Strekkhimling “Sky”: alternativer i interiøret

Strekktak har gått inn i utformingen av rom som lyse og stilige interiøraksenter. Sammen med dette er det i dag en hel gren av utformingen av disse strukturene. Tenk på “Sky” strekkloft: denne innredningen i dag nyter spesiell oppmerksomhet fra kunder som har bestemt seg for å dekorere taket på en spesiell måte.

Designfunksjoner

Stretch -tak er et tett strukket panel, festet til taket ved liming eller festing på festemidler til metallrammen. Limmetoden i dette tilfellet er ganske sjelden: den krever et upåklagelig forberedt tak, mens den er preget av et lakonisk bilde. Det andre designet er ikke annet enn et panel med ønsket farge eller mønster, supplert med komposittbelysning. I to tilfeller er temaet for konstruksjonen himmelen: et bilde eller en bakgrunn med fargeoverganger.

Avhengig av dine egne preferanser og tilgjengelig budsjett, er materialet i stretchstoffet film eller tekstil. PVC -varianter kjennetegnes ved en mindre bredde (ca. 3,5 m), hovedsakelig av suturteknologi og lavere kostnader. De er elastiske, slipper ikke vann gjennom i tilfelle lekkasje fra de øvre leilighetene, de kan ha en matt og blank tekstur. Dette materialet er elastisk, under drift ved nødvendig spenning deformeres det ikke, teksturen danner ikke sprekker, tørker ikke ut. Ulempen med blanke paneler er speileffekten, som visuelt øker volumet i et bestemt rom, men demonstrerer alle gjenstander og reflekterer dem på overflaten av materialet, noe som ødelegger bildet.

Denne effekten blir årsaken til at bildet er mindre uttrykksfullt., hva de matte varianter ikke har: de har noen linjer overført så tydelig som mulig, og bakgrunnsbelysningen forsterker virkningen av realisme. Stoffene er pustende. Satinsorter med karakteristisk silkeglans er spesielt populære i denne forbindelse. Funksjonen deres er en stor bredde (5 m), så denne innredningen har sømløs teknologi. Når det gjelder egenskaper, er de ikke dårligere enn filmsorter, de er holdbare, motstandsdyktige mot ultrafiolett stråling, derfor kan de i mange år dekorere taket i rom som er badet i solen, uten frykt for å falme.

Varianter av innredning

I dag er himmelens tema mangfoldig. Ofte er selve bildet lagt til grunn, rekkefølgen kan koste mer enn lerretet. Samtidig velges bildet på en slik måte at det skaper en viss effekt. Siden i dag er det viktig at bildet ikke er så mye vakkert som realistisk, fotoutskrift brukes. Dette skyldes den forskjellige stemningen som må innføres i interiøret, samt graden av belysning av et bestemt rom..

Bruk gangen “åpen himmel” for gangen og gangen. Noen ganger er denne teknikken så realistisk at den bokstavelig talt fyller rommet med luft og en følelse av romslighet. Hvis du vil ha mer uvanlige løsninger, kan du bruke et trykk i form av et vindu. Denne beslutningen er bemerkelsesverdig ved at det på grunn av belysningen er mulig å gjøre rommet lysere, for å gi rommet utseendet til et loft. Vanligvis er det en lyseblå himmel med solstråler, cirrus eller doble skyer..

Den beste designløsningen er etterligningen av stjernehimmelen. Denne teknikken lar deg stupe inn i en spesiell atmosfære, å føle enheten med rommet. Denne designen er en av de mest komplekse, men med riktig tilnærming og etter instruksjonene foreslått av profesjonelle håndverkere på Internett, kan alle familiens hoder gjøre det. Vanskeligheten ligger i den innebygde typen kompositt bakgrunnsbelysning, som er designet sammen med selve strukturen..

Mislykkede løsninger inkluderer tegninger med bilder som ikke samsvarer med virkeligheten., og aggressive bilder. Denne innredningen er i stand til visuelt å endre den estetiske oppfatningen av plass til det verre. Dette er store duer, militære fly mot himmelen, mennesker avbildet fra bunn til topp og andre lignende trykk. Hvis du vil lage noe annerledes, er det best å style det. Det kan for eksempel være et klassisk himmelfarget tak med integrert stripebelysning i form av et lyn. I løpet av dagen vil det være et vanlig tak, men om kvelden vil det kunne formidle et uvanlig bilde.

Belysning

For å dekorere et slikt takhøyde brukes vanligvis ikke massive lysekroner: de er uønskede her, siden de visuelt gjør strukturen tyngre. I dag er LED -lyskilder i bruk, som kan erstatte sentralbelysning i sin helhet. Uansett sammensetning ødelegger de ikke stretchstoffet, de skinner sterkt med et minimum av energiforbruk. Lysdioder flimrer eller surrer ikke under drift, avgir ikke giftstoffer i luften, som selvlysende kolleger, blir nesten ikke varme, derfor kan de klare seg uten at et underlag beskytter strekkstoffet.

Avhengig av designideen og masterens evner, brukes flere typer LED -lamper i disse designene.. Disse inkluderer innebygde paneler (sjeldne deltakere i designet), spotter og, sjeldnere, justerbare spotter. I tillegg brukes fiberoptiske tråder. På grunn av bruk av bjelker med forskjellige tykkelser, oppstår effekten av blinkende stjerner i forskjellige størrelser..

Visninger

Vurder noen få grunnleggende teknikker for å lage et himlingstemt strekkloft.

Panel

Denne designen er teknologisk kompleks. Dette er en spesiell plate, laget av en kraftig kompositt med innebygd airbrushing og fiberoptiske filamenter. Det praktiske med et slikt tak er en fjernkontroll som lar deg justere intensiteten til gløden og tonen på lerretet. En ekstra bonus kan være et lydspor-system: på grunn av den innebygde modulen kan du formidle lyden som kommer fra verdensrommet eller fuglesang.

Motlys

Denne teknikken innebærer å belyse lerretet i form av en innebygd LED-stripe og separate spotlights. Tapen installeres langs panelets omkrets, spotbelysning plasseres tilfeldig eller langs omkretsen. Plasseringen avhenger av effekten du planlegger å få. Spotlights kan være individuelle stjerner eller soffits som ikke stiger over overflaten av strekkduken.

Fotoutskrift og fiberoptikk

Denne kategorien spenningsstrukturer tar laurbærene av forrang blant andre analoger. For fremstilling av denne designen brukes tekstilstoffer, hvor optiske fibertråder er innebygd, og lager hull for lysførerne. Ved å blande tråder, legge til spotlights og fleksibel tape som gjentar konturen i esken, bruker bilder av stjernetåker i forskjellige nyanser, kan du formidle en effekt som er unik når det gjelder realisme. En stilig løsning er å montere en RGB -stripe med muligheten til å endre glødens nyanse, slik at du kan fordype deg i en annen atmosfære.

Selvlysende maling

Denne teknikken har en uvanlig effekt og er et budsjettalternativ for å dekorere taket. Effekten oppnås ved å påføre en selvlysende maling ved hjelp av fotografisk utskrift på overflaten av filmmaterialet. I løpet av dagen ser et slikt tak vanlig ut, om kvelden forvandles overflaten av lerretet: en nattehimmel med blinkende stjerner dukker opp i taket. Siden i dag produserer varemerker ufarlige fargestoffer for disse takene, kan slike tak dekorere barnerom.

Pinner og krystaller

Denne innredningen er noe spesifikk. For å dekorere mønsteret, bruk en tape og et lerret laget av PVC -film. Dekselet er gjennomboret, pinner settes inn og suppleres med fleksibel tape for å gi effekten av blinkende stjerner. Fargen på pinnene kan variere. For å skape effekten av diffus utstråling, brukes optiske fibre. Slike belegg ser enklere ut enn realistiske komposisjoner, men de finner også sin beundrer.

Interiør alternativer

Strekktaket med bildet av himmelen er passende i forskjellige rom i boligen. Det ser vakkert ut i barnehagen, soverommet, stuen, studiet, hjemmebiblioteket, samt gangen og gangen. En slik takdekor på bad og toalett er uønsket, da det skaper følelsen av å være i et åpent rom, noe som skaper litt ubehag. Vurder de grunnleggende teknikkene for å dekorere takets plass med et stretch -lerret med et himmelstema.

Kjøkken

Lette motiver med båndbelysning er passende her. Bruken av komplekse komposisjoner er uønsket, siden kjøkkenet er et sted med mye lite tilbehør. Overfloden av mønsterelementer kan skape utseendet på rot. To-nivå strukturer med et lyst mønster av daghimmelen er tillatt. Mørke farger er upassende for dekorasjonen av dette rommet, bilder av stråler er velkomne.

Soverom

Situasjonen er annerledes i dette rommet. Dette er et sted for avslapning. Her kan du velge temaet på nattehimmelen, velge en teknikk med blinkende stjerner eller bilder av stjernetåker til dekorasjon. Hvis du ikke vil ha mørke farger, kan du dekorere soverommet med selvlysende maling eller velge en liten aksent med et himmelsk trykk mot bakgrunnen av en spenningsstruktur på to nivåer.

Gang og gang

Det er viktig her å fylle rommet med lys. Lerretet må være laget i hvitt med et innlegg av et himmelsk mønster. Hvis du foretrekker en utskrift på hele materialområdet, er det bedre å velge en blå nyanse med hvite skyer. For komfort må du velge bakgrunnsbelysningen til en nøytral eller varm lysstrøm i form av dioder.

Barn

Her må du fokusere på barnets alder. Hvis dekorasjonen er ferdig for en baby, kan du velge en stilistisk teknikk ved å dekorere taket med et bilde av himmelen med solen i form av en sentral lampe. Du kan overføre bildet til veggen. For en tenåring er et romtema mer egnet i form av en liten aksent på en hvit bakgrunn. Det er flott hvis komposisjonen ser ut som en utsikt fra et romskip..

7 bilder

Stue

Dette stedet er hjertet i huset. Designet skal være så effektivt og attraktivt som mulig. Mørke toner av det himmelske bildet med en overflod av alle slags belysning er tillatt. Hvis selve rommet er lyst, er det mulig å lage lerretet over hele takområdet. Blinkende stjerner skapt ved å blande fiberoptiske filamenter vil se vakre ut.

Anmeldelser

Temaet for strekkloft er preget av mange positive anmeldelser. De som har dekorert huset med denne innredningen, legger merke til det unike, vakre utseendet, styrken og påliteligheten til strukturene. Kommentarene bemerket at disse strukturene er enkle å vedlikeholde, bidrar til å skape en avslappende atmosfære og gjør ethvert rom spesielt. De er likt for sin praktiske funksjon, muligheten til å endre glødens nyanse..

Et eksempel på redigering av “Starry Sky”, se denne videoen.