Beckers maling: materialegenskaper

Det svenske selskapet Beckers har produsert maling og lakk siden slutten av det nittende århundre. I dag er produktene de mest miljøvennlige i Europa. Bekymringen har fabrikker i Italia, Frankrike, Tyskland, England, Norge. Den vitenskapelige avdelingen i selskapet er konstant engasjert i søk og utvikling av perfekte moderne fargestoffer.

De samarbeider med miljø- og medisinske sentre som er interessert i kvalitetskontroll og garanterer bruk av Beckers -produkter i lokalene der mennesker med astma og allergiske sykdommer bor..

Malinger og lakker av dette selskapet dukket opp på det russiske markedet for ikke så lenge siden, men har allerede vunnet stor popularitet og er markert med positive anmeldelser..

Funksjoner og egenskaper

Beckers maling og lakk kan håndteres uten åndedrettsvern. De avgir ikke skadelige stoffer, tørker raskt og etterlater ingen lukt. De brukes i arrangementet av barnehager og sykehus. Vannbaserte merkemaling inneholder ikke ammoniakkforbindelser, derfor er de allergivennlige.

Beckers maling bruker komponenter som, når de blandes med vann, danner den sterkeste strukturen, som ikke er dårligere i slitestyrke mot noe produkt på løsemidler, noe som garanterer en spesiell holdbarhet av materialet. Været i Sverige er tøft. Tatt i betraktning denne faktoren, har selskapet utviklet produkter som er motstandsdyktige mot enhver klimatiske situasjon. Beckers utendørs produkter tåler ekstreme temperatursvingninger, nedbør, frysing og sommervarme.

Selskapet produserer et bredt spekter av matte og blanke malinger og lakker. Det er mer enn tjue tusen nyanser i fargepaletten, som lar deg gjøre ethvert interiør uforglemmelig. Selskapets materialer er designet for ulike typer arbeid. Det er vanskelig å finne et bruksområde knyttet til maleri der det ville være umulig å bruke produktene fra dette merket.

I tillegg til stabil og jevn maling av overflaten på vegger og tak, kan disse produktene brukes til å dekke fasader, overflater laget av tre, betong, metall. De produserer produkter i beholdere på 3 og 10 liter.

Den eneste ulempen med Beckers maling og lakk er prisen. Men det er også diskutabelt.. For å få en rik, jevn overflate med billig maling må du legge mer enn ett lag. Tåler ikke temperatursvingninger, andre maling blekner, skreller av og krever fornyelse. Billige materialer er giftige, har en skarp lukt og tørker i lang tid. Det er bedre å kjøpe en Beckers -maling en gang enn å fornye falmede underlag hvert år..

applikasjon

Før du begynner å male huset, bør veggene være fri for overhengende grener og andre forstyrrende planter. Forbered overflaten ved å fjerne den gamle finishen (Malartvatt kan brukes). Basen må rengjøres, skylles og grunnes.

Før du maler, dekker og limer du alt som kan bli skittent under malingsprosessen. Malingen blir vanligvis ikke fortynnet, den omrøres grundig og begynner å farges.

For arbeid med porøse, løse overflater kreves en forsterkende primer med større penetrasjonskraft. Denne sammensetningen fremmer høy vedheft, det gjør strukturen til basen ensartet.

Du bør starte med å fjerne gammel maling fra veggen med en stiv børste.. Deretter rengjøres sprekkene forsiktig, kitt påføres inni hver. All grovhet maskeres med et fugemasse i flere lag og glattes ut med en slikkepott.

Malingsflater vil se perfekt ut hvis de er malt riktig. Teknologien er enkel: med en rulle, bør malingen påføres i horisontale striper, deretter utføres bevegelsene vertikalt. Så de veksler mellom hele fargingsprosessen..

I sluttfasen planeres overflaten med en rulle i retning fra topp til bunn. Påfør ikke for mye trykk på verktøyet slik at det ikke dannes striper på overflaten..

Beckers maling og lakk kan brukes på alle overflater. Hvis veggene er laget av tre, må de rengjøres grundig for gammel lakk, maling, grunning, mugg og mugg. Den tilberedte overflaten bør behandles med Ute-Mogeltvatt spesialmiddel. Deretter må du påføre en primer og sømmene skal behandles med Grundolja olje..

Beckers maling fungerer godt på betongoverflater. Det skal huskes at et nytt belegg ikke må males.. Det skal tørke ut i løpet av noen måneder. Ved arbeid med betong velges matt maling..

Du kan male plast og metall på samme måte: du må rengjøre basen godt, skyll med Malartvatt -blanding, deretter vann.

Rust bør fjernes med en stiv børste, så er det verdt å påføre en grunning, hvoretter det gjenstår å male overflaten.

Malingsforbruk 1 kvm. m varierer vanligvis fra 120 til 170 g. Du kan behandle betong, gips, tre, metall, plast. Malingen tørker innen 3 timer, dette må tas i betraktning ved påføring av neste lag. Farging er mulig ved en temperatur som ikke er lavere enn +5 grader.

For utendørs arbeid

Beskers produkter har et stort utvalg av utvendig maling. De beskytter overflaten mot kontakt med det ytre miljøet.

  • For maling av murstein og keramikk er en primerblanding Putsprimer LS eller en grunning med Putsgeund egnet..
  • For betongfasader eller pussede overflater er maling med akrylharpiks Beckers Putsfasadfarg P egnet: ved å lage en film beskytter den den malte overflaten pålitelig mot slitasje.
  • Rask tørking og værbestandig Akrylatfarg -maling kan brukes på tre og metall.

  • Kjøp Beckers Golvfarg -maling for linoleum og betongverk.
  • Beckers Sockelfarg er laget med tillegg av latex, noe som øker styrken. Det er bra for å dekke fundamenter og takrennerør..

For innendørs arbeid

De fleste Beckers-produktene er vannbaserte. Dette påvirker ikke deres styrke og holdbarhet. Malingen tørker i løpet av tre timer, den er slitesterk, endrer ikke farge på mange år.

  • Elegant Takfarg – maling av høy kvalitet for arbeid med vegger, tak. Det påføres rensede overflater, malt, brukt til å fornye farge.
  • Elegant Grundfarg Påfør på rengjorte vegger og på gammel maling (ved ny maling).
  • Matt maling Elegant Vaggfarg Helmatt brukes i rom med høy luftfuktighet (bad, kjøkken, badstue, svømmebasseng).

Når du velger Beckers -produkter, kan du være sikker på kvaliteten på belegget.

Lær mer om Beckers vannbaserte maling i den følgende videoen.