Bonaparte -mosaikk i et moderne interiør

Mosaic er et av de mest interessante fasader som ikke mister sin popularitet i den moderne verden. Bassenger foret med mosaikk, badene ser originale og veldig stilige ut. Bonaparte -selskapet, som lenge har etablert seg som en utmerket produsent av etterbehandlingsmaterialer, er klar til å tilby mange alternativer og samlinger selv for de mest krevende kundene..

Om selskapet

Bonaparte er et relativt ungt selskap med store ambisjoner. Opprinnelig betjente produsenten kunder i Sørøst -Asia, men navnet ble raskt kjent i andre land i verden..

Bonaparte spesialiserer seg på produksjon av mosaikker i et stort utvalg av typer og farger., ved hjelp av kvalitetsmaterialer fra de beste leverandørene i Kina. Klienten kan velge mellom elegante keramiske fliser, flere varianter av mosaikk, porselen steintøy, et stort antall fugemasseblandinger. Du kan kjøpe varer både detaljhandel og engros.

Selskapets spesialister er klare til å gi bistand i valg av materiale, gi råd om alle spørsmål knyttet til interiøret og produktets egenskaper. Produksjonsarbeid utføres av enhver kompleksitet, mens det tas en beslutning som vil være mest fordelaktig for kjøperen.

Et annet pluss er gratis levering av materiale til hjemmet ditt, slik at klienten ikke trenger å bekymre seg for transport og mulige problemer forbundet med det. Produsenten tilbyr også et fleksibelt system med bonuser og rabatter for vanlige kjøpere og grossister..

Fordeler og ulemper med mosaikk

I dag er Bonaparte en av de beste mosaikkene på markedet for dekorasjonsmaterialer..

Produktet har en rekke fordeler:

  • lang levetid;
  • hardhet og styrke – det vil være vanskelig å ødelegge en slik mosaikk selv med stor innsats;
  • god toleranse for ugunstige ytre faktorer – fuktighet, direkte sollys, trekk;
  • evnen til å tjene ikke bare som en veggbekledning, men også et gulv;
  • brannmotstand;
  • tilstedeværelsen av naturlige elementer og de beste materialene i sammensetningen av produkter;
  • en rekke samlinger, som vil gjøre valget enkelt og hyggelig for alle;
  • elegant utseende.

Bonaparte -mosaikken er et oppkjøp for tidene. Omsorg for produktet innebærer ikke noe komplisert – overflaten kan enkelt rengjøres med rent vann og lette vaskemidler.

Hovedgarantien for lang levetid er riktig installasjon av mosaikken, så det er bedre å følge alle anbefalingene for installasjon.

Produkter fra Bonaparte har praktisk talt ingen feil. Imidlertid bør det bemerkes med en gang at denne gleden ikke er billig, spesielt hvis den vender mot et stort område. Det dyreste panelet vil koste – kostnaden starter fra 20 tusen rubler, keramiske mosaikker og natursteinutstyr koster mindre – prisen for et kvadrat på 30 x 30 starter på 3000 rubler. Fra tid til annen i mosaikken kan du også støte på ujevne firkanter som allerede er i de ferdige panelene, som bare kan korrigeres manuelt..

Materialer

For produksjon av mosaikk bruker Bonaparte flere typer materialer: glass, keramikk, stein.

Glass

Som regel har glassmosaikkbiter en vanlig firkantet form, men du kan ofte finne blandinger av firkanter og rektangler. Glass er raskt og enkelt å male i et stort utvalg av nyanser. Takket være moderne teknologi kan den også være gjennomsiktig og matt, speilaktig og ha interessante visuelle effekter..

Bonaparte er veldig glad i å eksperimentere med denne typen materialer – kombinasjonen av forskjellige nyanser, gjennomsiktige og matte stykker gjør et uutslettelig inntrykk.

Keramikk

Keramisk mosaikk har et stort utvalg av nyanser som passer i ethvert interiør. Det mangler den subtile gjennomsiktigheten av glass, men glasuren som dekker keramikken har plass til et bredere spekter av farger.. Veldig populær keramikk “som metall”, som har absorbert den edle gløden av gull, sølv eller platina.

Et annet interessant alternativ er “lysekronen”, som er en slags gjennomsiktig keramikk med en indre glans..

Stein

Steinmosaikk vil appellere til de som setter pris på naturens vakre natur. Steinbekledning kan ikke betraktes som en mosaikk i ordets bokstavelige betydning, men resultatet blir ofte beundret av mange. For fremstilling av en slik underart brukes glatte småstein og polerte steiner. En slik kledning er også bra med et vakkert element av overraskelse – en uforsiktig spredning av steiner bretter seg inn i et raffinert og klart mønster ved nærmere undersøkelse.

I tillegg til småstein og stein, kan kinesiske håndverkere inkludere små fragmenter av marmor og stein i dekorasjonen..

En rekke samlinger

Utvalget av Bonaparte -produkter er virkelig omfattende, og du kan ofte bli forvirret når du ser på alle slags mønstre. Alle samlinger i selskapet er strengt sortert etter materialer, og hver mosaikk har sitt eget navn. Når du velger et mønster, må du ikke bare stole på skjønnheten, men også på interiørstilen..

Det enkleste å velge mosaikk for svømmebassenger og kunstige dammer. Blå og blå varianter vil se perfekt ut her – Blue Wave, Blue Drops, Energy, Ocean, Satin Blue, Atlantic. Lyse og matte alternativer setter av vannet i bassenget, gir det den samme sjarmen som skjer på utenlandske hoteller..

Hvis det er nødvendig for at bassenget skal bli et ekte kunstverk, anbefaler designerne ikke bare å bruke et eget mønster i ett stykke, men også et panel.

Glassmosaikk er best egnet for innredning av bad – de er ganske praktiske og ser elegante ut. I interiøret i en moderne stil vil varme beige, melkeaktige, lysrosa, brune og grønne toner være passende.. Glassmodeller Coffee, Fantasy, Dream Beige, Flamingo, Free Time, Gold Stream, Liberty vil være interessante alternativer..

8 bilder

Bad i stiler som minimalisme eller loft vil glitre med nye farger takket være hvite eller grå farger – Arktika, Carbon Mix, Crystal White, Ice Cube, Glass Stone.

For lyse, ungdommelige bad er mettede elementer en god idé – Aqua, Classic Night, Fresh, Joker, Tropic, Maldivene.

Samlinger av keramiske mosaikker er mye dyrere enn glass, men de er det perfekte valget for alle rom i huset..

Til tross for den allment aksepterte oppfatningen at mosaikkvegger og -gulv er mer passende for bad og kjøkken, har dette finishalternativet ofte blitt funnet i stuer nylig. I dette tilfellet vil en stor fordel med keramikk være evnen til å reflektere lys, på grunn av hvilken stuen blir visuelt større..

Mosaikk Marokko, Mystery, Absolute, Tunis ser veldig vakkert ut – deres kremfargede, lysebrune og kaffeskygger kombineres enkelt med alle typer interiør.

Natursteinmosaikker kan overraske selv den mest partiske gjesten. Modeller er egnet for etterbehandling av en hel vegg Barcelona, ​​Ferato, Kolizey, Toledo, Sevilla Er en mosaikk i ett stykke som ser bra ut i form av et enkelt lerret eller panel.

Modeller vil være en ganske kreativ idé. Flat Black jack, Flat Tiger jack, Mix jack. Dette alternativet innebærer en blanding av store eller små rullestein, som kan brukes til å dekorere veggen ved siden av en peis eller et akvarium på en original måte..

En annen måte å legge mosaikken riktig og vakkert på er å kjøpe strekkmerker – dette er ferdige lerret som består av flere ark. Hovedtrekk ved strekkmerker er fargeovergangen fra en mørk nyanse til en lys. Bonaparte tilbyr modeller som f.eks Jump Blue, Jump Green, Trek.

Anmeldelser

Bonaparte har tjent de mest flatterende anmeldelser fra kjøpere og kunder på Internett. Først og fremst legger de merke til førsteklasses kvalitet på produktene, deres holdbarhet og holdbarhet..

Forbrukerne er fornøyd med at mosaikken ikke trenger konstant bytte av deler, deres fornyelse og vedlikehold av materialet er ekstremt enkel. Mye har blitt sagt om det enorme varesortimentet, hvor hver kjøper definitivt kan velge det ideelle alternativet for seg selv. Kunder omgår ikke det enkle å legge ut mosaikken, siden selskapet i de fleste tilfeller tilbyr et ferdig panel.

Det er praktisk talt ingen negative anmeldelser om produsenten på Internett. I noen tilfeller rapporterer kjøpere at flisene kan falle av, mønsteret er ikke helt jevnt, og kjøpsopplevelsen er ikke alltid positiv. Produsenten selv hevder at flisene må legges fullt ut etter anbefalingene, eller kontakte pålitelige spesialister for å få hjelp. Ellers kan tegningen virkelig “krype”, og mosaikken vil ikke vare de lovede århundrene.

Du vil lære om hva du må vurdere når du velger en mosaikk fra videoen nedenfor..