Kerama Marazzi porselen steintøy: valgfrie funksjoner

Kerama Marazzi porselen steintøy: valgfrie funksjoner

Funksjoner og fordeler med Kerama Marazzi porselen steintøy. Hva slags trelignende keramiske fliser brukes best i interiøret. Positive og negative anmeldelser fra kjøpere og fliser. Alt dette er beskrevet i artikkelen vår..

Kerama Marazzi porselen steintøy. Den russiske produsenten av keramisk granitt Kerama Marazzi er kjent ikke bare i vårt land, men også langt i utlandet. I produksjonen bruker selskapet italienske teknologier, som er en garanti for kvalitet og gjør at beleggets estetiske og operasjonelle egenskaper alltid kan være “på sitt beste”. Den største fordelen med dette etterbehandlingsmaterialet er slitestyrke og sklisikring, takket være porselenstein som kan brukes til dekorasjon ikke bare hjemme, men også på offentlige steder..

Kerama Marazzi porselenfliser formidler naturlig karakter populære etterbehandlingsmaterialer som tre, sement, stein, marmor og betong. Og de dekorative elementene produsert av det russiske merket inkluderer gulvlister, innsatser, dekorer, paneler, kanter og trinn.

I henhold til overflatetype kan porselen steintøy deles i matt, polert, sateng og lappet..

Dette selskapet moderniserer og forbedrer produksjonen år etter år, og tilbyr kundene noe som ikke finnes hos konkurrenter. For eksempel var en nyhet maxi-formatet av porselen steintøy (120×240 cm), som begynte å bli produsert etter introduksjonen av en ny høyteknologisk serie i produksjon. Dette inkluderer tepper i porselen av stentøy “Venezia” og “Teppe”, som på sin måte har blitt revolusjonære på dette området..

De tematiske samlingene produsert av merket er ofte knyttet til land, byer og nasjonale tradisjoner.. En nyhet i 2017, for eksempel, var samlingen “Two Venice”, som gjenspeiler temaene og funksjonene i to vakre byer – Venezia og St. Petersburg. Et spesielt sted i merkevarens samlinger kan gis til uglasset porselen steintøy Pro Stone, Pro Double og Pro Wood med rike dekorative elementer.

Fordeler med porselen steintøy

Fordelene med porselen steintøy fremfor andre etterbehandlingsmaterialer er åpenbare:

 • høy styrke og slitestyrke;
 • holdbarhet (levetid er mer enn 50 år);
 • slitasjebeskyttelse;
 • motstand mot forurensning;
 • enkel omsorg;
 • frostbestandighet;
 • beskyttelse mot eksponering for sterke kjemikalier;
 • lav vannabsorpsjon;
 • miljø sikkerhet;
 • høye estetiske kvaliteter.

Kerama Marazzi porselen steintøy samlinger

I samlingene av porselen steintøy av det russiske merket kan du finne alternativer for enhver smak, som effektivt kompletterer forskjellige interiørstiler.

 • Keramisk “tre” etterligner naturlig tre, design og tekstur er så nær materialet som tresorter som mulig. Disse lerretene lar deg utstyre en komfortabel plass med minimale investeringer. Tilgjengelige størrelser: 20×120 cm, 30×179 cm, 150×600 cm og 33×33 cm.

 • Keramisk “marmor” formidler nøyaktig adelen til dette materialet, som har blitt brukt i århundrer i utformingen av palassene til herskere og hjemmene til aristokrater. Tilgjengelige elementstørrelser: 600×600 mm, 1200×300 mm eller 1200×600 mm.

 • Keramisk “stein” etterligner veldig trofast dette naturmaterialet, som er veldig praktisk og i de fleste tilfeller brukes til å dekorere utsiden av bygninger. Tilgjengelige elementstørrelser: 60×60 cm, 60×120 cm, samt 30×60 cm. Sistnevnte brukes oftest for trappetrinn.
 • Keramisk “betong” vil være en utmerket erstatning for dette byggematerialet. Det er på ingen måte dårligere enn andre motstående og dekorative elementer, og vil være et ideelt alternativ for å dekorere ultramoderne rom. Kolleksjonene presenteres i nyanser fra hvit, kaldblå ​​og lys rosa til mørkegrå og brun.

 • Porselen steintøy “Fantasy”, presentert i selskapets katalog, slår på med friskhet og originalitet av designideer, nye nyanser, bilder, former og andre nyanser. Det er slike samlinger som “Beverello” – med effekten av peeling av maling, “Rainbow” og “Harmony” – med spesielt lyse og mettede farger, “Terrazzo” – med venetianske motiver, “Vicenza” – med Gali -motiver, “Campalto” – i form av murverk, “Peterhof” – med motivene til de kongelige palassene.

 • Spesialdel “Tepper” representert av paneler i form av et panel i et stort format 120×240 cm. bygninger.

Funksjoner av Kerama Marazzi porselen steintøy

I sortimentet av Kerama Marazzi -varemerket kan du finne materiale både til interiøret i huset og til dekorasjon av fasader, industrilokaler eller det omkringliggende landskapet. Det er også viktig at selskapet sammen med samlingene av porselenstein og fliser produserer de nødvendige dekorative elementene, noe som gir designere mye rom for å implementere ideene sine..

Selvfølgelig er det ikke lett å trekke frem noe spesifikt fra det rike sortimentet av merket, selv om Daisen -kolleksjonen med rette kan kalles en av de mest populære. Den har fordelen av å kombinere høy styrke med sofistikert design. Denne samlingen er laget i et monokromatisk område med nyanser av naturstein. Grå, kanel, beige, svarte farger råder. Ved å kombinere slike porselens steingods med en mosaikkkant, kan du dekorere et rom både i klassisk stil og i modernistisk stil..

For hjemmedekorasjon velges et slikt design vanligvis av minimalister, eller det brukes til å dekorere kontorer og kjøpesentre..

“Caravel” -samlingen gjentar trekonsistensen og vil bidra til å gi huset ekstra komfort uten bruk av dyrt og ofte upraktisk naturtre i pleie. Som oppfattet ligner porselens steintøy i denne serien et skipsdekk – her er det vekt på tilstedeværelsen av naturlige nyanser.

Hvis du vil utfylle den klassiske stilen i interiøret i leiligheten din, må du være oppmerksom på beige, sand, hvitt eller brunt porselenstein fra Chalet -samlingen. Designet vil gjenskape atmosfæren i et koselig hus i fjellet. Og takket være de store elementene i 30×60 cm -formatet, passer slik granitt inn i et enkelt lerret praktisk talt uten sømmer og ledd og formidler perfekt komforten i et tregulv. Ytterligere gulvlister og slitebaner i denne samlingen vil forenkle arbeidet med å fullføre lokalene så mye som mulig..

Anmeldelser om valg av Kerama Marazzi porselen steintøy

De fleste anmeldelser på Internett om Kerama Marazzi -produkter er positive. Korrespondansen til priskvalitetsindikatoren er optimal, mens et slikt etterbehandlingsmateriale er holdbart og vil tjene deg i mange år. Blant manglene bemerker kjøpere og fliser noen ganger avvik i størrelse, men innenfor akseptable standarder. Det er også verdt å ta hensyn til porselenstenet, som vil kreve ytterligere innsats for å rengjøre det med bruk av børster..

Et stort utvalg av porselen steintøy av det innenlandske varemerket vil åpne rike muligheter for alle å velge, på samme tid, ikke bare i tekstur og farge, men også i stil, det være seg klassiske, avantgarde, moderne, nasjonale eller etniske motiver. Med etterbehandlingsmaterialene til dette merket kan du gjøre interiøret ikke bare vakkert, men også originalt og unikt, og fylle rommet med en spesiell kunstnerisk betydning. Ulike formater og stiler, rike farger og uvanlige strukturer av keramiske belegg, samt et bredt spekter av priser vil sikkert passe en kjøper med alle behov og evner og vil bidra til å implementere en designidee av kompleksitet, det være seg en privat leilighet eller et uvanlig arkitektonisk objekt..

Du lærer hvordan du velger de riktige keramiske flisene i den neste videoen..