Tecos sidespor: funksjoner og fordeler

Moderne utvendig finish av høy kvalitet kombinerer høy ytelse og dekorative egenskaper. Blant det rike sortimentet har sidespor en spesiell plass-det er et lønnsomt, praktisk og lett å installere materiale. Dette er egenskapene til produktene til det utenlandske merket Tecos..

Kort om produsenten

Varemerket Tecos tilhører den belgiske TECO -gruppen. Produsenten jobber kontinuerlig med å forbedre produktet og utvide salgsmarkedet. Tecos er for tiden det største internasjonale foretaket. I produksjonsprosessen bruker selskapet innovativt utstyr og nøye utvalgte råvarer. Og også det uvurderlige bidraget er gitt av fagfolk i høyeste klasse..

Et utenlandsk selskap begynte utviklingen i 2004, og etter 3 år dukket de første produktene fra produsenten opp i butikkhyllene.. Under sin eksistens har merket alltid satt verdens kvalitetsstandarder. Hver batch med varer gjennomgår nøye kontroll ved all sjokkerende produksjon. For å utføre arbeid på grunnlag av våre egne laboratorier brukes utstyr med høy presisjon. På grunn av det faktum at spesialister tar hensyn til særegenhetene ved det russiske klimaet ved fremstilling av etterbehandlingsmaterialer, er produktene ideelle for russiske forbrukere..

Selskapets hovedretning er produksjon av vinylfasader. Eksperter har utviklet et bredt utvalg av samlinger for enhver smak.

Beskrivelse

I dag er sidespor mye brukt blant russiske kjøpere. Materialet brukes til kledning av private hus, sommerhytter, landbygninger og andre lignende gjenstander. Hovedoppgaven med etterbehandling er å beskytte bygningen mot destruktive effekter av eksterne faktorer og forbedre utseendet. Etterbehandlingsmaterialet fra den nevnte produsenten er laget ved hjelp av en spesiell co-ekstruderingsteknologi. Teknologien tillater produksjon av homogene paneler med forskjellige ytelsesegenskaper.

Hovedkomponenten er polyvinylklorid. Resultatet er et pålitelig, stilig og holdbart materiale som er motstandsdyktig mot forskjellige negative faktorer. Det viktigste kjennetegnet ved vinylfasader er lagdelingen. Hvert lag oppfyller sitt individuelle formål. Etterbehandlingsmateriale, laget i henhold til høye internasjonale kvalitetsstandarder, tåler langvarig belastning, beholder sin form og presentable utseende.

Spesifikasjoner

Vinylmantel fra en europeisk produsent har følgende ytelsesindikatorer:

 • dimensjonene på panelene er 3,66 meter i lengde, 0,23 meter i bredden;
 • fasadepynt under en stein har en lengde på 3,26 meter og en bredde på 0,30 meter;
 • soffit er 3,05 meter lang og 0,305 meter bred;

 • tykkelsen varierer fra 0,9 til 1,2 meter;
 • pakking – fra 14 til 18 paneler per pakke;
 • vekten av en pakke er 35 kilo;
 • utvidelse av etterbehandlingsmaterialet – fra 3 til 6,5 mm ved 49 °.

Verdighet

Populariteten til produkter fra den belgiske produsenten skyldes den enorme listen over fordeler.

Etter å ha analysert de tekniske egenskapene til produktet, kundeanmeldelser og eksperter, ble det laget en liste over fordeler:

 • et rikt utvalg av paneler – et stort utvalg paneler som varierer i farge og tekstur å velge mellom;
 • lang levetid på finishen – sidespor beholder sin skjønnhet og styrke i flere tiår;
 • utmerket slitestyrke og praktisk – materialet tåler mekaniske skader, belastninger og lunefulle værforhold, som regn, vind, hagl, direkte sollys, plutselige temperaturendringer, etc.
 • rimelig pris sammenlignet med andre kledningsmuligheter;

 • på grunn av sin lave vekt, laster ikke panelene bærestrukturen;
 • elastisk etterbehandlingsmateriale har en unik evne til å gjenopprette formen etter mindre skader;
 • takket være den enkle installasjonsprosessen kan du installere sidesporet selv;
 • materialet er helt motstandsdyktig mot soppinfeksjon, råte og mugg;
 • å ta vare på panelene er like enkelt som å pelle pærer – noen ganger er det nok å vanne kappen med en slange;
 • helt trygt, miljøvennlig materiale som ikke avgir farlige stoffer ved bruk.

ulemper

For å forstå produktet fullt ut, må du gjøre deg kjent ikke bare med produktets fordeler, men også med dets feil..

Det er få ulemper med vinylfasader, men de er det.

 • Denne typen foringsrør er et brennbart materiale. En åpen ild vil skade platen alvorlig. Ved brenning avgir sidespor en enorm mengde røyk.
 • Til tross for materialets praktiske egenskaper og styrke, kan panelet bryte under sterk mekanisk belastning..
 • Du må være så forsiktig som mulig under frost. Paneler blir skjøre ved temperaturer under null.
 • Vinylmantel har en høy termisk ekspansjonskoeffisient. Denne egenskapen må tas i betraktning når du utfører installasjonsarbeid..

Område

Det er verdt å vurdere sortimentet av Tecos -merket. Hver samling er en kombinasjon av praktisk, pålitelighet, holdbarhet og estetikk.

 • Ardennene. Den første samlingen som er verdt å stoppe ved er oppkalt etter fjellkjeden Ardenne, som ligger i Belgia. I produksjonsprosessen kopierte produsentene tekstur av tre som vokser i regionen ovenfor. Ved å bruke produktene fra dette utvalget, kan du være sikker på at huset er beskyttet mot det vonde av dårlig vær og ekstern mekanisk belastning. I tillegg til det praktiske, sørget selskapets ansatte for panelets utseende. Utvalget tiltrekker seg oppmerksomhet med en rekke farger og nyanser. Kolleksjonen tilbyr kundene en rekke farger for enhver smak, fra myke og klassiske toner til lyse farger..

Blant de mest populære er alternativer som elfenben, vanilje, beige, mørk korall og kaffe med melk..

 • Ardennes Akryl. Utenriksmerket Tecos var den første som introduserte russiske kjøpere for sidespor i akryl og vinyl. Ved produksjon av produkter bruker spesialister coextrusion -teknikken. Det indre laget av panelet har utmerket styrke og holdbarhet. Hvert element i katalogen har økt motstand mot direkte sollys, surt regn, økt fuktighet og andre skadelige miljøfaktorer. Følgende stillinger var spesielt populære: arabica, burgunder og burgunder.

 • Naturlig treeffekt Akryl. For øyeblikket er denne samlingen den mest populære blant det rike sortimentet av vinylfasader. Som andre etterbehandlingsmaterialer produseres katalogartikler ved coekstrudering, men det øverste laget av arket er laget av en spesiell akrylpolymer. Denne komponenten har utmerket UV -motstand. Representanter for selskapet bruker en spesiell fargeteknikk, på grunn av hvilken fargen på etterbehandlingsmaterialet bevares i lang tid. Produsenter ga spesiell oppmerksomhet til nøyaktigheten av imitasjon av naturlig tre. Håndverkerne klarte ikke bare å kopiere fargen på det naturlige materialet, men også dets unike tekstur. Samlingen inneholder to gjenstander: kanadisk eik og libanesisk sedertre.

Natursteinfinish

Finishene på fasaden til bygningen, som presenteres i dette utvalget, tiltrekker oppmerksomhet med tekstur og farge på naturstein. Fasader, etterligner naturlig materiale, vil gi bygninger et stilig, originalt og uttrykksfullt utseende. I tillegg til skjønnhet, tok fagfolk vare på den tekniske siden av produktene. Paneler fra kolleksjonen Natural wood effect har utmerket praktisk, holdbarhet og lang levetid. Kledningsplater anbefales å brukes både i den nedre delen av bygningen og langs hele fasaden av huset..

Bekledningen kan kombineres med andre vinylfasingsserier for å skape en original utvendig design.

Anmeldelser

Det er verdt å vurdere anmeldelser fra ekte kjøpere og spesialister som arbeider med Tecos merkevarer. Gitt dataene som er tilgjengelige til dags dato, er det trygt å si at de fleste av alle anmeldelser er positive. Forbrukerne bemerket den utmerkede kombinasjonen av pris og kvalitet. Et bredt utvalg ble ikke etterlatt uten oppmerksomhet, og tiltrukket seg oppmerksomhet med et rikt utvalg av nyanser. Det er også negative svar. Noen kjøpere har lagt merke til at panelene forblir utsatt for direkte sollys til tross for at de er UV -beskyttet. Imidlertid bør man ikke nekte muligheten for at en falsk falt i kjøpernes hender..

Du vil lære enda mer informasjon om Tecos sidespor i den følgende videoen..