Sazilast tetningsmasse: typer og tekniske egenskaper

Sazilast tetningsmasse: typer og tekniske egenskaper

I konstruksjonen oppstår det ofte situasjoner der det er nødvendig å sikre tetthet av overflaten. Det er et stort utvalg av fugemasser på det moderne markedet. Produkter av varemerket Sazilast er i stor etterspørsel. Hva er tetningsmassen til dette selskapet, hvilke typer produkter produsenten produserer, hvilke egenskaper hver prøve har, vil denne artikkelen fortelle.

Om produsenten

SAZI -selskapet, som produserer Sazilast fugemasser, har produsert isolasjons- og tetningsmaterialer i over 25 år. Det er en av de største produsentene av denne typen produkter i Russland. Kunden til selskapet er en slik gigant i den innenlandske industrien som Rosaviakosmos, i tillegg til fabrikker i elektronikkindustrien, det militærindustrielle komplekset, store byggefirmaer.

Produktene til denne produsenten er etterspurt både blant små reparasjonsselskaper og blant enkeltpersoner.

Funksjoner og fordeler

Hver Sazilast -tetningsmasse er et stoff som, etter påføring på overflaten, begynner å fordampe vann. Dette utløser vulkaniseringsreaksjonen. Resultatet er et ganske hardt gummilignende materiale. Den påvirkes ikke av syrer og alkalier, beskytter overflaten perfekt mot fuktighet. Slike materialer er ikke redd for ultrafiolett stråling, så vel som forskjellige vibrasjoner..

Sazilast tetningsmasse har en rekke fordeler som forklarer deres popularitet..

 • Kvaliteten på produktene oppfyller de høyeste kravene, og derfor brukes den i romindustrien. Merkevarematerialer har et internasjonalt kvalitetssertifikat.
 • Et stort utvalg produkter lar deg velge byggematerialet i henhold til dine behov.

 • Produsentens tetningsmasse beholder sine egenskaper i mer enn 15 år..
 • Produktene tåler perfekt endringer i temperatur og fuktighet.
 • Produktene kan påføres på fuktige overflater uten frykt for vannfilm.
 • Sammensetningene har god vedheft til betong, tre, aluminium, murstein, byggestein.
 • Det resulterende belegget flasser ikke av malingen.
 • Sammensetningene er elastiske, egnet for overflater med liten deformasjon.
 • Produktene er tilgjengelige i forskjellige beholdere. Du kan velge en plastpatron med en kapasitet på 0,31 l, et rør med et volum på 0,6 l, en plast- eller metallbøtte som veier opptil 15 kg.

Varianter

9 typer forskjellige tetningsmasser produseres under varemerket Sazilast.

De kan deles inn i to hovedgrupper, med forskjellige tekniske egenskaper:

 • for fundament- og takarbeid;
 • for fasadeverk.

Den første gruppen kan tilskrives stoffer som er underlagt økte krav. Hovedkomponentene er polysulfider. Dette inkluderer tokomponent tetningsmasse “Sazilast-51”, “Sazilast-52”, “Sazilast-53”. Samtidig er produkter med nummer 51 og 52 spesielt gode til å motstå de negative effektene av UV -stråler, så disse prøvene er ypperlige for tetting av tak..

Hvis vi sammenligner fluiditeten til disse typene, er produktet på nummer 52 mer flytende. Det brukes ofte til å forsegle vanskelig tilgjengelige områder. Sazilast-51 tetningsmasse tåler ekstreme temperaturer bedre. Det kan påføres ved temperaturer fra -15 til +40 grader, og etter herding kan materialet brukes i området fra -60 til +70 grader. Sazilast-53 er mer egnet for grunnarbeid. Den tåler perfekt høy luftfuktighet, den kan holde seg i vann en stund.

Den andre gruppen inkluderer produkter nummerert 11, 13, 21, 22, 24, 25. Blant disse tetningsmidlene er det verdt å markere materiale nummer 11. Det er et en-komponent akrylstoff. “Sazilast-11” brukes både innendørs og utendørs, inkludert for etterbehandling av balkonger og fliseledd. Dette produktet er enkelt å påføre, selv en person som ikke har håndtert tetningsmidler før kan håndtere det..

“Sazilast-21”, “Sazilast-22”, “Sazilast-24”-tokomponentsammensetninger basert på polysulfider. De brukes på overflater med en deformasjon på opptil 25%. Produktnummer 21 har ekstra UV -beskyttelse, så det kan brukes på overflater utsatt for direkte sollys. Det mest temperaturbestandige materialet i denne gruppen er “Sazilast-22”.

“Sazilast-13”, “Sazilast-25”-tokomponentsammensetninger basert på polyuretan. De er veldig plastiske, de brukes til å tette overflater, hvis deformasjon er opptil 50%. I dette tilfellet kan produktnummer 13 brukes ved samme temperaturregime som prøve nummer 51.

Anmeldelser

Sazilast fugemasser er veldig populære. Kjøpere som foretrakk materialene i dette selskapet sier at produktene er av høy kvalitet, enkle å påføre, raskt sette, gir pålitelig vedheft til materialer og ikke flasser av over tid..

Spesielt bemerket er allsidigheten til tokomponentproduktnummer 13, som kan brukes både i og utenfor bygninger..

I den neste videoen vil du se forseglingen av mellompanelsømmer med Sazilast polyuretanforsegling..