Porselen steintøy av anlegget “Ural Granite”: fordeler og ulemper

Mer nylig har naturstein vært veldig populær. Imidlertid begynte porselen steintøy gradvis å fortrenge dette materialet fra første side. “Uralskiy Granit” -anlegget har produsert etterbehandlingsmaterialer av keramisk granitt siden 2005. I dag har selskapet det største utvalget av produkter som er laget av naturlige råvarer ved hjelp av italiensk teknologi..

Om produkter

Produktene fra anlegget produseres i form av to store samlinger, som kalles “Ural fasader” og “Standard”.

Samling “Ural fasader” inkluderer vanlig porselen steintøy 600×600 med matt og polert overflate. I sammenligning med analoger fra andre produsenter har denne flisen en lavere kostnad, men er på ingen måte dårligere enn dem i utseende og kvalitet. Nylig har samlingen dukket opp materiale i størrelsen 1200×600. Økt størrelse sparer tid på montering av mindre fliser.

Samling “Standard” presentert av porselen steintøy i to størrelser: 300×300 og 600×600. Flisene i denne samlingen er såkalt “homogent porselen steintøy” eller “salt-pepper”. Materialet er preget av jevn farge gjennom hele volumet, samt enhetlighet i strukturen. Dette alternativet tilhører produkter i økonomiklasse, men til tross for dette er Standard -kolleksjonen også gjenstand for retting og har en høy styrkeindeks..

Det er verdt å merke seg at begge samlingene kan skilte med et rikt fargespekter, og “Standard” -serien inkluderer til og med fliser med avlastningsflate. Anlegget produserer også materiale beregnet for leggingstrinn.

Det kjennetegnes ved tilstedeværelsen av karakteristiske spor på overflaten.

Materialets omfang

Et av hovedalternativene for bruk av Ural porselen steintøy er å lage gulv både i hus og leiligheter, og på offentlige steder med stor trafikk av mennesker. Et slikt gulv kan tjene i mange år, fordi Ural porselen steintøy er like holdbart, både når det brukes innendørs og når du pynter uteområder..

En annen anvendelse av Ural porselen steintøy er konstruksjonen av ventilerte bygningsfasader. I dette tilfellet får du muligheten til å løse flere problemer samtidig. For det første gir den pålitelig og holdbar veggbeskyttelse. For det andre får bygningen et mer estetisk utseende. Det opprettes også en ekstra termisk beskyttelse, som lar deg redusere kostnadene ved drift av bygningen..

Veggene i korridorer, haller, ganger, tilleggsrom, verandaer og balkonger vil se nye ut hvis de oppdateres med Ural porselen steintøy.

Den utfører funksjonen som et etterbehandlingsmateriale, og skjuler veggdefekter perfekt og skaper en utmerket design.

Hovedfordeler

Blant de viktigste fordelene med keramisk granitt fra Ural Granite -anlegget det er flere hovedpunkter:

  • Kvaliteten på ferdige produkter gjennomgår flertrinnskontroll. Takket være bruken av moderne utstyr er det feilfritt på mange måter..
  • Utmerkede ytelsesegenskaper sikrer langvarig bruk av materialet, motstand mot negative miljøpåvirkninger, motstand mot kjemisk angrep.
  • Et av produksjonsstadiene er utbedringsprosedyren, det vil si behandlingen av sidekantene for å gi flisene presise parametere og muligheten for bedre legging med en tynn søm..
  • I produksjonen brukes bare naturlige materialer, donert av naturen, som gjennomgår en grundig miljøtest.

  • Stort utvalg av farger.
  • Valg av matte, blanke eller strukturerte fliser.
  • En rekke dimensjonale egenskaper.
  • Muligheten til stilfullt å kombinere fliser i forskjellige størrelser.
  • Mulighet for å velge fliser “som naturstein”. Dessuten sammenligner prisen seg gunstig med kostnaden for en stein.

Katalogen med ferdige produkter lar deg velge et passende alternativ basert på visuelle prøver.

ulemper

Det er ikke lett å identifisere ulempene med denne produsentens porselen steintøy. Det eneste som kan komplisere arbeidet med materialet er dets økte hardhet og holdbarhet. Derfor krever installasjon av Ural porselen steintøy en profesjonell tilnærming og bruk av spesialverktøy..

Anmeldelser

Ingen av flisene produsert av Uralskiy Granite -anlegget forårsaker klager fra forbrukere. Mange legger merke til det store utvalget av farger og teksturer i materialet, slik at du kan velge et alternativ for enhver smak uten å bruke mye tid på å lete etter en passende nyanse.

Gleder brukerne av “Ural Granite” -flisen om sin utmerkede kvalitet. Prosessen med installasjon og drift av porselen steintøy medfører ingen problemer.

Den presentable utformingen av produsentens fliser lar deg lage et visuelt “dyrt” interiør for en relativt liten mengde.

Forbrukerne bemerker også at flisen beholder sitt opprinnelige utseende i lang tid..

Stell av porselen steintøy

Til tross for sine utmerkede egenskaper og holdbarhet, kan porselen steintøy miste sin attraktivitet hvis det ikke vedlikeholdes ordentlig. Stell av belegget begynner umiddelbart etter installasjon. Det er nødvendig å fjerne rester av mørtel, lim og fugemasse umiddelbart, noe som kan ødelegge produktets estetiske utseende..

For å fjerne plakett, bruker jeg en svak løsning av saltsyre eller vaskemidler med innholdet.

Lite skitt kan fjernes med en fuktig eller tørr klut. Det er bedre å unngå bruk av rengjøringsmidler med slipende partikler, da de kan skade overflaten. Dette gjelder spesielt for blanke fliser..

Du kan bruke profesjonelle produkter designet for porselen steintøy. De hjelper til med å “polere” små defekter, slitasje og riper, for å gi overflaten et feilfritt utseende. I sin sammensetning inneholder slike produkter naturlige eller syntetiske vokskomponenter..

Mer om porselens steintøy fra fabrikken "Ural granitt" du vil lære av følgende video.