Over pool – find de forskellige muligheder og sikkerhedsregler

I dag er mange af os blevet forelsket i denne type store luksus californiske hus, som vi normalt finder på forsiderne i arkitektur- og indretningsmagasiner. Hvorfor ? Du har uden tvivl lagt mærke til, at de alle har ét element til fælles: Selvfølgelig taler vi om, at denne store swimmingpool i jorden fungerer som prikken over i’et og bringer sidste touch til en idyllisk ramme. Men her er du, du bor ikke i Hollywood, du har kun en lille baggård og i sidste ende et begrænset budget. Heldigvis findes der i dag en række alternative løsninger, der passer til både budget og individuelle behov. Sådan er pool over jorden anvender sine argumenter for at tilbyde dig dette lille hjørne af paradis derhjemme.

At have en swimmingpool i jorden derhjemme – ideen er fristende, men meget ofte umulig ….

i jorden eller halv-i-jorden swimmingpool i gården til et italiensk hus, hvorfor foretrække en overjordisk swimmingpool i stedet for en i jorden swimmingpool

  • Tilbuddets mangfoldighed

Vi kan faktisk nævne mange grunde til at foretrække en swimmingpool over jorden. Dens pris selvfølgelig, men også den lette installation og vedligeholdelse, fraværet af ofte for komplekse administrative begrænsninger, for ikke at nævne et temmelig diversificeret tilbud. Generelt finder vi blandt de bedste alternativer til ind- og halv-indendørs swimmingpool den oppustelige swimmingpool, den rørformede swimmingpool og den stive swimmingpool over jorden. Den første, der består af oppustelige rør, er den billigste og sandsynligvis den letteste at samle, adskille, rengøre og flytte. Derudover har den det særlige at være lidt fladere, hvilket gør den særligt velegnet til børn. Meget mere stabil og modstandsdygtig end den oppustelige version, den rørformede pool består af stive paneler, som ikke er meget vanskeligere at samle, men i sidste ende giver mere pålidelig og sikker svømning. Endelig har den stive pool over jorden også en lang række materialer og former, hvilket gør det let at tilpasse sig enhver form for plads og indretning. I sten eller træ til et mere naturligt udseende eller stål for bedre modstandsdygtighed tilføjer vi en række former til dette: runde, ovale, sekskantede, ottekantede, rektangulære eller firkantede afhængigt af størrelsen og indretningen af ​​din have, terrasse eller bolig værelse.

Overjordisk træbassin for at fuldføre de naturlige omgivelser i din have

eksempel på en overjordisk swimmingpool i træ i haven til et stort hus, grøn indre gårdhave

  • Sikkerhedsspørgsmålet 

Der har du det, du har endelig besluttet dig for en pool, der opfylder dine behov, men der er stadig en anden vigtig opgave at overveje, før du dykker ned. Vi taler naturligvis her om alle de nødvendige forholdsregler, der skal træffes for at garantere dig en smuk svømmetur i fuld sikkerhed. Med hensyn til dette delikate spørgsmål er statistikken ganske sigende. Ifølge en undersøgelse fra ManoMano “50% af de mennesker, der mener, at de er velinformerede, er ikke ordentligt udstyret” (for mere forskning og mere detaljeret information gå til pleinvie)! Bortset fra nogle gange ubevidst adfærd i og omkring poolen viser det sig, at manglen på ordentligt udstyr er et andet stort problem. Der mangler dog ikke løsninger: alarm, barriere eller beskyttelsesport, rulleskodd eller svømmehal. Dit valg afhænger af poolens særlige forhold og dets brugere.

Beskyt din pool for at nyde en ubekymret sommer nær vandet

sikkerhedstip til en ubekymret svømmetur, ideer til, hvordan man sikrer poolen til børn

  • Vedligeholdelse af din pool 

Lad os endelig ikke glemme, at bortset fra sikkerheden skal swimmingpoolens renlighed også tages med den største opmærksomhed. Lad os være klare, poolen over jorden kræver samme pleje som dens begravede fætter, nemlig rengøring på tre niveauer. For det første daglig vedligeholdelse – et landingsnet til det øverste lag og en kost eller støvsuger til bunden. Da disse enkle trin ikke er i stand til at bremse spredning af bakterier – er et passende filtreringssystem stadig vigtigt. Dette leveres i de fleste tilfælde med samlesættet, ellers kan du meget let få det online. Endelig anbefales det også at behandle vandet med kemikalier. Klor siges at være den mest almindelige løsning, men du kan altid kontakte en professionel for at få alternativer. Vær også opmærksom på, at vedligeholdelse også vil variere afhængigt af poolens størrelse og komponent. Således vil en overjordisk træpool i de fleste tilfælde kræve en passende behandling mod fugt. Tværtimod, hvis du vælger en oppustelig pool, skal du bare vaske den med vand, lade den tørre og endelig opbevare den på et tørt sted isoleret fra kulden i vinterperioden..

Den smukke pool er en velrenset pool

hvordan man korrekt rengør og vedligeholder poolen, værktøjer, kemikalier og det passende filtreringssystem

Uanset hvilken pool du vælger, skal du huske, at det vigtigste er at samle familie eller venner for at få behagelige og uforglemmelige øjeblikke. For i sidste ende er swimmingpoolen lavet til sjov og socialt samvær !