips er egnet for rom med høy luftfuktighet, kontorer, stuer. Siden disse dekorative beleggene er miljøvennlige, brukes de på skoler, barnehager, kafeer, restauranter.. De er egnet for etterbehandling i barnerom.

Varianter

Dekorative venetianske pussematerialer er beregnet på interiørdekorasjoner. Ved hjelp av slike plaster kan du få imitasjon av overflater fra granitt, marmor. De er laget på grunnlag av akrylharpikser eller kalk (kan være polymer eller mineral). Belegget kan være preget eller glatt..

Ved hjelp av teksturerte plaster kan du få volumetriske bilder. Slike belegg etterligner sement, stein, korkoverflater, trebark og så videre..

Teksturert gips kan brukes til innvendig og utvendig dekorasjon. Disse materialene er basert på vinyl, akryl eller mineralsk base.

Produsenten lager også spesielle plaster til fasadevegger. De kjennetegnes ved økt motstand mot lave temperaturer, eksponering for væsker, mekanisk skade og dampgjennomtrengelighet. Selskapet tilbyr også elastiske belegg som er motstandsdyktige mot ganske sterke (opptil 3 mm) tøyninger. De brukes til vegger i nye bygninger og skjøre overflater..

Det er verdt å se nærmere på de mest populære områdene i San Marco -produktene.. Dette er dekorative plaster, venetianske og teksturerte plaster..

 • Stucco veneziano. Grunnlaget for denne venetianske gipsen er et akrylbindemiddel. Et slikt belegg er egnet for interiørdekorasjonsarbeid, med sin hjelp kan du få effekten av antikken. Overflaten vil vise seg å være dekorativ, sofistikert, skinnende. Etter bruk av et slikt gips trenger det ikke påføres voks på belegget. Stucco Veneziano er egnet for underlag med komplekse geometriske former. Slike belegg påføres kolonner, gesimser. Komposisjoner som gir effekten av en marmoroverflate, klassiske alternativer er tilgjengelige for forbrukerne
 • Grassello di calce. Denne venetianske gipsen er også egnet for innredning. Med dette belegget kan du få effekten av forbedret polering av marmoroverflaten. Dette alternativet fungerer veldig bra for klassiske design..

 • Marmorino classico. Slik gips er egnet ikke bare for interiør, men også for utvendig dekorasjon. Det er preget av økt motstand mot forvitring. Dette er et materiale av meget høy kvalitet. Det lar deg få den sofistikerte, elegante marmoroverflaten.
 • Cadoro. Dette belegget har en moiréglans, det er mykt, silkeaktig. Cadoro dekorativt gips er kun egnet for innredning. Et slikt belegg fremkaller assosiasjoner til malerier fra middelalderen, det passer for den klassiske stilen. Cadoro -materialer kan vaskes med vann en måned etter at de er påført overflaten.

 • Marco Polo. Slike plaster er egnet for innredning. De består av akryl og vann. Et særtrekk ved Marcopolo -belegg er grovheten, effekten av en metallisk overflate. De går bra med minimalisme, hi-tech. Hovedfargene på slike gips er aluminium, kobber, bronse, sølv, gull..
 • Cadoro fløyel. Denne gipsen gir en matt fløyeleffekt. Cadoro fløyelsbelegg er egnet for en rekke stiler – fra høyteknologisk til klassisk. Slikt gips kan også vaskes med vann en måned etter påføring..

 • Marcopolo luksus. Dette er den forbedrede versjonen av Marcopolo gips. Med sin hjelp kan interiørdesign gjøres enda mer sofistikert. Marcopolo -belegg brukes ofte til innredning. De er egnet for elskere av skjønnhet og komfort.
 • Decori classici. Ved hjelp av et slikt belegg kan utformingen av rommet gjøres oppskalere. Utad ligner det et lett stoff, sammenlåsende og kryss-kryssende fibre. Decori Classici gips er valgt for boliglokaler, hoteller, restauranter.

 • Rilievo. Denne strukturerte overflaten gir effekten av en bølget overflate. Det anbefales å bruke Rilievo interiørmaterialer. For å forsterke effekten er belegget ofte glassert. Fargene på slike plaster er vanligvis nøytrale, derfor brukes velaturmaterialer (dekorative designerfargesammensetninger) ofte med dem..
 • Marmo antico. Disse materialene er egnet for innendørs og utendørs bruk. De etterligner gammel marmor. Det er bedre å jobbe med Marmo Antico -belegg av erfarne håndverkere som allerede har en ide om hvordan du skal bruke denne gipsen. Det vil være ganske vanskelig for en nybegynner å få ønsket tegning..

Hvordan søke?

Det er ganske enkelt å påføre dekorativt gips på overflaten, men du må være forsiktig og ta hensyn til viktige nyanser. Du kan gjøre etterarbeidet med egne hender, hvis du er klar for eksperimenter og har en kunstnerisk teft.. Det anbefales imidlertid å starte med små områder..

For å minimere forbruket av dyrt gips, kan du påføre et sparkelmateriale på overflaten på forhånd, slik at kostnadene blir halvert. Eksperimenterer du med materialpåføringsmetoder og fargekombinasjoner, kan du få en rekke teksturer.

Se følgende video for hvordan du bruker San Marco dekorativt gips.

Designalternativer

Siden utvalget av San Marco -gips er veldig bredt, kan du velge nøyaktig det alternativet som passer perfekt inn i designet til et bestemt rom..

Ved å bruke dekorative materialer fra en italiensk produsent, kan du få et tredimensjonalt bilde på overflaten.

Noen San Marco -plaster er egnet for svært store relieffer. Ved å bruke dekorative belegg fra dette selskapet kan du få effekten av metalloksidasjon, patina.