Funksjoner og applikasjoner av silikon svart tetningsmasse

Funksjoner og applikasjoner av silikon svart tetningsmiddel

Tetting av forskjellige overflater og eliminering av hull er ikke så enkelt som det høres ut. Det er veldig viktig å velge riktig løsning, bare da kan målet nås. Et av de beste alternativene er svart silikonforsegling.

Særegenheter

Tidligere, da det ikke fantes et slikt produkt, var det mulig å fullføre sømmene bare som et resultat av lang og omhyggelig arbeid. Men sammensetningen, som ga en nøytral reaksjon, viste seg å være en virkelig frelse. I tillegg til den praktiske verdien, er materialet også nyttig med et farefritt på null for mennesker, dyr og planter..

Denne blandingen har en tett struktur og takler effektivt ulike oppgaver, for eksempel:

 • fylle en sprekk eller søm;
 • reparasjon og forsegling av akvarier;
 • øke tettheten til individuelle seksjoner av strukturer;
 • forebygging av ytre destruktive påvirkninger, spesielt vann.

Varianter

Vurder de mest populære prøvene av silikon svart fugemasse og omfanget.

 • Kim Tec effektivt isolerer vinduer, dører, akvarier og så videre. Tetningsmassen blokkerer spredning av fuktighet, fint smuss (støv) og skadelig lukt. Kim Tec vanntett er akseptabelt for innendørs og utendørs bruk. Tetningsmassen takler glass og metall, keramiske og emaljerte treoverflater godt.

Selv liming av akvariet med sammensetningen av det angitte merket krever ingen komplekse ferdigheter, resultatet vil være klart om 30-40 minutter. Men fullstendig beredskap for alle sømmer skjer først etter 24 timer. Deretter kan du bruke produktet fullt ut. Selv om silikon ikke kan males, kompenserer denne produsenten for dette med det originale fargespekteret. I tillegg til sorten, inneholder merkets sortiment helt gjennomsiktig (Sturmacetat), farget (lysegrå, brun, beige) og hvitt lim, som gjør at forbrukerne kan finne akkurat det de trenger..

 • Ceresit CS 25. Det ideelle tetningsmidlet anses å være et tetningsmiddel utelukkende laget av silikon. Lim som inneholder en liten mengde tilsetningsstoffer har imidlertid også høy ytelse og tekniske egenskaper..

 • Sikasil SG-20 er et av de mest etterspurte alternativene. Et slikt tetningsmiddel kan brukes til å feste deler av fasaden, og ikke bare for å fylle en separat søm eller sprekk. Han viste seg også å være utmerket når han jobbet med vinduskonstruksjoner og i dannelsen av strukturelle vinduer..

Blandingen leveres i en beholder med en kapasitet på:

 1. 310 ml;
 2. 600 ml;
 3. 20 eller 200 l.

Legemidlet anses opprinnelig klart til bruk og inneholder ikke løsningsmidler, krymper nesten ikke. Det tillatte temperaturområdet for drift varierer fra +5 til +40 grader. SG-20 har utmerket kontakt med nesten alle overflater som må behandles i konstruksjon eller renovering. Det er stabilt under moderat UV -eksponering og blokkerer utviklingen av korrosjon på den behandlede overflaten.

 • Bruk av tetningsmasse gir også gode resultater. Abro 85 g, men applikasjonsområdet er allerede noe annerledes – det er bilmotorer. En slik sammensetning overlever lett kontakt med forskjellige tekniske væsker, med unntak av bensin. Tillater arbeid med vannpumper og girkasse.

 • Lim av svart silikonmodifisering Permatex limforsegling med inkludering av syntetisk gummi, holder de sømmen like godt ved temperaturer på -60 og +260 grader. Blandingen vil størkne etter 24 timer. Garantert stabilitet i kontakt med alle typer bilreagenser, inkludert drivstoff.

 • Abro 12-AB vil hjelpe når du reparerer eller endrer nesten alle pakninger som brukes i veitransport. Ved å bruke denne blandingen letter rekonstruksjonen av deksler til girkasser, differensial, innløpsmanifold og andre deler..

Den formede foringen kan være opptil 0,6 cm tykk. Selv etter herding beholder blandingen sin elastisitet, til tross for høy styrke. Olje og vann, frostvæske vil ikke ødelegge den tilberedte forbindelsen.

Subtiliteter av valg

Den enkleste måten å bestemme kvaliteten på tetningsmassen på er i henhold til sammensetningen av sammensetningen. De beste resultatene (som nevnt ovenfor) oppnås ved bruk av et tetningsmasse, der det bortsett fra silikon ikke er noe.

Denne blandingen er annerledes:

 1. lavt krymping;
 2. langvarig bruk;
 3. gode mekaniske parametere;
 4. høyere pris sammenlignet med andre lim.

Det må huskes på at hvis et løsningsmiddel tilsettes tetningsmassen, vil det ikke fungere å avsløre dette ved veiing. Men hvis du bruker en slik sammensetning for å forsegle polyetylen, vil underlaget blåse opp og danne ubehagelige rynker. Derfor er det uønsket å kjøpe en tetningsmasse hvor som helst annet enn store kjøpesentre og spesialforretninger..

Et silikonmedisin av høy kvalitet danner en ekstremt sterk kjemisk og fysisk binding. Høytemperaturkomposisjonen tåler oppvarming opp til 300 grader, men verken Ceresit CS25 eller acetat Kim Tec 101 har en så verdifull egenskap, du må velge andre blandinger.

  Den upåklagelige kvalitetsblandingen leveres i 310 eller 315 ml rør, som veier maksimalt 0,34 kg.

  Hvis stoffet er tyngre, er det noe tilsetningsstoff til stede. Noen ganger angir merkingen ikke hvilken type herding av tetningsmassen, da er det nødvendig å brette pakken ut med bunnen opp og klemme (syreversjonen vil gi en eddiklukt). Testing for surhet er veldig viktig fordi sure tetningsmidler skaper en stygg lukt under bruk..

  De regnes som allsidige og rimelige, men ikke egnet for:

  • ethvert ikke-jernholdig metall;
  • sementvegger, gulv og tak;
  • marmoroverflater og detaljer;
  • andre stoffer som inneholder alkali, selv i spormengder.

  For informasjon om hvordan du vasker en bil fra silikonforsegling, se neste video..