Grasaro porselenfliser: stilige ideer for interiøret ditt

Grasaro porselenfliser: stilige ideer for interiøret ditt

Det russiske selskapet Grasaro produserer keramiske fliser. Merket dukket opp relativt nylig, men har allerede fått berømmelse som produsent av slitesterkt og stilig porselenstein.

Særegenheter

Porselen steintøy fra Samara -firmaet Grasaro tiltrekker seg oppmerksomhet med sin økte styrke. Hvis vi vurderer denne indikatoren på Mohs -skalaen, har flisen alle de 7 punktene. Selskapet bruker en unik produksjonsteknologi, så alle produkter er preget av høy grad av pålitelighet..

Hemmeligheten bak å lage et slikt materiale av høy kvalitet ligger i det faktum at merkevaren bruker spesielle metoder for å trykke og brenne keramisk granitt, noe som gjør materialets struktur homogen..

Grasaro tar vare på kundene sine, derfor kontrollerer den alle produksjonsstadier. For å få et kvalitetssertifikat, testes alle produktene før de selges. For fremstilling av fliser velges bare naturlige ingredienser, og fargestoffer av høy kvalitet gjør det mulig å skaffe materialer med rike og lyse farger..

Produksjonen bruker moderne italiensk utstyr. Merkets ansatte overvåker hele tiden den nyeste teknologien, trender i byggemarkedet og interiørdesign for å tilby kundene sine bare de beste produktene..

Fordeler

Grasaro porselen steintøy er etterspurt på grunn av styrken, men også på mange andre fordeler..

 • Miljøvennlighet av materialet. Keramisk granitt er utelukkende laget av naturlige råvarer, derfor er det trygt og kan brukes til å dekorere soverom og barnerom.
 • Utmerket fuktmotstand. Selskapets porselen steintøy kan brukes selv i rom med høy luftfuktighet eller utendørs.
 • Kjemisk motstand. Materialet er ikke redd for kontakt med vaskemidler og andre forbindelser.
 • Brannmotstand.

 • Motstand mot temperaturendringer moduser.
 • Mangfold. Et bredt spekter av farger og teksturer i materialet lar deg velge det beste alternativet for utførelsen av interiørdesign i enhver stilretning.
 • Rimelig pris. Den lave prisen gjør at mennesker med forskjellige inntektsnivåer kan bli eiere av stilig porselens steintøy av høy kvalitet.
 • Lang levetid. På grunn av god slitestyrke vil flisene tjene deg i mange år uten å miste sitt opprinnelige utseende og egenskaper..

Område

Det russiske selskapet Grasaro tilbyr produkter av høy kvalitet for enhver smak.

Det er tre hovedtyper av varer i produsentens katalog:

 • polert porselen steintøy beregnet på å lage sterke gulvbelegg, for veggbekledning av interiør, samt for dekorasjon av bygningsfasader;
 • monocolor, representert av plater av porselen steintøy med en monokromatisk overflate;
 • teksturerte plater som kan formidle teksturen til forskjellige materialer så nøyaktig som mulig.

Keramisk granitt etterligner trofast forskjellige teksturer og farger. Plater gjengir perfekt mønsteret av naturlig tre, vulkansk stein, marmor, kvartsitt, stoff og andre materialer.

Merket produserer fliser i tre standardformater: 200×600, 400×400 og 600×600 mm. Denne størrelsen kan du velge det mest praktiske alternativet for å lage den perfekte overflaten.

Valget av nyanse forblir hos kjøperen, siden merkets designere bruker et bredt spekter av farger..

Samlinger

Grasaro -sortimentet inneholder over 20 samlinger av porselensteinplater. Denne varianten lar deg velge det beste alternativet for legemliggjøring av noen av de mest vågale designideene..

Klassisk marmor

Porselen steintøy i denne serien gir perfekt tekstur av naturlig marmor. Takket være bruken av Digitech digital utskrift tiltrekker tegningen oppmerksomhet med sin presisjon. Samlingen inneholder hvite fliser og svarte dekorative elementer. Materialet er laget i form av firkanter som måler 400×400 mm.

Classic Marble -samlingen er egnet for dekorasjon av ethvert hus og leilighet. Den kan brukes til å dekorere toaletter og bad. Ofte brukes også dette porselens steintøyet til å lage gulv på hoteller og hoteller..

Svalbard

Denne flisen formidler perfekt den treaktige teksturen, og nøyaktig gjentar alle venene og fargeovergangene. Samlingen inneholder en etterligning av overflaten av trær som utelukkende vokser på norskekysten av Polhavet og er av spesiell skjønnhet.

Svalbard -samlingen blir ofte kjøpt for design av badstuer og bad, samt landsted, siden imitasjon av naturlig tre passer perfekt inn i slike lokaler. Dette porselen steintøyet brukes ofte til å lage interiør i tradisjonell europeisk stil, fordi slike overflater gir atmosfæren en spesiell komfort. Samlingen presenteres i seks farger og er produsert i formatet 400x400x9 mm..

Tekstil

Flisene fra Textile -kolleksjonen formidler teksturen i tekstilbelegget perfekt. Serien presenteres i hvite og grå farger. Den viser nøyaktig store vev og etterligner lerretstoff.

Denne flisen er ideell for interiør i skandinavisk og miljøvennlig stil. Det dekorative elementet med fiskebein lar deg lage fantastiske kombinasjoner med bakgrunnsfliser. Porselen steintøy i denne serien er laget i et format på 400×400 cm, så installasjonen er enkel og rask..

Bambus

Denne samlingen tiltrekker seg også oppmerksomhet med sin originale tekstur, ettersom den perfekt formidler bambusens tekstur. Samlingen inneholder fliser i flere farger: svart, beige og brun. Alle alternativene er harmonisk kombinert med hverandre, og gir en mulighet til å lage interessante kombinasjoner.

Bambus porselen steintøy skaper en atmosfære av harmoni, ro og enhet med naturen. Samlingen inneholder også dekorative elementer dekorert med blomstermotiver og geometriske trykk. Produsenten tilbyr fliser i to formater samtidig: 600x600x10 og 400x400x9 mm.

Magma

Magma porselen steintøy gjengir strukturen til størknet vulkansk stein nøyaktig. Den gjengir ikke bare lettelsen, men også den naturlige ujevnheten til denne steinen. Denne samlingen lar deg gjøre interiøret behersket og stramt, ettersom det er laget i fire farger (beige, svart, grå og hvit).

Flisene er laget i formatene 400x400x9 og 600x600x10 mm, så det tar ikke mye tid og krefter å lage et gulvbelegg selv i romslige rom..

På grunn av sin utmerkede styrke kan porselen steintøy brukes til legging på steder med høy trafikk.

Anmeldelser

Positive kundeanmeldelser er det beste beviset på kvaliteten på keramikk av porselen i Grasaro. Merkets kunder bekrefter den utmerkede kvaliteten på produktene. Flisen har virkelig økt styrke og lang levetid. Det er ikke utsatt for deformasjon, motstandsdyktig mot mekanisk belastning.

Kunder liker også mangfoldet av kolleksjoner, som hver lar deg lage et luksuriøst interiør med et unikt design. Blant selskapets sortiment kan du finne et alternativ for enhver stilretning..

Grasaro -produkter er egnet for både innendørs og utendørs kledning, siden flisene ikke er redd for tøffe værfaktorer og ikke endrer farge under påvirkning av ultrafiolett stråling. Kjøperne merker også den rimelige kostnaden for porselen steintøy og enkelheten ved å legge materialet..

Se videoen nedenfor for hvordan Grasaro -porselensteinene produseres.