Veranda Bioclimatică, o inovație semnată de Nao-Fermetures!

Suntem mândri să vă prezentăm inovația noastră în sectorul verandelor bioclimatice. Este o mare mândrie pentru companie Închideri Nao situat în La Seyne Sur Mer pentru a fi unul dintre ambasadorii Made in France. Datorită biroului nostru de design, am împins inovația în continuare și putem oferi un produs unic și revoluționar în ceea ce privește verandele !

Descoperă avantajele pe care ți le oferă acest produs inovator

pergola bioclimatică deasupra unei case moderne cu piscină

Specificul nostru Verandă bioclimatică sunt inițial dimensiunile sale, într-adevăr suntem astăzi singurii de pe piață capabili să oferim o lungime maximă de 7 metri pentru o proiecție maximă de 4,5 metri !

Al nostru Pergola bioclimatică este complet scalabil, vă permite să vă bucurați de o terasă pe tot parcursul anului, indiferent de vreme! Este posibil să închideți pergola prin perdele de sticlă, ceea ce permite deci închiderea totală, având în același timp posibilitatea de a avea o vedere totală a exteriorului !

Astfel, pe tot parcursul anului, veranda noastră Bioclimatic oferă o protecție optimă împotriva vântului, vremii, prafului și soarelui

imagine pergola bioclimatică neagră o clădire galbenă și pqlmes în fundal

Unul dintre cele mai mari avantaje este, prin urmare, crearea unui spațiu de locuit suplimentar care poate fi utilizat pe tot parcursul anului, oferind luminozitate și siguranță de neegalat. !

Această soluție este ideală pentru persoane fizice, dar și pentru profesioniști precum restaurante, baruri sau hoteluri. Transformați-vă curtea într-o cameră reală în aer liber. Alege culoarea pergolei tale și a accesoriilor tale pentru a se potrivi spațiului tău și pentru a contribui la fericirea ta.

Datorită lamelelor sale paralele sau perpendiculare reglabile, pergola bioclimatică optimizează reglarea termică

pergola bioclimatică din aluminiu deasupra celor două chise și o măsuță de cafea din pvc

The pergola bioclimatică vă oferă cea mai bună ventilație naturală cu circulație a aerului. Domotică și controlabilă de la distanță cu o telecomandă simplă pentru a închide sau deschide lamele, se adaptează la toate schimbările climatice. Estetic și modern, acest tip de construcție îți îndeplinește și toate dorințele și toate proiectele. În ceea ce privește întreținerea, pergola din aluminiu este foarte ușor de curățat, un burete și apă pot fi suficiente.

Acum aveți suficiente motive pentru a alege pergola bioclimatică

verandă bioclimatică în fața unei case cu mobilier de piscină și ratan